Kesin çözüm o binadan taşınmak
Kim olduğunu biliyorsanız gidip konuşurdum ben olsam. Ne kadar çirkin ya benim ne yaptığımı gidip anında yalan yanlış yetiştirecek..
Komşular eşinizin sizi dövdüğünü düşünüyorlarsa sesiniz ‘biraz’ yükselmemiştir bence. Önceki olaylarda haklısınız ama bu olayda eşinizin size şiddet uyguladığını düşünüp kayınvalidenizi aramışlar. Komşularda suç bulmadım ben. Ya gerçekten eşiniz size şiddet uyguluyor olsaydı? Kapıya gelen, tanıdıkları aile büyüğüne haber veren komşular bence bu koşulda kötüden ziyade iyi bir durum olurdu. En kökten çözümünüz taşınmak olur. Her şeyin yetiştirilmesi elbette yanlış, eğer eminseniz kim olduklarından gidip konuşun derim.
Delirtmekte haklısınız.Nasil insanlar bunlar,Ben kendi evime yetişemiyorum başkasının evinde hediye mi çöpe atılmış, sandalye mi devrilmiş beni ne ilgilendirir.Bir de bunları kayinvalideye yetiştirmek onun araması nedir.Insan eşiyle yeri geliyor tartışıyor sesler yükseliyor her tartışmada kayinvalideyi mi arayacaklar.Ciddi bise olur polisi ararsın bunlar kendilerine resmen eğlence bulmuş.Keske imkanınız olsa ordan taşınsanız size çok iyi gelir.Esiniz de bu insanlarla görüşmesin,annesine de komşulara da tepkisini koysun.Biz yakındalar müdahale ediyorlar diye yakınıyoruz kadin taa uzaktan müdahale ediyormuş bir de ajanları var olacak sey değil..Allah sabır versin
Çok yükselmesi özel olmaktan çıkıyor. Kavga olduğunu düşünebilir insanlar öyle bir şey olsa özelim mi diyceksiniz. Komşularıda rahatsız etmektir bu özeli kalmıyor. Taşınmaktanda başka çözümünüz yok. Kayınvalidelikte pek durum yok insanların işgüzarlığı ha beni ota boka aramayın diyebilirdi ama sesiniz çok yükselmiş aramışlar diğer konularda saçmalıktan başka bir şey değil haklısınızBiraz veya çok yükselmesi önemli mi benim özelim bu. Beni bu kadar düşünüyorlarsa gelsinler kapıma. Ki eşimi çocukluktan beri tanıyorlar. Daha önce olmasa tamam diycem hadi iyi niyet. Bu insanlar markete gitsem çok almışlar diye dedikodu yapan tipler.
Taşının ama önce o terbiyesizlere kesinlikle hadlerini bildirin.
Üstüne bir de senaryo yazıyorlar. Ahlak yoksunları.
Kayinvade arayınca eşinizin tepkisi ne oluyor peki kızmıyor muAmin. Evet artık sabır kalmadı ama bu terbiyesizler için evimi bırakmak da istemiyorum. Evet hem de 2 tane ajan. Biri karşımda biri de apartmanın ön cephesinde sarmış durumdalar beni. Ki bu insanlarla muhatap da değilim selamlaşma dışında. Off
Biraz veya çok yükselmesi önemli mi benim özelim bu. Beni bu kadar düşünüyorlarsa gelsinler kapıma. Ki eşimi çocukluktan beri tanıyorlar. Daha önce olmasa tamam diycem hadi iyi niyet. Bu insanlar markete gitsem çok almışlar diye dedikodu yapan tipler.
Çok yükselmesi özel olmaktan çıkıyor. Kavga olduğunu düşünebilir insanlar öyle bir şey olsa özelim mi diyceksiniz. Komşularıda rahatsız etmektir bu özeli kalmıyor. Taşınmaktanda başka çözümünüz yok. Kayınvalidelikte pek durum yok insanların işgüzarlığı ha beni ota boka aramayın diyebilirdi ama sesiniz çok yükselmiş aramışlar diğer konularda saçmalıktan başka bir şey değil haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?