Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"komşu kadın, hiç kapanmayan bir gözdür. pencere önlerinden, dantel tüllerin ardında, balkon kenarlarından, duvar diplerinden, gözetleme deliklerinden ve bir de pişirip dağıttığı aşurelerin içinden bakar"
Elif şafak-Mahrem
senin, onun hakkında hiç birşey bilmediğin ama onun, senin hakkında her şeyi bildiği güzide insan.. olmasa da olur mu? bence olur, iyi olur, hoş olur..
Eve girip çıkarken karşılaşmamaya çalıştığım,karşılaştığımda ahiret sorularına maruz kaldığım,aslında iyi niyetli ama fazla ısrarcı olduğunu düşündüğüm orta yaşlı teyze
Kapısının önüne kamera taktirip,aynı zamanda cam kenarında oturan kadın tipi,hem bilgisayardan hem de bizzat canlı olarak binayı takip eden,kim kiminle nerede ne yapmış bilen şahış :)
Tum gününü ya camda ya da balkonda, karşıdan karşıya, sağdan sola, aşağıdan yukarıya ve çaprazlama sohbet ederek geçiren, bu arada şunu yaptım bunu yaptım, şuraya gittim şunu aldım diye ayrıntılarıyla anlatıp mahalleyi çınlatırken, ulen bu kadın hangi ara burdan ayrılıpta gerçekleştirdi bu icraatleri diye düşünmeme sebep çenesi haddinden çok fazla düşük tombul teyze.