- 28 Mart 2013
- 12.831
- 17.370
- 498
- Konu Sahibi seadet-i ebediyye
Korkunç bir insansınız, sizin gibi kompleksli bir deliyle arkadaşlık yapmaktan vazgeçer umarım komşunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizi eve kilitleyin,kapı önüne adım atmasın komşu niyeti bozmuş ,kapar maazallah eşinizi.Kizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
Size benzemiyorsa mantıken eşinize benziyordur. Laf olsun diye söylenen birşey,bunu söylemek için eşinizi görmüş olması gerekmiyor ki.Ya siz sakamisinz kadinla samimligimiz yok merhaba merhaba iyi aksamlar seklinde samimi olmafgnx insana pat esine mi benziyor denir arti karsi komsunun ismide kapida yaziyor
Herkeste bana çocuğun sana benziyor hiç babasına benzemiyor diyor, samimi olduğum yada olmadığım fark etmeksizin şimdi ben bundan rahatsız mı olmalıyım?Ya siz sakamisinz kadinla samimligimiz yok merhaba merhaba iyi aksamlar seklinde samimi olmafgnx insana pat esine mi benziyor denir arti karsi komsunun ismide kapida yaziyor
ne kadar çok kafanızda kurmuşsunuz yaKizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
Kadın kocana göz koymuş işte ben olsam aen kim köpek diye kadının ağzının payını verirdim.Kizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
Kargo adam nedir?kargo adam isim sordu
Ban yeyince anlık murat ovuc gibi kız yanıkkkk dedim sana puu senin sıfatına tipineşu kadının yazdığı yazıya tepki verilmeyip bana tepki veriliyorsa yazıklar olsun gerçekten''KADIN YANIYOR'' :d
Tedavi olun. Şaka olarak değil ciddi söylüyorum. Benim kızım da babasının aynısı ve her gören babasına benzetir hiç aklıma "aaaa benim eşimi neden incelemiş" diye bir düşünce geçmedi.Kizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma