- 1 Ocak 2022
- 3.969
- 14.363
- 158
- Konu Sahibi kedivekeder
-
onu da denedimbu yöntem kesinlikle işe yarıyorbir gün çalın kapısını birşey isteyin birdaha çalmaz kapınızı
Kocam istemiyor diyeceksiniz yok diyeceksiniz ya da kapıyı açmayacaksınız.onu da denedimsu istesem yok diyecek bir insan olduğu için çok işe yaramadı
ayy çok güldüm benimkisiyle komşu olsunlarAyy benimkide kulak çöpü,bozuk para,ilaç istiyordu.bi de sabahın köründe uyandırıp saati sormuştu.saati bozukmuş.telefona baksaydın ya dedim.telefondaki saatleri anlamıyormuş.
şarj aleti almanızı istiyor herhalde:)Bize kadar var diyeceksiniz. Bir olur iki olur da sürekli sürekli insan daralıyor. Üst komşum da böyle. 6'lı kabartma tozu almıştım hepsini 1 hafta içinde onlara verdim, her gün mü kek yapar insan e madem yapıyorsun al evine koy malzemeni =) Süt, yumurta, ip, telefon şarjı, bozuk para, kahve, çay, vileda bile istediler.. Eşim de bana kızıyor söyleniyorum diye. Asıl kızdığım bir şey istemeleri de değil aslında, akşamları en az 5 defa kapımın çalması ve ısrarla iphone şarjımız yok dememe rağmen 1 senedir gelip istemeleri.
Bekarken bizim böyle bi komşumuz vardı kek yapacak birinden yumurta birinden şeker alırdımerhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Kavga çıksın istemiyorum dediniz ya hanimefendiilla kızla da yüzyüze geleceğim yazdım. kardeşi kavga eder demedim. garip bir aile zaten
Ben birine gitmeyi ve Evime kabul etmeyi kestim de cinnet geçirdiMaalesef benim de tanıdıklarım var evinde yemek pişmesin masraf olmasın diye sürekli başkalarına misafir olarak gidiyorlar. Bu nedenle kimseyle görüşmüyorum kimseye de gitmiyorum kafam rahat
Şaka mı ayAyy benimkide kulak çöpü,bozuk para,ilaç istiyordu.bi de sabahın köründe uyandırıp saati sormuştu.saati bozukmuş.telefona baksaydın ya dedim.telefondaki saatleri anlamıyormuş.
Nasıl şikayet etmiş ay terbiyesiz.Bekarken bizim böyle bi komşumuz vardı kek yapacak birinden yumurta birinden şeker alırdı
Yine bi gün kapıya gelmişti salça istemeye yok dedim yolladım anneme şikayet etmişti
En son dayanamayıp yeter hergün bişey mi istenir demiştim sonra bi daha gelmedi
Yok diyin mesafe koyun gerekirse kapıya bakmayın
Salça istedim vermedi demişNasıl şikayet etmiş ay terbiyesiz.
Ne demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?