- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
- Konu Sahibi kedivekeder
Her seferinde, yok alisverise gitmedim veya yok durumumuz kotu vs vs gibi seyler soyleyebilirsiniz. Asiri yuz bulmus. bazi insanlara iyilik yaramiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alemin derdi ben olmuşum demek ki zamanında iyi k... Demek istedim sana canı gönüldenBak sen herkese yapıyorsun ya dur bende sana yapayım.
Fnatazi nedir ya fantezi olmasını o.
Yine olmadı birde şunu ekleAlemin derdi ben olmuşum demek ki zamanında iyi k... Demek istedim sana canı gönülden
Milletin mide kelimesine miyde
Patoloji kelimesine pataloji
Mana kelimesine mahna
İğne kelimesine iyne demesinde ki egitimsizlikle
benim fantazi kelimesine fnatazi yazmamın kesinlikle aynı şey olmadığıni resmen klavye hatası yapilmis olduğunu sende çok iyi biliyorsun aslında da işte bozarım filan sandın ama başarısız oldun, gafil avlamak için takibe devam etmelisin şekerim, işin gücün yoksa ve aşk hayatında memnun edilemediysen beni dert etmeye devam edebilirsin
onu da denedim su istesem yok diyecek bir insan olduğu için çok işe yaramadı
Perde istenir mi yaBir komşu örneği de benden gelsin bizimki de salonun perdelerini istemişti Mevlüt yapacakmış onun perdeleri güzel değilmiş. Vermedik tabiki…
Eyeliner istemek nedir ya:S Ya gözünde arpacık varsa?merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Market tarzı istekleri bizimkinin de hep oluyordu komşudur veriyoruz ama en son perde isteyince bizi de götürecek dedik vermedik daha önce aile apartmanında oturmuş ordan alışkanlık kalmış sanırım her şeyi istemek. Bunun dışında kendi de çok paylaşımcı ne istense varsa verecek bir insan…Perde istenir mi ya
İyi evi ver dememiş
vazgeçmeyin yapmaya devam edinonu da denedim su istesem yok diyecek bir insan olduğu için çok işe yaramadı
maaşını kardeşimi veriyor git marketten al de bende bahçeden toplamıyorum bunları deilla kızla da yüzyüze geleceğim yazdım. kardeşi kavga eder demedim. garip bir aile zaten