• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOMŞU

notokey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
1.511
1.000
53
Günaydın,
Bu konuyu neden açıyorum bir şeyi yaptıktan sonra pişman olma özelliğim varda acaba yanlış mı yaptım diye size sormak istedim.
Üst kat komşumuz saat 21 30 da mı başladı tam emin değilim fakat 21:45 olmuştu hala süpürüyordu.Bende çocuğumu 20:30 da uyutmuştum.O süpürmeye başladığı gibi 1-2 dk sonra çocuğum ağlayarak uyandı ama belli korkmuş içini çekerek gözyaşlarıyla ağlıyor.
Baştan yazıcaktım anem engelledi baktım saat 10 oluyor hala süpürünce yazdım ses sizden mi geliyor o da evet neden yazmış.Çocuğumun korktuğunu vs ağlayarak uyandığını yazdım.O da işte yere birşeyler döküldü ondan açtım yazmış ama bayağı uzun bir süpürme oldu.Yazmamalı mıydım acaba ? çocuğum birden çok ağlayınca sinir oldum o yüzden yazdım

Günaydın,
Bu konuyu neden açıyorum bir şeyi yaptıktan sonra pişman olma özelliğim varda acaba yanlış mı yaptım diye size sormak istedim.
Üst kat komşumuz saat 21 30 da mı başladı tam emin değilim fakat 21:45 olmuştu hala süpürüyordu.Bende çocuğumu 20:30 da uyutmuştum.O süpürmeye başladığı gibi 1-2 dk sonra çocuğum ağlayarak uyandı ama belli korkmuş içini çekerek gözyaşlarıyla ağlıyor.
Baştan yazıcaktım anem engelledi baktım saat 10 oluyor hala süpürünce yazdım ses sizden mi geliyor o da evet neden yazmış.Çocuğumun korktuğunu vs ağlayarak uyandığını yazdım.O da işte yere birşeyler döküldü ondan açtım yazmış ama bayağı uzun bir süpürme oldu.Yazmamalı mıydım acaba ? çocuğum birden çok ağlayınca sinir oldum o yüzden yazdım

Sürekli olan durumlar değilse idare edilmeli.

Bir ses olduğunda hemen sızlanan komşular haksızlık yapıyor.

Çocuklarda seste uyumaya alistirilmali. Bazı çocuklar uyuyunca anneler nefes aldırtmıyor.

Evet bir uyanır , iki uyanır, sonra alışır.

Günaydın,
Neden yazmayacaksiniz apartmana hayati yasayanlar zaten bunun yanlis oldugunu bilmeli cocugun var onlar sana saygili olmali girgirlasin ben oyle yapyrm yada bir bezle dokulen neyse alabilirdi hatali sen degilsin

Sürekli olan durumlar değilse idare edilmeli.

Bir ses olduğunda hemen sızlanan komşular haksızlık yapıyor.

Çocuklarda seste uyumaya alistirilmali. Bazı çocuklar uyuyunca anneler nefes aldırtmıyor.

Evet bir uyanır , iki uyanır, sonra alışır.
Süpürge sürekli değil ama genel anlamda misafir sesleri oluyordu.Ben düşünceli biri olduğumdan o saatte süpürge açmazdım açıkçası.Çocugumunda o halini görünce sinir oldum ve çocugumun yanında uyku müziği açık olduğu halde çocugum o sesi duydu

Neden yazmayacaksiniz apartmana hayati yasayanlar zaten bunun yanlis oldugunu bilmeli cocugun var onlar sana saygili olmali girgirlasin ben oyle yapyrm yada bir bezle dokulen neyse alabilirdi hatali sen degilsin
Başucunda uyku müziği açık olduğu halde o sesi duyup korktu

Süpürge sürekli değil ama genel anlamda misafir sesleri oluyordu.Ben düşünceli biri olduğumdan o saatte süpürge açmazdım açıkçası.Çocugumunda o halini görünce sinir oldum ve çocugumun yanında uyku müziği açık olduğu halde çocugum o sesi duydu

Uyku müziği surekliyse zararlarınin olduğunu okumuştum, arastirmanizi tavsiye ediyorum..

Bende açmam, ses cikarttirmam , terlik giymem v.s uzar gider liste ama yere cam gibi tehlikeli bir şey düştüğünde supurgemi açarım, aşağı konuşma da mesaj atarım.

Her zaman sessizsem ve supurgeme ses gelirse kızarım.

Misafir gelince illaki ses oluyor.

