Komşu sorunu

Araba konusunda bir yanlışlık yok zaten arkadaş farklı algılamış halbuki konumda kardeşimin dedim başka bilgi vermedim ordan nasıl farklı bir şey çıkardı anlamadım. Bundan sonra ses konusunda öyle yapacağız biz alttan aldıkça tepemize çıkardık

Zaten plaka engelli plakası değil dediğiniz gibi belgeler var. Sorun şu ki hani neden bilmeden insanlar bu tarz davranışlar sergiliyor arabanın arkasında tekerlekli sandalyede mevcuttur. Bir yere gider gelirken zorlanmamak adına orada durur onu da mı görmedin bir değil defalarca konulmuş artık yönetici yazılar asmış terbiyesizlik yapmayın ailenin engelli oğulları vardır diye

Şikayet edenle arabanıza yazı yazan aynı kişiyse eğer bariz kötülük çıkarmaya çalışıyor.

Şikayet edenle arabanıza yazı yazan aynı kişiyse eğer bariz kötülük çıkarmaya çalışıyor.
Onu yapanı bilmiyoruz biraz sorunlu bir site oldu. Bu yapan komşumuz alt katta ki diğer kiracılarla bahçede bizi konuşuyorlarmış yönetimden bir komşumuz var o söyledi. O konuştuğu kişileri geçenlerde çamaşır astıkları halı astıkları için sürekli o şahıslarda adam yukarda kaçak kat yapıyor siz ona bir şey demiyorsunuz demiş yönetimde adamın evi mahfolmuş benim evimde aynı durumda gidip izinlerini almış terasını kapatmış ne kaçak katı vs diye konuşmuş. Sitede yönetimden biri ile ilk teras kapatan kişilere bu tarz bir şey diyen yok artık insanın zoruna gidiyor babam zaten belediyede çalışıyor beni şikayet edip rezil ediyorlar diyor. Allahtan belediyedekiler artık durumu bildiği için abi iznin var adam kalem müdürünü arayıp yapmadığın şeyleri söylüyor sorunlu allah kolaylık versin dedi artık

Normalde ses sorunlarinda sikayet edeni hakli bulurum ama sizin durumunuzda siz haklisiniz. Onlar duvarlara vurunca siz de vurun, onlar bagirinca siz de bagirin. İnanin etkili olacak, bi eli masali kendilerinin olmadiklarini gorecekler. Bu tadilat zorunlu ve yapilacak, zorunlu olmasa bile evinize tadilat yaptirabilirsiniz tabii ki. Asla kendinizi sinirlendirmeyin. Gerekirse siz arayin polisi durum boyle boyle, komsuyu uyarin deyin. Dubleks ev bir de 2 kat altiniz oluyor, sacmalik. Yonetici gelirse ona da cirkeflesin, sizi kimse zirt pirt rahatsiz edemez. Yazdiklarimin hicbiri agresiflik yada sinirden yapilan yorum da degil, bu isin dogrusu boyle cozmek.

Yönetici de bunalmış durumda kalkıp yöneticiye cumhurbaşkanına binerden şikayet edicem demiş babam da gülüp geçmiş babam zaten belediyede çalışıyor ne yapılması gerektiğini yönetmelikleri bilen insan bu yüzden muhattap olmuyor. İki güne tadilatımız bitecek ancak onların gürültüleri devam edicek babam etliye sütlüye karışmayan biri adam bile artık küfürlerini bağırışlarını duydukları an şikayet edicekmiş. Biz başta hatta hak verdik tahtalar duvarlara çakılıyor illa ki ses gidiyordur diye ancak teras cilasında bile ses var diye çirkefleşince dedik dur bunlar inada yapıyor yönetici o gün geldi aşırı mı ses var diye kapıyı dinleyip sinirlenip gitti ses yoktu zira alt tarafı cila yani Evin alt salonu bile su duvarları şimdi afedersiniz sidik gibi sapsarı duvar üst katı siz düşünün terası kapatırken ustalar direk çaktıklarında şok oldular iki saat su boşalttılar bütün suları çekmiş. Diğer odaların parkeleri kabardı duvardan şırıl şırıl her yağmurda akıyor kuruyor siyah küfler oluyor yağmur yağdığında aynı durumlar İnsanlar evini tadilat dekorasyon bile yaptırma hakkına sahip yönetici kaçak kat yapıyor demelerine bile sinirlendi adam kat mı çıkıyor sitede her türlü izni var terasını kapattırdı tapulu mülkü ortak alan değil ki karışalım demiş

