Komşuma ne hediye alsam?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.667
Alt komşumla ilgili konu açmıştım tanışamadık vs. diye.İki gün önce çaya çağırdım geldi sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti bilmedik.Çok şükür çok pozitif geçti ikimiz açısından da.Haftayada sen gel dedi ama eli boş gidilmez malum yeni gelin sayılır ne alsam bilemedim.Güzel bir hediye almak istiyorum sizce ne olabilir evinize ne alınsa mutlu olurdunuz?Benim aklımdan waffle makinası geçti (ben waffle yapmıştım çok beğendi)yada bakır set oluşturmayı düşündüm sahan,ayran bardağı vs. gibi kullanışlıda olur yada kötü fikir mi?

İkili fincan seti alırdım hamdmade olanlardan eşi ile 40 yıl muhabbetle karşılıklı içsinler
Bunuda düşündüm ama alan olmuştur diye es geçtim
Ne iyi komşuymuşunuz maşallah bizim burda Bi havlu yazma yada bardak borcam alıp gelirler😂😂
Hahahahhaahahahah banada okuma yaptığımda onlar geldi🤭 kızı sevdim ondan bu mertliğim sevmesem çöp almam öyle huyum var🤭

Bunuda düşündüm ama alan olmuştur diye es geçtim

Hahahahhaahahahah banada okuma yaptığımda onlar geldi🤭 kızı sevdim ondan bu mertliğim sevmesem çöp almam öyle huyum var🤭
Bence çok maliyetli şeylere gitmeyin yinede ikili fincan yazmışlar mesela Türk kahvesi DRAJE alın gidin sonrasında samimiyet felan artarsa daha yükseğine yönelmek durumun da kalıcaksınız doğum yapar yada özel günü olur onlara saklayın ilk seferde bazıları cici olup sonra vampirleşebiliyorlar😂😂

Alt komşumla ilgili konu açmıştım tanışamadık vs. diye.İki gün önce çaya çağırdım geldi sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti bilmedik.Çok şükür çok pozitif geçti ikimiz açısından da.Haftayada sen gel dedi ama eli boş gidilmez malum yeni gelin sayılır ne alsam bilemedim.Güzel bir hediye almak istiyorum sizce ne olabilir evinize ne alınsa mutlu olurdunuz?Benim aklımdan waffle makinası geçti (ben waffle yapmıştım çok beğendi)yada bakır set oluşturmayı düşündüm sahan,ayran bardağı vs. gibi kullanışlıda olur yada kötü fikir mi?
Fikirler güzel ama yeni tanışılan komşu için pahalı bence. Bir fincan takımı ve yanında bir iki kitap şık olurdu

X