Komşularım yüzünden cinnet!

Yapmanız gerekenler;

Komşulara bağırmışsınız zaten kapıya bir daha gelmezler diye düşünüyorum.
Gördüğünüzde selam dahi vermeyin ters ters bakın komşulara onlar zaten yanaşmaz

Kayınvalıdeye " bundan sonra ne oğlunu ne beni komşular icin aramayacaksın. Eğer ararsan kalbini kırdığım zaman alınmayacaksın" diyeceksiniz.

Bir daha aynı şeyi yaparsa ağzınıza geleni sayın kayınvalıdenıze ben çok ciddiyim
Ve eşinize de hep bunu kafasına sokun " annen bundan sonra komşular icin ararsa ağzıma geleni sayarım, söylemedi deme "

En azından herkes uyarılmış olur.

Huzur herseyden onemli. Beni zorlasa bile, icini altindan da yaptirmis olsam ben o evden tasinirdim. 3 kurus fazla verirdim ama en azindan huzurum olurdu. Siz o kisilere bagirip cagirsaniz da onlar kayinvalideye yine herseyi anlatacaklar. Onlar bu isi vazife edinmis. Kayinvalidenin eve kamera taktirmasina gerek yok, cunku eski komsulari o isi goruyor.

Kayınvalideniz de doldurulmaya amma istekliymiş. Elalem hadi laf arıyor, k.valideniz neden ciddiye alıyor ve gaza gelip sizi arıyor çok tuhaf. İki kelime etse komşulara bir daha işinize karışamazlar ve laf yetiştiremezler. Ben o komşulardan çok (hatalılar savunmuyorım) kayınvalidenize sinirlendim.

Aşırı bi tartışma ses geldiyse kapıya gelseydiler. Kv aramak ne demek. Önceki yaptıkları saçmalık zaten.
Abes mi bilmiyorum ama yerinizde olsam kapılarına gider eşlerini çağırır abi amca eşin benim özelimi kv yetiştiriyor. Der münasip diller uyarırdım. Belki biraz gururlarına dokunur. İnkar edip etmediklerini umursamazdım.

komşulardan kv ye olan bu ışık hızındaki haber akışına eş kişisi ne diyor? annesi arayıp hesap sorunca mesela? bence sizinle ilgili meseleleri, çöpünüze kadar, kv ye yetiştiren insanlar uyarılmadan anlamaz. bu meseleyi eşiniz annnesiyle çözmeli. evimize sen de eski komşuların da karışmayacak desin bitirsin.

O evden çık sana orda huzur vermezler

Evi değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…