Sese çok hassas biriyim lakin apartman yaşamında her zaman sessizlik mümkün olmuyor, üst komşumun iki çocuğu var benim yok, misafiri de oluyor koşturmaları da oluyor idare ediyorum çünkü normal zamanda saat 10 dan sonra gürültü yapmıyorlar arada misafirleri gelmişse ses etmiyorum ne yapsın geleni geri mi göndersin insanlar. Keza iki kişilik çocuksuz bir aile olmamıza rağmen bazen bizimde misafirimiz oluyor, umulmadık şeyler de oluyor mesela geçen gece bir patırtıya uyandım kedim süs çakıl taşlarından birini kabından yere atmış ortalığı yıka yıka oyun oynuyor bir yerlere çarpıyor güm güm ordan burdan atlıyor sesin kaçıncı dakikasında uyandım bilmiyorum aldım elinden bitti ama olabiliyor böyle şeyler. Şimdi alt komşum bunun için bana mesaj atsa kızarım çünkü milyonda bir olan bir durum. Ertesi gün altımda oturan yaşlı teyzenin kapısını çalıp özür diledim kusura bakmayın diye duymadım kızım ben duysam ne olacak canı sağolsun minik kızımın dedi, sever de kedimi komşuluk böyle bir şey fazla abartmamak lazım insani haller olabiliyor bunun dışında dışarıda da bir sürü ses var, gecenin körü korna çalıyor, müzik son ses patinaj yapanlar oluyor, gece yarısı ilaçlama arabaları geçiyor, gençler kahkahalarla kaldırımdan geçiyor bu seslerin hepsini duyuyorum dördüncü katta keşke mümkün olsa sessizlik