Komşuluk kavramı

çok ozur dılıyorum ılk kez konu actım tek harf yaptım kusura bakmayın ya hakkınızı helal edın :)))).
Duzelttım tekrar okuyup akıl verırmısınız lutfen :)
bence uzak durun bir başkasının dedikodusunu yapan size nlatan sizin dedikodunuzu yapar başkasınada anlatır en iyisi uzak durmak bu insanlarla bu kadar sorun yaşadıktan sonra tekrar samimi olmayın derim ve bariz ortada kıskançlıkta var kendinizi yıpratmayın herseyinizi anlatmayın mesafe koyun ne kötü olun ne de aşırı samimi gereksiz

konuyu kapatayım arkadaslarım en ıyısı ben anlatamadım sanırım :)
Nasıl kapatalıyor bılen bırısı soyleyebılırmı :)

Çok tesekkur ederım Cok sagolun aynn oyle kıskanclık var... Insallah benım ıcın hayırlısı olur.

bence kendine farklı ilgi alanları geliştirmelisin. kurslara git başka arkadaşlar edin. bu ne ya yok o ona gitmemiş o onun hakkında konuşmuş o onu çekiştirmiş. dedikodudan geçilmiyo. şeytanı ne bol bi apartmanmış..

Aynen oyle arkadasım ..
Cok arkadasımız var cok sukur gorustugum ınsanlara ayırmadıgım zamanlarım cok ama ınsan takıyor ıste ..
Sanırım brıaz daha zaman sonra alısacagım

çok arkadaşı napıcaksın cnm. az olsun öz olsun bu zamanda sırdaş yoldaş lazım.

Amaan bence bu devirde öyle cok içli dışlı olmak da iyi değil komsularla. O kadar yuzsuz insanlar tanıdım ki komşu namina. Bir arkadaşımın komsusu sadece "kocasi evdeyken" geliyordu. Düşünebiliyor musunuz? Hadi 1 2 olur hata etmiş farkedememiş dersin ama her gun mu aynısı olur. Yeni evli insanlar, evlerine akşam oturmaya bekar bi kiz olarak her gun gidilir mi ya. Iste insanlar böyle de tehlikeli bunu bilin diye söylüyorum, dedikodu giybet hic bisey. Baştan hic bulasmayin bayramda seyranda görüşün sonea basınız agrimasin..

çok haklısınız sızın anlattıgınıza cok cok sasırdım dogrusu Insallah hayırlı ınsanlarla karsılasırız

aman boşver komşuyu benimkilerin hepsi orta yaşlı apartmanda bir toplantı olduğunda gidiyorum menopozdan , örgü tekniklerinden, tanımadığım insanlardan bashediyorlar hepsi evde oturup gün gün gezen teyzelerden. açıkcası hiç birisinin evine çat kapı oturmaya gitmedim ama severler beni akşam birisine oturmaya gittiklerinde benide çağırırlar giderim. ama hiç birisiyle içli dışlı değilim apartmanda görürsem selam veririm, birşey isterlerse evimde varsa veririm o kadar. zaten çalıştığım için kendimi eve zor veriyorum. bence sende boş ver A,B, Z,İ' yi çokta önemli değil yani.

Neyin ne olduğunu tam olarak anlayamamakla beraber,sanırım komuş problemi.
Apartmana gelen hiç kimseye hoşgeldine gitme diye bir zorunuluk yok.Sizin ki sanırım 5 daireli bir apartman.Oyüzden ilşkiler daha iç içe sanırım.Öyle dahi olsa,komşu diye,kimseyle haşrı neşir olmak gelip gitmek gerekmiyor.Bir insanın komşun olması,onunla illa görüşeceksin anlamını taşımaz.Hiç gelen giden komşum yok.Apartmanda karşılaşırsak selamlaşır en fazla hal hatır sorarız.Eksiklikte hissetmiyorum.Kendi çevrem yetiyor.Zaten çalışıyormuşsun da,komşuya ayıracak vakit bulabliyorsan ne ala.Hayallerin komşulukla sınırlı kalmamalı.Gereksiz şeyleri,bugün taşınsalar/taşınsan hayatından çıkacak insanları boşuna kafaya takmışsın.
Şu yazdığın konuda bile verdiğin ufaklı byüklü detaylardan anlaşılıyor ki,en ince ayrıntıyı bile kafana takıyorsun.Allta ki komuşunla arayı düzeltmek isteyebilirsin.Ama düzelmiyorsa da çaba sarfetmemek gerek.Hayatta böyle herşeyi sorun edersek ömür geçmez.

Siz okuyup anlamamissiniz,ben hiç okuyamadım hepten fransız kaldım olaya.Nerede bu konu yahu..?

alın bebğine bir hediye gidin laf arasındada son olan durumlardan sonra kimsyle beraber gelmez istemedin ondan şimdi geldim seninde yada biraz hasta gibiydim çocuk ve senide riske atmak istemedim o sebepten biraz gecikti dersin gidersin eğer tekrar samimiyette kurmak istiyorsan alt komşunla birde çorba yap yada kurabiye öyle git .gerçekten bebekle yardımcı olanı yoksa zor oluyor herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…