Bakın bu ilk terasın su çektiğini anladığımız zamandan alt salonumuz ki şu an daha berbat sapsarı yüzeyler su balonu gibi dolup duvarlardan akmaya başladı eşyalar zaten battı odayı çok kullanmadığımız için sonradan gördük durumu anladık

Eklentiler

• AF9C97DE-4F8E-45D4-B3A3-E8DE45C9872E.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 61
Bundan sonraki her bağırışları küfürleşmelerinde arayın polisi akıllansınlar. Çekinmeyin arayın kimseyi çekmek zorunda değilsiniz bak kadın sizi şikayet etmiş sizde onu edin altta kalmayın.

Bundan sonra öyle yapıcaz inşallah tabi babam yine boşver kızım demezse
Babanız öyle derse kadının yaptıklarını hatırlatın yarın öbür gün evde eşya yenileseniz veyahut başka bişey yapsanız tadilat falan her gürültüde böyle şikayet edebilecek biriyle uğraşmayın bence haddini bilsin

Söylüyorum da babam ben böyle insanlarla muhattap olmam yöneticiyi arıcam her gürültülerinde bundan sonra dedi. Babam belediyede çalışıyor rezıl ediyorlar beni diyor olmayan şeyleri diyorlarmış zabıtalar geliyor izinleri her şeyi görüyor boşa geldi gitti adamlar hatta altında ki gelen insanlar babam zabıta amiri olduğu için abi Allah sabır versin sizin işiniz var bunlarla diyorlar

Yönetici bence çok etkili olacak gibi görünmüyor ama hayırlısı olsun hakkınızda

Yönetici bence çok etkili olacak gibi görünmüyor ama hayırlısı olsun hakkınızda
Amin o da ayrı zaten geçen gün abi bize belediyeden çiçek ve toprak bank getirir misin dedi belediye ücretsiz veriyor ancak geç verebiliyor sanırım toprak gelmiş babamı arıyor toprağı taşımak için kimseyi bulamadım iki kişi yolla bana diye bizde yolladık adam diyor ki paranızı Ali verecek yav böyle saçmalık mı olur sitenin sahibi san ki biziz 400 lira biz cebimizden veriyoruz. Aidatlarını ödemeyenler var yıllardır yığılmış güvenliklerin öaaşı tam yatmamış normal olarak mahkemeye vermiş onlar yüzünden 2 bin daire sahıpleri olarak verdik keriz gibi

Yöneticiye söyleyin aidat ödemeyenleri sorun çıkaranları imza toplayıp attırsın

Yöneticiye söyleyin aidat ödemeyenleri sorun çıkaranları imza toplayıp attırsın
Kayla almıyorlar inanır mısınız ödemiyoruz diyip köşeye çekiliyorlar ve bu insanların nedense çocuklarıda en çok siteye zarar veren insanlar

Kayla almıyorlar inanır mısınız ödemiyoruz diyip köşeye çekiliyorlar ve bu insanların nedense çocuklarıda en çok siteye zarar veren insanlar
ihtar göndersin yine de ödemezlerse mahkemeye versin yöneticiniz de nasılsa kendi aidat ödemiyor diye uğraşmıyor galiba

Bence sizde yönetimi mahkemeye verin madur oluyoruz diye. Böyle şey mi olur yahu aaaa valla çok sinirlendim daireyi keşke yaptırmak yerine satıp kurtulsaydınız bunlardan. Merak ettim istanbulda bir yer mi burası?

Bence sizde yönetimi mahkemeye verin madur oluyoruz diye. Böyle şey mi olur yahu aaaa valla çok sinirlendim daireyi keşke yaptırmak yerine satıp kurtulsaydınız bunlardan. Merak ettim istanbulda bir yer mi burası?
Evet İstanbul seneler sonra aldığımız evimiz ve asla aldığımız fiyata satamayız hele de şu dönemlerde kimsede para yok

Evet İstanbul seneler sonra aldığımız evimiz ve asla aldığımız fiyata satamayız hele de şu dönemlerde kimsede para yok
Allah komşunun da hayırlısını versin gerçekten çekilir gibi değil. Bizim apartmanda aynı. Apartman site kültürünü bilmeyen yobazlar başımıza bela gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…