Sürekli olmuyorsa ban saçma geliyor böyle şeyler. Bebek bu uyanabilir o şekilde. Üst kat süpürge sesi ne kadar etkili olabilir . Bazen bardak düşüp kırılabiliyor elimizde kavanoz düşüp kırılabiliyor şeker dökülebiliyor aman kimse rahatsız olmasın diye sabahımı beklicez kırık camlarla. Bu tarz şeyler tolere edilmeli. Sadece günlük temizlikler geç saatte yapılmamalı. Kurallarda bu yüzden zaten site ve apartmanlarda.

Sürekli olmuyorsa ban saçma geliyor böyle şeyler. Bebek bu uyanabilir o şekilde. Üst kat süpürge sesi ne kadar etkili olabilir . Bazen bardak düşüp kırılabiliyor elimizde kavanoz düşüp kırılabiliyor şeker dökülebiliyor aman kimse rahatsız olmasın diye sabahımı beklicez kırık camlarla. Bu tarz şeyler tolere edilmeli. Sadece günlük temizlikler geç saatte yapılmamalı. Kurallarda bu yüzden zaten site ve apartmanlarda.
Bir şey döküldüyse açılıp kapanabilir süpürge ama yarım saattirde süpürmenin anlamı yok o saatte gerçektende ses geliyor

Bence haklisiniz aksam camasir makinesi bile acmam ben apartman toplantisi yaparsaniz dile getirin siz saygili davraniyorsaniz digerlerininde size saygi duymasi lazim aliskanlik haline getirilebilecek bir durum bence
Herkes bizim kadar düşünceli değil belkide ben seslere hassassım bilmiyorum eşime kapıları yavaş kapat vs diye uyarılarda bulunurum sert kapattığını görsem

Apartmanda yasiyorsan ve saat gece 10 ise süpürge acılmaz. Komşunuzun bunu biliyor olması gerekirdi. Madem ögrenememiş mecbur ögreteceksiniz:63:

Apartmanda yasiyorsan ve saat gece 10 ise süpürge acılmaz. Komşunuzun bunu biliyor olması gerekirdi. Madem ögrenememiş mecbur ögreteceksiniz:63:
Bir şey döküldüysede açıp kapatırsın fakat kendisi açmışken etrafıda elden geçireyim dedi herhalde

Bir şey döküldüysede açıp kapatırsın fakat kendisi açmışken etrafıda elden geçireyim dedi herhalde
Ben böyle durumlarda anlayış gösterilmesi taraftarı değilim. Çadırda yaşamıyorsun. 2dk mecbur açtın diyelim.yarım saatte ev temizlenir. Saygısızlık. Ne yazık ki ülkemizde çoğu insan hala gece kondu veya müstakil ev kültüründen çıkamadı

Hergün hergün yapmıyorsa yazmasanız daha iyi olurdu. Belki o an süpürülmesi gereken bişey oldu. Cam kırıldı vs vs. Bazen biraz sabır ve anlayış gerekiyor ☺
Evet haklısınız normalde olsa yazmazdım ama çocuğumu içini çekerek ağladığını görünce kızdım açıkçası fakat bir şey dökülünce dökülen şey alınıp süpürülür 5 dklık bir şey o açmışken baya baya süpürdü yani

Evet haklısınız normalde olsa yazmazdım ama çocuğumu içini çekerek ağladığını görünce kızdım açıkçası fakat bir şey dökülünce dökülen şey alınıp süpürülür 5 dklık bir şey o açmışken baya baya süpürdü yani
Anladım haliyle anne olarak bebişinize kıyamadınız. Belki bende anne olsam siz gibi yaparım bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ ama dışardan baktığım için konuya yorumum bu şekilde 😍

Yıllarca aile binasında yasadım, 22 de ses yapmak bana göre anormal değil. Çünkü farkında olmadan bende yapabilirim. Uyarılmakta birsey yok siz söylersiniz o da yapmaz. Böle böle birbirimizi öğreneceğiz sonucta. Beni uyarsa idiniz özür diler bir daha yapmamaya calısırdım mesela.

Hiç mi bebeğiniz gece ağlamadı belkide onlarda sizi idare ediyordu bu yüzden onlarda artık havadan nem kapabilir. Sürekli olmayan durumlarda biraz idare edilmeli bence.
Böyle korkarak uyanmıyor sonuçta gözyaşlarıyla ağladı.5dk da dökülen yer temizlenebilir ki ben olsam açmazdım o saatte fakat o süpürmeye devam etti açmışken her yeri süpürdü

Yıllarca aile binasında yasadım, 22 de ses yapmak bana göre anormal değil. Çünkü farkında olmadan bende yapabilirim. Uyarılmakta birsey yok siz söylersiniz o da yapmaz. Böle böle birbirimizi öğreneceğiz sonucta. Beni uyarsa idiniz özür diler bir daha yapmamaya calısırdım mesela.
Zaten bazı seslerini tolere ediyorum fakat süpürge o saatte açılmamalı diye düşünüyorum

Back