• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun açgözlülüğü

merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Vermeyin. Topu eşiniz e atın. Eşim manyak sayıyor deyin . Ne sorsa yok deyin.

merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Sizde isteyin ama en pahalılardan mesela sıvıyagdan girin kaşardan çıkın

Ci

Ciddi mi neler istiyor 🤨
Coğu eşyamı ortak kullanıyoruz zaten. Ne alırsam aynısını alır almadığını da sürekli benden ister.
1 kutu süt 5 kg un(abartmıyorum) 5-6 yumurta. Ne zaman misafiri gelse menüsünü benim mutfaktan tamamlar.
Bi kez kiloyla satılan bişey istedi ne oldugunu söylemiyim şimdi akşam yemeğini yapmak için 🤣 Artık yok diyorum genelde ama asla vazgeçmiyor istemekten.

Benim de vardı öyle bi manyak:halay:
Klasik istediklerini anlatmayayım şimdi de şu unutamadığım olayı deyivereyim hızlıca En Büyük KK

Bahçeli evde oturuyoruz üç sokak ötemde kendisi okuldan da iş arkadaşım.. niye belirttim çünkü hani karşı daireye filan gitmedi verdiklerim üç sokak öteye ve bana geldiğinde aslında bakkal ve markete gelmiş oluyor çünkü evimin karşısında market ve bakkal var neyse:skandal:
Geldi bi gün yine.. dedi ki canım süpürgem bozuldu ev çok pis seninkini alsam da süpürüversem bi.. verdim ben salak.. dört gün sonra eşi getirdi geri.. açtım kapıyı dediği ilk şey çok sağolun, arabanın (minibüs gibi bişi) içi bok gibiydi afedersin tatil dönüşü olunca, e Yeliz de titiz evdekini kullanmama izin vermedi çok işimi gördü bu valla:kızgın::KK14: ( evet cnım bi yeliz titiz ben pisim zaten…
Ay diceklerim bu kadar kalan ömrüm o süpürgeyi silmekle geçti :halay:

Konu sahibi fazla yüz verme gerek yok nolcaksa olsun boşver

Klasik istediklerini anlatmayayım şimdi de şu unutamadığım olayı deyivereyim hızlıca En Büyük KK

Bahçeli evde oturuyoruz üç sokak ötemde kendisi okuldan da iş arkadaşım.. niye belirttim çünkü hani karşı daireye filan gitmedi verdiklerim üç sokak öteye ve bana geldiğinde aslında bakkal ve markete gelmiş oluyor çünkü evimin karşısında market ve bakkal var neyse:skandal:
Geldi bi gün yine.. dedi ki canım süpürgem bozuldu ev çok pis seninkini alsam da süpürüversem bi.. verdim ben salak.. dört gün sonra eşi getirdi geri.. açtım kapıyı dediği ilk şey çok sağolun, arabanın (minibüs gibi bişi) içi bok gibiydi afedersin tatil dönüşü olunca, e Yeliz de titiz evdekini kullanmama izin vermedi çok işimi gördü bu valla:kızgın::KK14: ( evet cnım bi yeliz titiz ben pisim zaten…

Bu yüzsüzlükte boyut aşmış artık 😮
Bu konuyu sonra konuştunuz mu ?

Ay yok artık 🤯🤯 gerci bizimde bi arkadaşımız haftada 1 gün yaptığımız onlarında çok sevdiği bişey için gelirlerdi bize helali hoş olsun neyse 3-5 oldu en son bi seferinde ben hayatta kendi evimde yapmam bunu kokuyo çünkü diyince ben 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Oldum. Bizim ev ahır çünkü😂 o son oldu bir daha onu yemeğe çağırmadım🙅‍♀️

Var böyleleri .. ben de başta iyi niyetliydm .. tarlamizda yetişen ürünlere kadar verirdim bir iki komşuya .. süt ,yumurta..vs .. deli gibi vermeyi severim hiç karşılık beklemem .. bir gün evde yokum .. şu sipariş etmiştim damacanayi almak yerine 10 lira için o verdiğim komşu geri yollamış ve bana söyledi k.bakma falan dedi .. yoktu dedi .. yarım saat sonra pazar yapmaya gtti.. beklemem zaten ama.asla bir zırnık vermezdi .. benim ihtiyacım yok açıkçası çok fazla ürün oluyor bazen elimde curumesin diye dağıtıyorum yakınlarıma.. o dediğim komşu kavun ekiyorlarmis köyüne .. evine 30 tane falan getiriyordu gttiginde .. bana demez mi ihtiyacin varsa eğer sana da vereyim .. ben soruyor mıydım verirken birine bir şey verirke. İhtiyacın varsa eğer vereyim ne demek .. duydum ki eli cimriymis ben değil herkese öyle huyu o .. bir daha vermedim bir şey ..

