Komşu-Pitbul-kedi

Tamam da kedi de evcil bir hayvan degil ki nasıl musade ediyor şaşırdım kaldım yoksa kedi hayatta musade etmez oyle taşınmaya falan. Kedi herhalde bunlara alışık. Çocukların elinde oyle hayvanlar gezmesin ya. Saçma sapan seyler yedirirler falan sinir oldum yazık ya bide yeni dogum yapmis

Sağ sağlim anne kedide gelmişken belediye aldırın belli ki siz alamayacaksınız yada tanıdığınız var ise anne bebekleri aldırın güvenli bir yere bırakın mama suyunu ihmal etmezseniz kedi durur orada eğer bunu yapamayacaksanız durumu izah edin belediye aldırın umarım bulunduğunuz ilçenin durumu iyidir bir araştırın orada başlarına ne geleceği belli değil lütfen anne ve bebekleri kurtarın başlarına bişey gelince ah vah etmenin faydası yok

Ay yoksa kedileri köpeğin yanına mı koyuyorlar bu mu geldi aklınızabence hiç muhatap olmayın polis zabıta kim ilgilenirse orayı arayın.

Yavru kediler annesi geldiği halde sürekli mavladilar şimdi sokakta kendi başlarınalar.

Yavru kedilere süt vererek ishal olup ölmelerine neden olacaklar. Keşke o kedileri çocuklar yokken gizlice alıp sahiplendirseniz veya başka bir yere koysanız hiç olmazsa çok üzüldüm kedilere de köpeğe de. Bu tarz insanlar böyle tehlikeli türlere bakmamalı. Tam anlattığınız gibi bi akrabam var 6 7 yaşlarındaki oğluna kuş almışlardı çocuk kuşu kanadından tutup duvardan duvara savuruyor ve ısırıyormuş daha sonrada avucunda sıkarak öldürmüş. Babası bunu gülerek anlattığında şok olmuştum. Belediyeyi arayıp sormak dışında ne yapılır bilemedim ama lütfen takipçisi olun

Uyumsuz insanlar çok zor polise falan söyleyin diyeceğim size de zarar verebilirler gibi geliyor tüm mahalle toplanıp bir şeyler yapın bence

Pitbull yapmadiysa bile küçük çocuklar kediye zarar verebilecek çocuklara benziyor. İnsanlar çocuklara melek diyor ama çoğu bana sineklerin tanrısı kitabını hatırlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…