Komşu kadın eşim bilşnmezlik offff

Bebekten dolayi ustune dusmesi normal canim esini en iyi sen taniyorsun yapmaz diyebiliyorum diyorsan kafani kurcalama esini en iyi sen taniyorsun varsa oyle bisey Allah buyuk ayagina dolastirir bu gun deyilse yarin cikar bi sekilde karsina

Evet hic suphelencek bisey yok diyo eger oda ortada bisey yokken iki canli insani boyle uzuyorsa Allahta onu bildigi gibi yapsin insallah

Bebekten dolayi ustune dusmesi normal canim esini en iyi sen taniyorsun yapmaz diyebiliyorum diyorsan kafani kurcalama esini en iyi sen taniyorsun varsa oyle bisey Allah buyuk ayagina dolastirir bu gun deyilse yarin cikar bi sekilde karsina

Diorum şuan canı gönülden ama inş beni pişman etmez...
Öle gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkar rabbim kötü insanlardan korusun inş

+1

Malum kendisi huzursuz ya. Baskalarinin huzurlu olmasini cekemiyordur. Uzak durun o kadindan gozum tutmadi.

Abla bence komşunla görüşme derim böyle patavatsız insanlar özelliklede kocan hakkında böyle konuşuyor eşinde anlamış zaten afedersinde kocasiz ya kimse saracağını bilmiyordur baksanıza böyle insanlar yzunden huzursuz olmana değmez abla sen bence arana koy mesafeyi

Enerjimi dusuren insani zayif noktasindan vururum. Dusmana sinsiye de mesafeli olup dengesini saglayip yakininda tutacaksin. Kadin iyi niyetli degil sizin moralinizi bozmaya calisiyor

Ay görüşme gitsin ..ben enerjimi emen insanlarla muhattab olmamaya çalışıyorum yani ne gerek var ... Gitme görüşme seni üzmeye çalışıyor kadın belli ben Mutlu değilim şende Mutlu olma diyor aklınca ..kocanda sen dururken 43 yaşındaki kadına bakmaz heralde ..

Kadın korkunç bir sitcom dizisi karakteri gibi. Eşinizle ilgili bir sorun göremedim. Komşunuzla mesafe koyun. Zaten hiç sevmem böyle insanlarla gereksiz samimi ilişkileri baksana alakasız bir şekilde hayatına girip seni huzursuz ediyor bir de hamilesin.. Hiiiç takma evinde mutlu ol sen

Kadını bir kıskanma moduna geçmişsiniz yok güzel fit falan diye.Ayrıca eşiniz zaten akşamdan akşama geliyor eve ne ara duymuş ses falan mantıksız hala onun olduğu ortama neden giriyorsunuz kadınla eşiniz nerde karşılacaklar ayrıca kaç yaşında kadın zoraki kalıp biraraya gelseniz bile eşinizle alakalı birşey demeyin spora gidiyor falan diye irtibatı kesin

Komşunuzu değiştirin

Açıkca kıskanıyor işte malesef var böyle insanlar... başkalarının mutluluğundan rahatsız olan tipler bozmaya çalışanlar... yinede içinize sinmiyorsa eşinizi takibe alın çaktırmadan ama o kadınla görüşmeyin

Bigun esin evdeyken biyere gidiyorum de komsunda seni giderken gorsun ansizin gel yada camera yerlestir kuskuyla olmaz

İlişkinizi kesin kesinlikle. Ne sizin evinize girebilsin ne canı istediğinde arayabilsin çok yüz verirseniz evinize de girer başka yerlere de çok afedersiniz. Komşulugun bi adabı olmali kim ki o eşinizi sizi eleştiriyor?

Kadın resmen sizin mutluluğunuzu kıskanıyor.kimsenin günahını almak istemem ama bazı kadınlar evli olsalarda başka evli erkeklere ilgi duyarlar.anladığım kadarıyla eşiniz size çok bağlı gözü dışarda değil ama kadın sizin ve eşinizin açığını arıyor.bence bu kadınla ilişkinizi kesin gerekirse açık açık sizinle görüşmek istemiyorum deyin.eşinizlede bu kadın yüzünden tartışıp mutluluğunuzu bozmayın.

O kadının eşinizde gözü var büyük ihtimal, çok dikkatli olun

Eşim bir gün 24 iki gün istirhat modunda çalışıyor.yani sabah 9 akşm 5 değil birgün nöbet iki gün izin.
Kıskanma değil şimdi 43 desem topa tutacaksınız 43 yaşnda kadından ne istiosn diye.ondan ayrıntı.
Bir kere daha bütün bu olaylar olmamışken eşimin ve akrabasının çalıştığı yere işi düşmüştü bni aramştı eşine söylermsn yardımcı olsun diye bnde salak gbi aramştım yardmcıda olmuştu bi diyemedimki sizin kızda orda ondan niye yardm istemiosn diye.
Zaten aynı ortama gelmem birdaha asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…