Sizin gibiler de hiç empati kurmasın ,hem rahatsız edip hem de karşıdakinin gitmesini beklesin Amman hiç rahatsız ettim mi diye düşünmeyin ,elin adamı sizi çekmek zorunda nasıl olsaYaa senjn.ne gocuntun var bukadar anlamadm her apartmanda olur böyle tipler sende onlardansin belliki lütfen siz.gibi düşünenler müstakil yerlere gitsin yaaa 2 yaşındaki bebek bu dayısına gelmis kadin iki defa gittim diyor hadi ses yapti alttakide okadar çeksin insanlık.öldümü
Ben isim vermeden ben ben diyenler olmuş asdfasdffVerilen akillarin da guzelligi bxbxhxh
Bence onlarım tabletleri vardıe ve koşmamış olabilirlerEvde daha buyuk 5 yas ve 10 yas erkek cocukta varken onlarin haber programi izledigini dusundunuz herhalde himm ok tabi olabilir
Sevgiler saygilar
Ne alaka ?2 yasinda cocugun aksam 8den sonra ayakta isi ne mesela?
Bence onlarım tabletleri vardıe ve koşmamış olabilirler
Yorumlarınız o kadar gerçekten uzak ve komik ki. Sanirim çocuğunuz yok. Olur da bir gün çocuğunız olursa açıp bu yorumlarınızı bir okuyun.Kusura bakmayin cocugunuza sahip cikacaksiniz o evde oturmuyorsunuz ama verdiginiz rahatsızlık + uslup berbat.
Cocuk sizin alt komsunun degil.
Yorumlarınız o kadar gerçekten uzak ve komik ki. Sanirim çocuğunuz yok. Olur da bir gün çocuğunız olursa açıp bu yorumlarınızı bir okuyun.
1 saatlik misafirlikte ne alt kattakiler ile ortak çocuk büyütmesi ya, siz de abartın yani.
Evet, 70 yaş üstü bir adam engelli bir cocuga sahip bir aileyi tüfekle vurdu .Benzer bir süre içinde birkac tane daha bu tip olay meydana gelmişti .gerçekten aklımızın alacağı gibi değil.Gercek mi bu? Kac yasindaydi cocuklar? Bisey oldu mu ?
Ya anlamadığı içerikler varsa durup izlemeyebilir bea2 yas cocuk tablete abinin yaptigina ozenmeyecek yani evet bencede
Merve emin ol oyle olsa 3 5kez yazardi amac hakli cikmak cunku.Ya anlamadığı içerikler varsa durup izlemeyebilir beaçünkü bendeki model arada hiç bi sebep yokken tamaman ööylesine kalkıp koşuyo
Hangi uslüp acaba? Benim 2 yaşındaki çocuğuma terbiyesiz demesi, 1 saat bulunduğum yer de çene yapması çok mu haklı göründü size. Anlaşılan siz de onlardan birisiniz. ÜzücüKusura bakmayin cocugunuza sahip cikacaksiniz o evde oturmuyorsunuz ama verdiginiz rahatsızlık + uslup berbat.
Cocuk sizin alt komsunun degil.
Hangi uslüp acaba? Benim 2 yaşındaki çocuğuma terbiyesiz demesi, 1 saat bulunduğum yer de çene yapması çok mu haklı göründü size. Anlaşılan siz de onlardan birisiniz. Üzücü
Olayın neden polis çağırma ve karakola gitme aşamasına geldiğini anlatmak ister misiniz ?Hangi uslüp acaba? Benim 2 yaşındaki çocuğuma terbiyesiz demesi, 1 saat bulunduğum yer de çene yapması çok mu haklı göründü size. Anlaşılan siz de onlardan birisiniz. Üzücü
İnanın polis bile beyan olduğu için gelmek zorundayız yoksa bundan hiç bişey çıkmaz dedi.1-2 saat bile kimseyi idare etmeyelim mi şu hayatta? 2 yaşında bi bebeğin olduğunu göre göre 1-2 saat bile mi sabrımız olmasın? Üslüp berbat dediğiniz kadın kendine ters ters bakan kadına iyi akşamlar demiş. Üstelik alt komşu polise yalan beyanda bulunmuş, saldırdı bana demiş. Bunlar çok mu kabul edilir şeyler?
Sese karşı bu kadar hassas olanlar gitsin müstakilde yaşasın. Çocuğun çıkardığı koşma sesine de emşn ol polis giç biley yapmaz.
Olay da üstüme yürüdü ve hakaret etti demiş. Üstüne kesinlikle ama kesinlikle yürümedim sadece kendimi savundum. Hakarette etmedim ama hakareti de üstüne yürümeyi de çoktan haketmiştiOlayın neden polis çağırma ve karakola gitme aşamasına geldiğini anlatmak ister misiniz ?
Çocuğumun ağlaması iftardan sonra kapıdan çıkarken olan birşey hanımefendi. Koşuyor durdurun diye gelmesi de öğlen saat 3.Misafir gittiginiz evde kimseyi bu sekilde rahatsiz edemezsiniz. Saat vs birsuru ayrinti var 2 yasinda cocugun aksam 8den sonra ayakta isi ne mesela?
Neyse ben laf anlatmayi birakali cook oldu, siz edin ben kimseyi aksam vakti tepemde kosturmam boyle konusan anneyi de anlayisla karsilamam
Anne cozecek, saate evin sartlarina misafir gittigi yere herseye bakacak cocugu alt komsu ile ortak buyutmek zorunda havasina girmeyecek
Ağzınıza sağlık. Böyleleri yüzünden ayda yıl bir ailemizi görmeye gidemeyecek miyiz.1de uyuyo çocuğum beni birileri çarmıha gersin lütfen.
2 yaşında çocuğu bi yere kadar durdurabilirsin. Dur diyemezsin durmaz. Canı istemezse dikkati dağılmaz. Koşma desen izin vermedin diye kendini yere yatıp çığlıklarla da ağlayabilir...... liste uzaaaar gider....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?