• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun açgözlülüğü

Her seferinde, yok alisverise gitmedim veya yok durumumuz kotu vs vs gibi seyler soyleyebilirsiniz. Asiri yuz bulmus. bazi insanlara iyilik yaramiyor.

Bazılarının huy edinmiş bu şekilde.Yok demeyi bilin bur iki sonra keser

Yok deyin, gelip içeriye sayım mı yapacak.
Kardeşine ne diyecek ayrıca? Kardeşi böyle saçma bi sebepten surat yapacaksa sizin için büyük kayıp olmayacaktır.
Ay hiç tahammül edilecek şeyler değil.
2 kere yok derseniz 3 e gelmez herhalde.

Bak sen herkese yapıyorsun ya dur bende sana yapayım.
Fnatazi nedir ya fantezi olmasını o. 😂😂😂
Alemin derdi ben olmuşum demek ki zamanında iyi k... Demek istedim sana canı gönülden 😂
Milletin mide kelimesine miyde
Patoloji kelimesine pataloji
Mana kelimesine mahna
İğne kelimesine iyne demesinde ki egitimsizlikle
benim fantazi kelimesine fnatazi yazmamın kesinlikle aynı şey olmadığıni resmen klavye hatası yapilmis olduğunu sende çok iyi biliyorsun aslında da😂 işte bozarım filan sandın 😂 ama başarısız oldun, gafil avlamak için takibe devam etmelisin şekerim, işin gücün yoksa ve aşk hayatında memnun edilemediysen beni dert etmeye devam edebilirsin

Bende de var onlardan, sanırım her apartmana birer tane düşmüş bunlardan😁.
Çok acayip istekleri vardı ama şunu unutmuyorum, kardeşimle markete gittik camdam bizi görmüş aradı bana irmik lazım alırmısın gördüm sizi markete girdin dedi. Tmm dedik kapıyı caldık baktı poşete hmm tatlı yapacaktım da vazgectim ya götür ver yada sen kullan dedi kapıyı kapadı😳mal gibi kaldım.

Bi kerede kargo geldiğini görmüş, camda yasıyor resmen, hemen geldi. Merak ettim kız ne aldın kıyafet mi dedi.
İçeri girdi.
Şimdi bi olay hakkında tartışınca engelledim konuşmuyorum bi senedir, "gençlestim resmen bu kadar mı fark eder". Dünya varmış ya. Sizde bişey bulup kusun, kapıyı da acımayın. Zamanla gider inş.

Alemin derdi ben olmuşum demek ki zamanında iyi k... Demek istedim sana canı gönülden 😂
Milletin mide kelimesine miyde
Patoloji kelimesine pataloji
Mana kelimesine mahna
İğne kelimesine iyne demesinde ki egitimsizlikle
benim fantazi kelimesine fnatazi yazmamın kesinlikle aynı şey olmadığıni resmen klavye hatası yapilmis olduğunu sende çok iyi biliyorsun aslında da😂 işte bozarım filan sandın 😂 ama başarısız oldun, gafil avlamak için takibe devam etmelisin şekerim, işin gücün yoksa ve aşk hayatında memnun edilemediysen beni dert etmeye devam edebilirsin
Yine olmadı birde şunu ekle
fantazi değil fantezi. 🤣🤣🤣🤣🤣

Benim de bugünlerde gıcık olduğum bir şey var ama yine de kendimi de kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için. Bir komşum sık sık bana geliyor bugünlerde, sevdiğim de birisi ama her geldiğinde elinde şarj aletiyle gelir gidene kadar da telefonu şarjda olsun olmasın o şarj aletini çıkarmaz. Elektriğe de zam var bu aralar malum 😀bilmiyorum ya ben mi abartıyorum ama ben kolay kolay takmam kimsenin evinde. Bir de balkonuna eşyam düştü kaç kez düştüyse vermedi resmen paspasım olsun sofra bezim, kaşığım olsun alıp kullandı, tabakla yemek versem onu ben isteyene kadar aylar geçse vermez, hatta evine bir kez gittiğimde sofra kuracağı zaman benim sofra bezimi elime vermiş bunu ser demişti 😄

Peki bu insanlar aldiklari seyleri geri veriyorlar mi sonra? Yoksa hediye olarak mi görüyorlar 😬

Makyaj malzemesine gelince alerji yapıyor bana başkası kullanınca o yüzden veremiyorum kusura bakma deyin. Diğer şeylere de gelince o sizden istiyorsa ertesi gün sizde ondan isteyin böyle böyle almaz herhalde

Uff nasıl komşuları varmış milletin. Ben asi oldugumda yerimden kalkamamistim komşum balkondan poğaça ve ayran getirmişti sen şimdi kalkamazsin açlıktan bayılma diye. :bicak: ayrıca eyeliner dediğiniz şey kişisel eşya olmalı,kuaför salonu mu sizin eviniz gelip isteyince veriyorsunuz? Sonra onu alıp nasıl gözünüze sürüyorsunuz anlamadim:oha:

onu da denedim 😂 su istesem yok diyecek bir insan olduğu için çok işe yaramadı

Ne güzel işte sizin evinizde de yok olsun.

Patates yok diyeceksiniz.
Tezgahın üstündeki kahve kahve yumrular ne derse onları salata kızartma yapacağız diyeceksiniz.

Gerçekten de o almasa sizin sofranızda kızartma olacaklardı.

Sizin mutfağınıza var ona yok.

Ha derseniz ki benim evimde bir malzemeden çok var biz yiyemeyeceğiz atacağız, onu verin tabi ki.

Bir komşu örneği de benden gelsin 😁 bizimki de salonun perdelerini istemişti 🤣🤣 Mevlüt yapacakmış onun perdeleri güzel değilmiş. 🤦🏻‍♀️ Vermedik tabiki…
:oha::oha::oha:Perde istenir mi ya
İyi evi ver dememiş

merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Eyeliner istemek nedir ya:S Ya gözünde arpacık varsa?
Vermeyin makyaj malzemelerinizi kimseye.

:oha::oha::oha:Perde istenir mi ya
İyi evi ver dememiş
Market tarzı istekleri bizimkinin de hep oluyordu komşudur veriyoruz ama en son perde isteyince bizi de götürecek dedik vermedik 🤭😁😁 daha önce aile apartmanında oturmuş ordan alışkanlık kalmış sanırım her şeyi istemek. Bunun dışında kendi de çok paylaşımcı ne istense varsa verecek bir insan…

Fazla naifsiniz bence :) her istediğine "yok" diyin. Ama pişkince diyin ki utansın.

Tuz var mı?
-Ay canıım hiç yok inanır mısın?

E biraz un varsa verir misin?
-Aa alacaktım unuttum o da yok.

Makyaj temizleme suyu?
-Canıımm anca bana kadar kalmış dibinde yaaa..

Su?
-Aayy faturayı ödeyemedik canıımm sucu da sen gel kes suyu yaaa..

yüzsüzlük mertebesi arşa ulaşmış arkadaş.
eyeliner, tavuk hatta perde istenir mi ya! yüzsüzlük valla

1641373725665.png

Back