- Konu Sahibi seadet-i ebediyye
-
Kocanı hemen bir fanusa kilitle. İnsanlara iftira da atma. Kocanı incelemekle ne alakasi var girer çıkarken gözüne mil mi çeksin ? Ne değişik insanlar var ya! Biri çocuğuma babasına benziyor dese aklıma kocami mi inceledi sorusu hiç gelmez. Bana benzemiyorsa ona benziyordur zaten.Kizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
Ya kocami niye yere goge sigdiramim allah askina neyse ben anladim ki burdaki kadinlar çok genis dusunuyolar ben bu olayi kime anlattiysam ben8m gibi dusunuyolarHımbıl kocalarını yere göğe sigdiramiyor bazı kadınlar.
Herkeşlerin gözü kocalarinda.
Belli adlarını mıh gibi aklına kazımışsın jajdjajsjsksk.Nerde oliyim bebikim komşuların heriflerini düşünüyorum şuvan.
Hangisinde gözüm var kestiremiyorum shsvsvsg
Eee size hak vermek zorunda mı buradaki kadınlar?Ya siz sakamisinz kadinla samimligimiz yok merhaba merhaba iyi aksamlar seklinde samimi olmafgnx insana pat esine mi benziyor denir arti karsi komsunun ismide kapida yaziyor
OhooooApartmanda 1 seneligim üst komşumun kocası Şahin
En üst kişi Emrah.
Alttaki in oğlu Atakan.
Hepsinde gözüm var demek ki ahdhshshs
Kadıncağız muhabbet kurmak için bir şeyler söylemiş bizim cahil konu sahibi yanlış anlamış. Bu kadar tutucusunuz madem salmayın adamları dışarıKonu oradan yürür gider ne var bunda sizde çocuklar size benziyor eşinizi hiç andırmıyor deseydiniz.
Kimse bir Brad ile evli değil, yani kocanız emin olun size göre ooo başkasına göre öyle olmuyor.
Kendinize gelin kimsenin günahına girmeyin.
Kız şaka maka kocana sahip çık. Bence yarın mahallede azcık gez şu ilanları yapıştır ki o kadın ayağını denk alsın.Bos bos yorum yapmaya devam edin cevap vermicem
Demek ki hepinizin kafa gidirik.Ya kocami niye yere goge sigdiramim allah askina neyse ben anladim ki burdaki kadinlar çok genis dusunuyolar ben bu olayi kime anlattiysam ben8m gibi dusunuyolar
Konya ovası bunlar hep kardeş. Bööyle geniş geniş. Allah bilir kocaları komşulara selam da veriyordur girip çıkarken.Ya kocami niye yere goge sigdiramim allah askina neyse ben anladim ki burdaki kadinlar çok genis dusunuyolar ben bu olayi kime anlattiysam ben8m gibi dusunuyolar
Ya ondanmi esimin adini ogrenmek icin kargocu isim soruyor dedi esime asla kaegoda gelmez neysee ben neyin ne oldgunu anladim zatenEee size hak vermek zorunda mı buradaki kadınlar?
Biz şakayız demek ki. Siz sizin gibi düşünen insanlarla konuşun bu konuyu o zaman.
Kadın samimiyet kurmaya çalışmış ne bilsin sizin böyle bi kafa yapınız olduğunu.
22 ayar altın kaplamaKocanız bulunmaz Hint kumaşı mı?
Her gördüğünüz insanı sevmek zorunda değilsiniz elbette . Enerjiniz tutmamıştır vs . Ama evli başka bir kadın için bu kadar kolay yakıştırmalar yapmanızda ciddi bir sıkıntı. Her insana böyle Sherlock Holmes edasında her detaydan mana çıkarırsanız hayat size de çekilmez olur . Kafanızı farklı şeylere yönlendirin bu kadar şüphecilik psikolojik bir sorun olabilir.Kizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
Birde anlattınız bu olayı yani başkalarına.Ya kocami niye yere goge sigdiramim allah askina neyse ben anladim ki burdaki kadinlar çok genis dusunuyolar ben bu olayi kime anlattiysam ben8m gibi dusunuyolar
Emrah da yeni boşandı ha ahdbsbsvsBelli adlarını mıh gibi aklına kazımışsın jajdjajsjsksk.
Cevren de senin gibi kötü zihniyetli demek ki ! Çevreni değiştir. Üzüm üzüme baka baka kararır.Ya kocami niye yere goge sigdiramim allah askina neyse ben anladim ki burdaki kadinlar çok genis dusunuyolar ben bu olayi kime anlattiysam ben8m gibi dusunuyolar
Eee sizin kafanızda bir yargınız var zaten. Buraya ne diye konu açtınız ki? Biz sizin gibi düşünmüyoruz, aynı fikirde olmak zorunda mıyız?Ya ondanmi esimin adini ogrenmek icin kargocu isim soruyor dedi esime asla kaegoda gelmez neysee ben neyin ne oldgunu anladim zaten
Maalesef çevremde de böyle birkaç tane var, kocaları bıraksa ne olacak merak ediyorum halleriniKadıncağız muhabbet kurmak için bir şeyler söylemiş bizim cahil konu sahibi yanlış anlamış. Bu kadar tutucusunuz madem salmayın adamları dışarıkocişkolarınız işe gittiğinde orada kadın iş arkadaşları olmuyor mu? molalara çıkıyorlar, sohbet ediyorlar o zaman ne yapıyorsunuz acaba merak ediyorum
22 az bence 24 ayar olmasi gerekiyordu22 ayar altın kaplama
Kocam da kocam paşam da paşamHerkes kocana aşık bence
allah yardımcıları olsun komşularının.Kizlar komsu var benle yasit 2 cocugu var biz bunlar merhaba merhabayiz yani soyle o benle arkadas olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum yani ilk gordgumden itibaren icimde bir huzursuzluk kapladi hani icim kaynamadi neyse ben kizimla disari cikarken gordu beni aaa ayni esine benziyor ben bi sok oldum tabi yani ne alaka ne samimiyet ki sen benim esime benzitiyosun demek ki esimi gormus bakmis incelemiski benzetti demek ki bunun icin icimdeki huzruszluk ben mi yanlis dusunuyorm kizlar esime benzetmesine cok sinir oldum benzese bile esine benziyor ne demek 2.olaya gelelim yine gordum bunu dedi ki iste kargocu geldi kargo adam isim sordu fatih mi esinin ismi neydi dedi bende dedim ki esim kargo vermedi geldiyse bana gelmistir dedim fatih de karsi komsunun ismi yani kisacasi aklinxa esimin ismini ogrenmeye calisti ne diyosunuz kizlar bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?