- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
-
- Konu Sahibi Pelinimben
Eşim de öyle diyor kadının torunları iki kolundan kediyi tutmuş sarkita sarkıta götürüyordu eşim de aynı ihtimali verdi .Riskli Gebeligim old için kapıya bile inemiyorum balkondan gördüm ve köpeklerde o an sokaktaydi. Yavru kedileri arka balkonlarına doldurmuş torunları geceden beri mavluyo sesleri düştü keske kendi hallerine bıraksalar o garipleriAnne kediyi ellerinde gördüyseniz vah ki ne vah. Belediyeyi ararsanız köpekleri barınağ alırlar belki ama orad da ölüm olur sonları. Yavru kedilere bakın bari geçici süre ne olur, annesiz yaşayamazlar
Girisdeki komşular kedi köpekten geldi diyor bu zaman kadar böyle bisey olmadı çünkü. Çocuklara dış kapıyı kırdılar diye uyardım ertesi sabah arabanın farı kırıldı üst komşu 0 araç aldı onların kapıya park etti diye komple çizmişler. Insanliktan anlamıyorlar yetişkinler de çok pis tipler. Taşınmayı çok isterdim ama kendi evimiz kredi borcu devam ediyor satamayız kiBu tarzdaki köpekleri boyle hanzo cahil ve kötü insanlar beslerse her türlü şey olabilir. Sorsanız siz suçlu olur başınıza bir de bela alırsınız. Bende merak ettim şimdi anne kedi nerede acaba. Pire derken. Pire kedilerden mi bulaşmış apartmana onu anlayamadim.
Boyle eğitimsiz çocuklara da eşkıya demeniz de bisey yok.cunku zaten eşkıyalar. Arabaları çiviyle çizen cocuga kuzucuk diyecek değiliz. Civi çocuğun elinde ne geziyor bunu sorsanız muhtemelen yine suçlu olacaksınız.
Bence ordan taşının bu ne ya.
Inanın kimse bisey diyemiyor normalde herkes birbirine selam sabah verir hal hatır sorar bunlarla hicbir diyaloğumuz yok Sadece kurbanda eşim zemine inip pay veriyor o kadar..köpekten ses gelmedi artık nereye soktular bilmem ama kediler için eşimi gönderip çok bağırıyorlar açlar mi diye sorsun eve gelinceresmen hayvanlara ezıyet eden vahşi ınsanlar yanı
bılemedım kı ne yapılır ben olsam bılgı almak ıcın beledıyeyı arar boyle bır komsunun varlıgından haberdar ederdım ne yapılabılır dıye sorardım sanırım
Pireden daha onemlı seyler var, o yavru kedileri pıtbulların onune atmadıkları ne malum.Girisdeki komşular kedi köpekten geldi diyor bu zaman kadar böyle bisey olmadı çünkü. Çocuklara dış kapıyı kırdılar diye uyardım ertesi sabah arabanın farı kırıldı üst komşu 0 araç aldı onların kapıya park etti diye komple çizmişler. Insanliktan anlamıyorlar yetişkinler de çok pis tipler. Taşınmayı çok isterdim ama kendi evimiz kredi borcu devam ediyor satamayız ki
resmen hayvanlara ezıyet eden vahşi ınsanlar yanı
bılemedım kı ne yapılır ben olsam bılgı almak ıcın beledıyeyı arar boyle bır komsunun varlıgından haberdar ederdım ne yapılabılır dıye sorardım sanırım
Evet 5 senedir oturuyorum bir kez ellerinde kedi görmedim Allah korusun öyle bir şey yaparlarsa tüm ahım onların üstüne olsun.Pireden daha onemlı seyler var, o yavru kedileri pıtbulların onune atmadıkları ne malum.
Pıtbull alır almaz tesadüfe bakın ki kedı sevmeye baslamıslar.
Pıtbull oyle herkesın bakabilecegı bir tur degıl belkı kopege bile eziyet ediyorlardır.
Sıkayet edin. Nereye edilir bir fikrim yok mutlaka bilen biri cıkıp size yardımcı olur.
Hayvanlar saglıksız beyinlerin ellerinde kalmamalı.
Haberlerde neler goruyoruz okuyoruz.Evet 5 senedir oturuyorum bir kez ellerinde kedi görmedim Allah korusun öyle bir şey yaparlarsa tüm ahım onların üstüne olsun.
Şimdi kediler sustu arka taraftan baktım ön tarafa gittim çocuklar koliyi kesip kedilere yatak yapmışlar .Mahallenin çocukları da Başında. Annesi nerde kedilerin dedim ona dig er arkadaşım bakıyor getiricek süt içecekler diyor.Siz ayırmayın onlari yaşamazlar annesiz sizlerde bebekken annenizden ayirsalardi cok üzülür ac kalirdiniz dimi dedim ses ermediler. Kedileri çocuklar bölüşmüş anladigim kadarıyla şimdi balkonda oturuyorum anne kedi gelmezse ben aşağı ineceğim arasında. Köpekler apartmanda değil havladiklarimdwn beri sabah adamların elindeydi nereye koyuyorlar çözemedim takipteyim inanın.Kedilerim var, annesiz yavru kedilerin ne kadar zorlandığını ve yaşamadığını bilirim. Ama o köpeklerin de ölmesini istemem , o insan demeye bin şahit mahluklar ölsün kedi, köpekler ölmesin. Bu ırklardan da işte bu yüzden nefret ediyor insanlar, oysa bunların elinde Golden’lar bile saldırgan olur. Ne olur kediciklerin takipçisi olun yalvarırrım çok üzüldüm.
Arayacağım canım 1 degil 2 tane bide .Neyseki ise gidemiyorum akşam hep sokaktalar kesinlikle geçemezdim yanlarından serserilerin.Bizimde yan apartmanin giris katinda bir pitbul vardi korkudan yolumu gegistiriyordum. Mahallede kimse sesini cıkartmiyordu. aman ne olacak komsuyuz yüzyüze bakiyoruz diye. Birgün zincirini koparıp dışarı fırladı sokakta millet cığlık kıyamet koptu çocugun birine saldirdi zavalli annesi çocugu kurtardi ama hamile kadin resmen yerlerde sürüklendi. Demem o ki is büyümeden halledin. Pitbul çok tehlikeli bir hayvan. belalı cocukları varsa isminizi vermeden belediyeyi arayabilirsiniz
Ay şaka gibi. Bunun için özür dilemek falan da yok yani. Evet hayvanlardan gelmiştir ev hayvani değiller sonuçta parazit damlaları vs yapılmamış. Ben kediye üzüldüm insallah bir sey olmamıştır. Bir de bu köpeklerin beslenmesi falan yasaktı diye biliyorum ben nerden bulmuş getirmişler bende köpek besliyorum cins bir köpek ama pitbull degil. O köpeği yanlis eğitirse başkasına da zarar verir dikkatli olun. Köpeğin degil sahibinin eğitilmesi lazim gerci.Girisdeki komşular kedi köpekten geldi diyor bu zaman kadar böyle bisey olmadı çünkü. Çocuklara dış kapıyı kırdılar diye uyardım ertesi sabah arabanın farı kırıldı üst komşu 0 araç aldı onların kapıya park etti diye komple çizmişler. Insanliktan anlamıyorlar yetişkinler de çok pis tipler. Taşınmayı çok isterdim ama kendi evimiz kredi borcu devam ediyor satamayız ki