1 patates, 1 soğan istenir neyse diyeceğim (ben istemiyorum hiç,yoksa elimde kullanmam)ama tavuktur,makyaj malzemesidir bunlar saçma bence.
Tavuk yoksa evimde kırk yıl düşünsem gidip komşudan istemek gelmez aklıma yani.
Evde ne varsa onu pişiririm gidip alamayacaksam o an.
11 senedir aynı sitede oturuyorum,ne kimsenin kapısını çaldım birşey istedim,ne de bu seneye kadar benden birşey isteyen oldu. Yeni taşınan bir komşum çaldı kapımı çocuğu küçük, patates kızartmasi istemiş evde kalmamış verdim 1 kiloya yakın vardı hepsini, sorunda etmedim. Sonuçta akşam saati çıkamamıştır,küçük çocuğu yok diyememiştir vs diyerek. Ama gelip gidip abuk sabuk şeyler istese 1 veririm,2 veririm 3.de yok derim diye düşünüyorum.
Zira bu tip insanlar alışkanlık haline getiriyorlar bir zaman sonra.
Annemin vardı komşusu,500 grlık kocaman bardakla gelip kızartma yapacağım diye yağ isterdi mesela. Kocaman tabakla gelir pirinç isterdi pilav yapacakmış diye. Hep böyle kendi ölçüsüyle gelirdi kadin. Çamaşır yıkayacak yine deterjan,bulaşık yıkayacak elinde devasa bardak sıvı deterjan vs ister. Bazen verdiklerini de beğenmezdi ben bu markayı kullanmıyorum ama olsun diye.
Ne bileyim çamaşır yıkamam o gün deterjan kalmamışsa. Yağ yoksa kızartma yapmam atarım fırında pişiririm. Pirincim yoksa pilav yapmam,bulgur pilavı,makarna vs yaparım. Yine de gideyim komşudan isteyeyim diye düşünmem. Ac kalmadık bu şekilde 11 senedir. Pilav yerine makarna yiyince ölmedik. Ben anlamıyorum bu evde olmayan malzeme ile yemek yapma ısrarını ve merakını.
Sizde söyleyemiyorsanız,kapıyı açmayın. Ojesini de evinde sürsün,yemeklik tavuğunu da marketten alsın bir zahmet.

Bu yüzsüzlükte boyut aşmış artık 😮
Bu konuyu sonra konuştunuz mu ?

Aynen sormayın.. o kadar yüzsüz ki sorunca kuzum benim temizlik huyumu biliyorsun işte senden alıverdik nolucak dedi geçti… bir de diyor ki belki sen de vermezdin araba süpürücez deseydik:))
Valla kendi kendime sinir oldum durdum bir süre.. civarda küçük çocuk yok bi benim oğlum bi onun kızı var hakettiği cevabı veremedim çocuklar arkadaş diye:(( şimdi taşındık da kurtuldum
Karı koca değişiklerdi gerçekten

Ay yok artık 🤯🤯 gerci bizimde bi arkadaşımız haftada 1 gün yaptığımız onlarında çok sevdiği bişey için gelirlerdi bize helali hoş olsun neyse 3-5 oldu en son bi seferinde ben hayatta kendi evimde yapmam bunu kokuyo çünkü diyince ben 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Oldum. Bizim ev ahır çünkü😂 o son oldu bir daha onu yemeğe çağırmadım🙅‍♀️
Sizinki de süpermiş benimkinin ruh eşi :)) canım onlar temiz aaa evleri mi kirlensin:))

Yüzsüzlük yaaa 🤦‍♂️ Yok de bacım kalmadı de ne derse yeni bitti daha de bende senden isticektim daha de.. olmadı bi kaç gün sen gir iste su varmı bu varmı anlasın

Back