Bigun esin evdeyken biyere gidiyorum de komsunda seni giderken gorsun ansizin gel yada camera yerlestir kuskuyla olmaz
Eşimden yana bi sıkıntım yok .
Bu kadınla ilgili.
Gerek yok yani böle bir şeye sadece kadının derdi ne ben onu merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bigun esin evdeyken biyere gidiyorum de komsunda seni giderken gorsun ansizin gel yada camera yerlestir kuskuyla olmaz
Ruh hastasının teki bunun gibi çok var takma kafana bu şekilde konusursa kafam goturmuyor de umursama çok da rahatsız olursan görüşme ama canını sıkma belliki rahatsızKızlar içim içimi yiyiyor lütfen bi sizde yorumlayın hemen konuya giriyorum.
Ben ailemden uzakta bir şehirde yaşıyorum ve yazın ailemi ziyarette gittim.
Eşim işi dolayısıyla gelemedi.
Bu çok da olağan durum aslnda ben her yıl tek giderdim.
Bu sene yine ailemin yanındayken komşum aradı( komşum dediğimde çok yeni zaten evime yeni taşınmıştım 5.6 aylık bi komşu)
Komşum ben ailemi ziyarettryken beni arayıp eşin hiç görünmüyor o damı geldi yanına hiç görmedim.
Aa sen daha gelmedin mi ben geldiğini sandım evinizden gecen gün kadın sesi geldi sen olmadığına göre tv dir.
Çok kalma oralarda gel evine gel.
Dedi içime kurt düşürdü kapattı.
Neyse ewe geldim.
Sözde bana hoşgeldine geldi.
Yine abuk sabuk konuştu.
Alakasız sorular aldatılsan naparsın muhabbeti açtı tabi tersledim kapattım konuyu .
Bir arada sorduum abla bni araman beni rahatsız etti ben yokken gördüğğn ettiğin bişey varsa ve söylemiyorsan hakkımı helal etmem diye.
Dalga geçer gibi aaaaa ne bilicem ne görücem sen kocana güvenmiuormusun bilsem söylerim yemin ederim.
Filan dedi.
Bende yüz göz olmamak için kapattım ve birdaha açmadım.Onlada bir dahs görüşmedim mesafe koydum yani merhaba merhaba.
Neyse dün akşam aramın iyi olduğu kendi halinde bir komşum aradı biz x abla ile oturuyoruz.
Seni görmek istiyor ne zamandan görmüyormuş işin yoksa gel dedi.
Neyse gittim.
Laf arasında bende çok oturamıycam eşim spor salonunda gelir birazdan giderim dedim .
Bu x komşum hemen fettan ve şeytan bakışlarıyla spora mı gidiyor spora niye gidiyor diye saçma sapan birşey söyledi ama mimikler bakışlar nasıl....
Eşim de bu kadında birşey var gözüm hiç tutmuyor .
Görüşme bence.
Diyor ilk günden beri.
Şimdi bu kadın ne yapmak istiyor yada ben nasıl yorumlamalıyım .
Bir ara benim saç rengimi çok beğenmiş numarasını rengini filan tutturmaya çalışmıştı.
Ben 25 o 43 yaşnda ama yaşnı göstermez çok bakmlı fit güzel.
Ondan sonra ne gysrm ay nerden aldın bnde alıyım senin giyim zevkin güzel der.
Son olarak 3.5 komşu toplanmış evimize yakın park var oraya gideceklermiş.
Benide çağırmaya geldiler.
Bende o gün dip köşe temizlik yapıyorum.
Tim komşular kolay gelsin biz gidelim madem derken .
O komşum direk bunu söyledi.
Ay ne yoruyorsun kendini
Değermi bu kocalara hadi bırakta gel dedi .
Yok dedim gtmedim.
Şimdi bu kadının eşi 1 yıldır cezaevinde.
Ve akrabası bi bayanla benim eşim aynı yerde çalışıyor.
Acaba iş yerinden bu kız haber mi getiriyor eşim bi halt lar mı karıştırıyor.
Komşum mu eşime göz koymuş bilemiyorum töbe töbe.
Ya bi yorumlayın yalvarırım sağlıklı düşünemiyorum.
Eşimle bi skntımız yok hiç şüphe duyacağım birşeyini görmedim.
Üstüme titrer telefonu hep benim elimdedir.
Sosyal medya hesapları ona keza.
Hamileyim çok üstüme düşer.
Sarılır öper koklar.
Yani bi sıkıntımız yok ama bu kadın kafamı karıştırıyor ne denini bilmediğim bir şekilde.