- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.396
- 108
- Konu Sahibi seadet-i ebediyye
OooooOooOoOoOooooh maaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy gaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddGeçen gün bekar olan komşum eşimden duvara raf takmasini istemişti dur ben gidip bir yolup geleyim hadsizleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OooooOooOoOoOooooh maaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy gaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddGeçen gün bekar olan komşum eşimden duvara raf takmasini istemişti dur ben gidip bir yolup geleyim hadsizleri![]()
Eşini gerçekten zincirlere mi bagladin ? Nasıl kargo gelmez ? Bu devirde hiç mi internetten bir şey almıyorsunuz ? Evine kargo gelmeyen mi kaldı ?Ya ondanmi esimin adini ogrenmek icin kargocu isim soruyor dedi esime asla kaegoda gelmez neysee ben neyin ne oldgunu anladim zaten
Dışarda da seslenmiyormuş kimsecikler duymasın diye. Çok gerekirse beeeeey diye bağırıyormuşKarşı komşunun zilinde adı yazıyor , konu sahibi ne kadar kiskancsa apartmanın herhangi bir yerine yazdirmamis. Bir imam kulağına okumuş o kadar :)
Çocuk babasına benziyor bence de ahsbsvsgsOfff herşey birbirine karıştı. Hayır fatih kadının karşı komşusunun kocası. Ama konu sahibi fatihin adını öğrenmiş. Diğer komşu kocasının adını öğrenecek diye korkuyor. Bize bile söylemedi baksana. Biz de öğrenip aşık olabiliriz pat diye.
Bu Fatih Kızılcık Şerbeti Fatih olmasınOfff herşey birbirine karıştı. Hayır fatih kadının karşı komşusunun kocası. Ama konu sahibi fatihin adını öğrenmiş. Diğer komşu kocasının adını öğrenecek diye korkuyor. Bize bile söylemedi baksana. Biz de öğrenip aşık olabiliriz pat diye.
Hemi de sarışın baya da güzel ve yemin ederim benim oğlanı ne zaman gorse aaa aynı eşin diyorOooooOooOoOoOooooh maaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy gaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddd
Fatihe mi?Çocuk babasına benziyor bence de ahsbsvsgs
Fatih karşı komşu.Fatihe mi?![]()
Asker miymiş?Uuuu bir de askermis .
Kesin uzman çavuş shdbsbs
HeeeAsker miymiş?
Bu apartman nerde ya orgyler swingerlar dönüyor galibaHemi de sarışın baya da güzel ve yemin ederim benim oğlanı ne zaman gorse aaa aynı eşin diyoryoksaaaaaaa
büyük resim bende mi
![]()
Ben de kendimi yirtiyorum xxxxxxxDışarda da seslenmiyormuş kimsecikler duymasın diye. Çok gerekirse beeeeey diye bağırıyormuş![]()
Bilemiyoruz artık karşı mı komşu karşılıklı mı komşuuuFatih karşı komşu.
Kocasının mübarek adını söylerse artık bilebiliciiiz ahshshs
Sen ne demek istiyorsun hangi niyetle soruyorsun isminiFatih karşı komşu.
Kocasının mübarek adını söylerse artık bilebiliciiiz ahshshs
Bi kocasına benzetip çıkacaktım aplaSen ne demek istiyorsun hangi niyetle soruyorsun ismini
Kabul et komik çünkü ahshshsKizlar cok komiksiniz gece gece sizede eğlence cikti neyse yazip yazip bildirim yapmayin
HahahahahahaBu apartman nerde ya orgyler swingerlar dönüyor galiba![]()