- 4 Mayıs 2023
- 284
- 640
- 23
- Konu Sahibi seadet-i ebediyye
-
Evimin direği gözümün bebeğiKocam da kocam paşam da paşam
Kocani geceleri nasıl hayal ediyordur kim bilir ufff içim hoş oldu hshshshsYa ondanmi esimin adini ogrenmek icin kargocu isim soruyor dedi esime asla kaegoda gelmez neysee ben neyin ne oldgunu anladim zaten
Yahu diyelim ki kadının niyeti bozuk.Ya ondanmi esimin adini ogrenmek icin kargocu isim soruyor dedi esime asla kaegoda gelmez neysee ben neyin ne oldgunu anladim zaten
Off ben de bulam instagrama kocamla boy boy fotoğraf atıp çıkma tarihimin yanına sonsuzluk emojisi koyam fjejdjdjfjKadın kim bilir nasıl zor buldu kocayı, elinden kaçırır diye korkuyor. Bir koca bu devirde ne zor bulunuyor haberin var mı senin?
Abarttığınızı düşünüyorumKizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
Uuuu bir de askermis .Yahu diyelim ki kadının niyeti bozuk.
Senin Fatih ; 2 kişi ismini sorduğunda,çıkıp merhaba dediğinde hemen seni aldatmaya meyil eder mi ?
Ha diyorsan ki Fatih aklı gelgit,en ufak fırsatta bana boynuzu takar ; o durumda kocana konusacaksin.
Fatih değil ya, fatih karşı komşu. Orda başka olaylar dönüyor olabilir ancak konumuz fatih değil.Yahu diyelim ki kadının niyeti bozuk.
Senin Fatih ; 2 kişi ismini sorduğunda,birileri çıkıp merhaba dediğinde ; hemen seni aldatmaya meyil eder mi ?
Ha diyorsan ki Fatih'in aklı gelgit,en ufak fırsatta bana boynuzu takar ; o durumda dakocana konusacaksin.
Geçen gün bekar olan komşum eşimden duvara raf takmasini istemişti dur ben gidip bir yolup geleyim hadsizleri22 az bence 24 ayar olmasi gerekiyordu
Egleniyorduk surda be fatihin komsusu. Bu sinir niyeBos bos yorum yapmaya devam edin cevap vermicem
Bu kadının kocasının adı Fatih değil mi ?Fatih değil ya, fatih karşı komşu. Orda başka olaylar dönüyor olabilir ancak konumuz fatih değil.
Ne alaka?Kizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
Ortalığı karıştırma kızYahu diyelim ki kadının niyeti bozuk.
Senin Fatih ; 2 kişi ismini sorduğunda,birileri çıkıp merhaba dediğinde ; hemen seni aldatmaya meyil eder mi ?
Ha diyorsan ki Fatih'in aklı gelgit,en ufak fırsatta bana boynuzu takar ; o durumda da kocana konusacaksin.
Offf herşey birbirine karıştı. Hayır fatih kadının karşı komşusunun kocası. Ama konu sahibi fatihin adını öğrenmiş. Diğer komşu kocasının adını öğrenecek diye korkuyor. Bize bile söylemedi baksana. Biz de öğrenip aşık olabiliriz pat diye.Bu kadının kocasının adı Fatih değil mi ?
Ama zillerinde yaziyor,ben gördüm
Büyük resmi görmüşsünüzYa ondanmi esimin adini ogrenmek icin kargocu isim soruyor dedi esime asla kaegoda gelmez neysee ben neyin ne oldgunu anladim zaten
Karşı komşunun zilinde adı yazıyor , konu sahibi ne kadar kiskancsa apartmanın herhangi bir yerine yazdirmamis. Bir imam kulağına okumuş o kadar :)Bu kadının kocasının adı Fatih değil mi ?
Ama zillerinde yaziyor,ben gördüm
Kesin var bu Fatih'de bir şey,tedirgin oldumOrtalığı karıştırma kızfatih karşı komşu ,kapıda ismi yazıyor kargonun sahibi :) hanımefendinin zatı muhterem kocisinin ismini öğrenmek için adı Fatih mi diye sormuş
Agzimdaki cayi püskürttümKonu sahibesi eşin Uzman çavuş mu ?
Bak dikkat et eşin de kadınlara bakıp bakıp geceleri çavuşu tokatlamasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?