• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun açgözlülüğü

Bizde de yok demek çok mu zor ki… kadeşi bu sebepten sizinle konuşmazsa bu sizin açınızdan bir kayıp olmaz şu durumda. Hayır demekten çekinmeyin

merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Benim komşum da evdeki yemek masasını bile istemişti. Oluyor hakikaten ama napalim zararı gelmesin de bu zmaanda o onemli bence

merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Ben olsam muhatap olmam ama illa olacağım diyorsanız da bahane uydurarak vermeyin. Oje isterse tırnak mantarı olma riskim var diyin, eyeliner isterse göz iltihabım var diyin, yok deyin, tarihi geçti diyin, bozuk diyin vermeyin işte. Ya da bir şey istediğinde siz de ondan bir şey isteyin. Eyeliner isterse rimelini isteyin, bulyon istese pirinç isteyin kesecektir 🤣

Hiç unutmuyorum 18-19 yaşlarındayım bi komşu başörtümü istedi kıyafetine uygun bulamamış senin ki tam uyar dedi annem komşu eşi filan var getirdim al senin olsun dedim niye dedi sen takarsan bn bi daha takamam huylanırım dedim öyle diyince yok bn almam dedi 😅 o oldu bişey istemedi

Birkaç kez yok diyin ve siz isteyin ondan birşeyler. Var yani böyleler. Birde atıyorum şeker ister verirsin 2 gün sonra yine şeker ister. Yahu tamam o an bitmiştir filan acil ihtiyaçtır anlarım iki gün hiç mi markete çıkmazsın.

Bu konuyu ben mi açtım acaba? Aynısından bende de var. Neler istedigini yazsam şuraya burdaysa ifşa olurum resmen. Öyle tuhaf istekleri var. Ve her gün 🤦🏻‍♀️
Bende de var bir tane aklınıza en son gelecek şeyi istemişti. Birde çocukları gönderiyor birşey isteyeceği zaman. 😅

Benim de vardı öyle bi manyak:halay:
Klasik istediklerini anlatmayayım şimdi de şu unutamadığım olayı deyivereyim hızlıca En Büyük KK

Bahçeli evde oturuyoruz üç sokak ötemde kendisi okuldan da iş arkadaşım.. niye belirttim çünkü hani karşı daireye filan gitmedi verdiklerim üç sokak öteye ve bana geldiğinde aslında bakkal ve markete gelmiş oluyor çünkü evimin karşısında market ve bakkal var neyse:skandal:
Geldi bi gün yine.. dedi ki canım süpürgem bozuldu ev çok pis seninkini alsam da süpürüversem bi.. verdim ben salak.. dört gün sonra eşi getirdi geri.. açtım kapıyı dediği ilk şey çok sağolun, arabanın (minibüs gibi bişi) içi bok gibiydi afedersin tatil dönüşü olunca, e Yeliz de titiz evdekini kullanmama izin vermedi çok işimi gördü bu valla:kızgın::KK14: ( evet cnım bi yeliz titiz ben pisim zaten…
Ay diceklerim bu kadar kalan ömrüm o süpürgeyi silmekle geçti :halay:

Konu sahibi fazla yüz verme gerek yok nolcaksa olsun boşver
:oha:yok artık..

Ayyy uzak dur ondan sakın gerekirse kes muhabbeti konuşmasın hiç nefret ettiğim tipler. Elini verirsin kolunu kaptırırsın onlara çünkü olmadığı için değil bağımlılık yaptığı için istiyorlar :D Benim de ünv de böyle bir oda arkadaşım vardı kız benimle tanışalı iki hafta olmuşken tatile gittiğine para istemişti benden arkadaşları ailesi vermezken benden istiyor hem de gezip tozmak için ihtiyaçta değil. Sonra şampuanımdan tut yediğim içtiğim giydiğim her şeye kadar kullanırdı şunu fark ettim kız gerçekten parası olmadığından ya da alamadığından değil hastalık olduğu için yapıyordu bunu başkalarından yiyip içmeyi seviyor senin olanı kullanmak istiyor. Hele ki bir de yüz verip istediklerini sunduysan geçmiş olsun :D Kavga çıkmaz surat yapar dediğin gibi yapsın keşke iş yeri farklı olsaymış insan hem ev hem işte görmekten bıkar gerçekten böyle birini

Back