• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sorunu

Ben Eskişehirdeyim burada da var dediğiniz gibi her yerde var böyleleri. İşin kötüsü kanunen tam haklarımız korunamıyor gürültü vs konusunda bi yaptırım uygulayamıyoruz en fazla polis filan arıyoruz.
Kesinlikle öyle adam babama anneme ne küfürler etti bir saat boyunca küfür ederken duvarı yumrukladı kırılmıştır bile şimdi kapıya gitsek adam silah bile çeker ne haberler duyuyoruz. Bu yüzden babamda haklı muhattap almıyor kişiyi. Balık gibi su da yaşayalım istiyor herhalde

Kesinlikle öyle adam babama anneme ne küfürler etti bir saat boyunca küfür ederken duvarı yumrukladı kırılmıştır bile şimdi kapıya gitsek adam silah bile çeker ne haberler duyuyoruz. Bu yüzden babamda hakkı muhattap almıyor kişiyi. Balık gibi su da yaşayalım istiyor herhalde
Keşke kayıt altına alıp mahkemeye verseydiniz. Pislikle pislik yaparak uğraşılıyor da işte bu olaylar yüzünden çekimser kalıyoruz. Allahın delisi çok.

Keşke kayıt altına alıp mahkemeye verseydiniz. Pislikle pislik yaparak uğraşılıyor da işte bu olaylar yüzünden çekimser kalıyoruz. Allahın delisi çok.
Sadece kendi gürültülerinin kaydını aldım o ara babam yukarda duymasın diye aklımıza bile gelmedi sinirden kendileri afedersiniz yetişkin çocukları anırıyor gece 2 lere kadar kavgaları bitmiyor insan der ki insanlar bu gürültüye üç senedir ufacık bir şey demediler adam tadilat yapıyor ki bu dekorasyonda olabilir icazetname mi alcam evime bir şey yaparken o da ayrı ama insan bu kadar yüzsüz olmaz kaçak kat yapmışız koca sitede teras kapatmak kaçak katmış🤦‍♀️ Sitede iki dubleks daha kapattı bi biz laf yiyoruz

Kızlar biz bir sitede dubleks bir evde yaşıyoruz. Alt komşumuzda bizle aynı zamanda taşındı. 3 yıldır seslerinden bıkmış durumdayız. İki tane çocukları var biri liseli biri üniversiteli ancak her gün kavga sesleri kapıları üst üstte tekmelemeler vs sesleri geliyor. Hatta oğulları değişik sesler çıkarıyor bağırarak korku filmlerinde ki değişik sesler vardır ya onları çıkarıyor ilk taşındığımızda o kadar değişik sesler çıkardığı için korkmuştum bildiğiniz gibi değil. Karı koca her gün küfür bağırışları kavgaları cabası ne yazık ki🤦‍♀️ Gece ikilere kadar flüt sesi mi dersiniz iki kardeşin birbirleriyle uğraşıp bağırışları mı dersiniz hepsi var zaten kapı çarpmalarından pencereler sallanıyor. Biz salak gibi kimseye bir şey demedik. Ta ki bu salaklığımızı bu sene tokat gibi çarpana kadar. Şöyle ki bizi üst katımızda büyük sorunlar oluştu. Terasımız yağmur yağdıkça suları çekip alt salonumuza verdi. Duvarlar küflü sapsarı eşyalar battı parkeler kabardı. Çatıdanda akmaya başladı üstte ki diğer odalarda aynı oldu. Biz de yönetimden olsun belediyeden izin alarak aylar önce terasımızı kapattık. Bizle aynı sorunları yaşanlarda kapattı hatta izni aldığımızda bir komşumuz ilk kapattı. O bitirdi kare yaptı ilk sorun burda başladı. Biz de tavanı üçgen kubbe şeklinde yaptık. Yönetici her tadilat günü eve dan diye girdi. Biz üste çıkmıyorduk babamı arayıp durmadan eve dalıyordu yine diğeriyle aynı yapmadınız diye. Halbuki bunu demek için ilk toplanıp şöyle yapılsın demediniz ve ya yapan kişi gelip sordu mu hayır benim terasım daha büyük ve rüzgar alan cephede benim sağlam yaptırmam şart dedi. Yapan komşumuz balkonları katlanan cam yapılır ya o tarz yaptırdı. Biz direkler çakarak baya maliyetli yaptık neyse bunu geçtik. Diğer odalarıda izolasyona dün başladık yağmur yağdıkça iyice berbatlaştı zira. Dünden beri alt komşumuz belediyeye şikayet etmiş kaçak kat yapılıyor ses var diye. Zabıtalar geldi yönetim izni vs gösterdi mecbur gittiler. Bugünde durmadan yöneticiyi arıyor ve kendisi evde bile değil ses var diyor. Yöneticimizde tadilat yapılıyor normal ses olması dedi. Ki teras zamanı cila yapılırken bile alttan duvarı yumrukluyor küfürler ediyor saatlerce ve cila yani bildiğin cila yöneticiyi yine aradı ses var diye yönetici kapıya geldi ses yok sinirlenip gitti adam bile bıktı. Ve iki kat altımızdalar tamam ses olurda biz de mecburuz evi su basmış her yerden ve iki kat olduğu için o kadar ses de gitmesi biraz saçma geliyor. Bitişiğimizde oturanlar bile bir kere bir şey demedi. Biz üç senedir onların yaptıklarına bir şey demedik ki babam o küfürlere rağmen muhattap olmadı yönetici öncesinde komşumuzun tadilatı var şu kadar sürcek diye yazı da astı. Artık kafayı yedik ne yapacağımızı şaşırdık doğrusu ailemde mülayim muhattap olmuyor evde ben sinir krizi geçiriyorum. Bir de ilk taşındığımda otoparkda herkesin ayrılmış araç yeri vardır bize iki araç olduğu için iki araç yeri verildi.Biri engelli kardeşimin üstüne olan aracın camına günlerce yazı bırakmışlar utanmıyor musunuz engelli yerine araç koyuyorsunuz vs vs diğer ağır şeylerde yazmışlar. Hayır yani insanları anlamıyorum belki engelli çocuk var nerden biliyorsun ki aksi bile olsa bizim elimizde mi herkese yer veriliyor şurayı istiyoruz diyemiyorsun.
Siz de çirkinleşin ses duyduğunuzda siz de duvar yumruklayın.Ayıya nazik te davransanız kaba da davransanız birşey anlamaz nasılsa

Back