- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
- Konu Sahibi kedivekeder
-
Ciddi mi neler istiyorBu konuyu ben mi açtım acaba? Aynısından bende de var. Neler istedigini yazsam şuraya burdaysa ifşa olurum resmen. Öyle tuhaf istekleri var. Ve her gün
Vermeyin. Topu eşiniz e atın. Eşim manyak sayıyor deyin . Ne sorsa yok deyin.merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Sizde isteyin ama en pahalılardan mesela sıvıyagdan girin kaşardan çıkınmerhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Fnatazi gecelikCi
Ciddi mi neler istiyor
Yuhhh işi ilerletip yatak yastık isterFnatazi gecelik
Coğu eşyamı ortak kullanıyoruz zaten. Ne alırsam aynısını alır almadığını da sürekli benden ister.Ci
Ciddi mi neler istiyor
Bu yüzsüzlükte boyut aşmış artıkBenim de vardı öyle bi manyak
Klasik istediklerini anlatmayayım şimdi de şu unutamadığım olayı deyivereyim hızlıca
Bahçeli evde oturuyoruz üç sokak ötemde kendisi okuldan da iş arkadaşım.. niye belirttim çünkü hani karşı daireye filan gitmedi verdiklerim üç sokak öteye ve bana geldiğinde aslında bakkal ve markete gelmiş oluyor çünkü evimin karşısında market ve bakkal var neyse
Geldi bi gün yine.. dedi ki canım süpürgem bozuldu ev çok pis seninkini alsam da süpürüversem bi.. verdim ben salak.. dört gün sonra eşi getirdi geri.. açtım kapıyı dediği ilk şey çok sağolun, arabanın (minibüs gibi bişi) içi bok gibiydi afedersin tatil dönüşü olunca, e Yeliz de titiz evdekini kullanmama izin vermedi çok işimi gördü bu valla( evet cnım bi yeliz titiz ben pisim zaten…
Ay diceklerim bu kadar kalan ömrüm o süpürgeyi silmekle geçti
Konu sahibi fazla yüz verme gerek yok nolcaksa olsun boşver
Ay yok artıkBenim de vardı öyle bi manyak
Klasik istediklerini anlatmayayım şimdi de şu unutamadığım olayı deyivereyim hızlıca
Bahçeli evde oturuyoruz üç sokak ötemde kendisi okuldan da iş arkadaşım.. niye belirttim çünkü hani karşı daireye filan gitmedi verdiklerim üç sokak öteye ve bana geldiğinde aslında bakkal ve markete gelmiş oluyor çünkü evimin karşısında market ve bakkal var neyse
Geldi bi gün yine.. dedi ki canım süpürgem bozuldu ev çok pis seninkini alsam da süpürüversem bi.. verdim ben salak.. dört gün sonra eşi getirdi geri.. açtım kapıyı dediği ilk şey çok sağolun, arabanın (minibüs gibi bişi) içi bok gibiydi afedersin tatil dönüşü olunca, e Yeliz de titiz evdekini kullanmama izin vermedi çok işimi gördü bu valla( evet cnım bi yeliz titiz ben pisim zaten…
Ay diceklerim bu kadar kalan ömrüm o süpürgeyi silmekle geçti
Konu sahibi fazla yüz verme gerek yok nolcaksa olsun boşver
Kahkaha attımKomşuculuk iyi bişey değil dedim diye linç edildim burda. Buyrun...
Siz de ondan isteyin, istemeyi bırakır. Yurtta kalırken aynı böyle bir yan oda arkadaşım vardı, en son avucumu açıp şampuan isteyince kesti istemeyi
Var böyleleri .. ben de başta iyi niyetliydm .. tarlamizda yetişen ürünlere kadar verirdim bir iki komşuya .. süt ,yumurta..vs .. deli gibi vermeyi severim hiç karşılık beklemem .. bir gün evde yokum .. şu sipariş etmiştim damacanayi almak yerine 10 lira için o verdiğim komşu geri yollamış ve bana söyledi k.bakma falan dedi .. yoktu dedi .. yarım saat sonra pazar yapmaya gtti.. beklemem zaten ama.asla bir zırnık vermezdi .. benim ihtiyacım yok açıkçası çok fazla ürün oluyor bazen elimde curumesin diye dağıtıyorum yakınlarıma.. o dediğim komşu kavun ekiyorlarmis köyüne .. evine 30 tane falan getiriyordu gttiginde .. bana demez mi ihtiyacin varsa eğer sana da vereyim .. ben soruyor mıydım verirken birine bir şey verirke. İhtiyacın varsa eğer vereyim ne demek .. duydum ki eli cimriymis ben değil herkese öyle huyu o .. bir daha vermedim bir şey ..merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Bu yüzsüzlükte boyut aşmış artık
Bu konuyu sonra konuştunuz mu ?
Sizinki de süpermiş benimkinin ruh eşi :)) canım onlar temiz aaa evleri mi kirlensin:))Ay yok artıkgerci bizimde bi arkadaşımız haftada 1 gün yaptığımız onlarında çok sevdiği bişey için gelirlerdi bize helali hoş olsun neyse 3-5 oldu en son bi seferinde ben hayatta kendi evimde yapmam bunu kokuyo çünkü diyince ben Oldum. Bizim ev ahır çünkü o son oldu bir daha onu yemeğe çağırmadım
Yüzsüzlük yaaamerhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Di mi ya senin benim ev zaten nedir ki hiç :)Sizinki de süpermiş benimkinin ruh eşi :)) canım onlar temiz aaa evleri mi kirlensin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?