Komşu kadın eşim bilşnmezlik offff

Bu iyi bir fikir değil. Ne diye durup dururken kadının ağzına laf verecek?zaten kıskanç kadın heryerde konuşacak kocası aldatıyor diye..
Ortada hiçbirşey yokken hemde..

Yani bir güzel payla diyorsunuz öylemi.
Hiç tarzım değill.
Ama ilk fırsatta birdaha bi terbiyeszlik yaparsa sanırım anladığı dilden konuşucam.

Yani bir güzel payla diyorsunuz öylemi.
Hiç tarzım değill.
Ama ilk fırsatta birdaha bi terbiyeszlik yaparsa sanırım anladığı dilden konuşucam.
Mahalle kadınları gibi kavga et demiyorum ki tarzım değil diyorsun. Gayet kibar bir şekilde cevabını vereceksin bi kadar basit.
Hakediyor işte baksana.
Valla ben benim evliliğimi kıskanıp abuk subuk konuşan kim olursa olsun haddini bildiririm.
Herkes hak ettiği davranışı görür.

Üslübumu bozucam demiorum arkadaşm sadece bi dur demem gerek galiba.

Şu konuyu okudum.bu ne ya kadının kocası yok beni kıskanıyor ben güzelim özelim o şu yaşında ben genç.konu degil reklam mübarek.komşuda kötü karakter oldu sen melek.kadının kadına yaptıgını kimse yapmaz.

Bu iyi bir fikir değil. Ne diye durup dururken kadının ağzına laf verecek?zaten kıskanç kadın heryerde konuşacak kocası aldatıyor diye..
Ortada hiçbirşey yokken hemde..
Ben malesef ortada bisey yok oldugunu dusunmuyorum yani kim kime boyle seyler der durup dururken bilmiyorum bakti kadindan ses yok ay abla valla beni suphelendirdin bisey varsa konussun diye soyledim der... ben kesinlikle konusturdum aglardim bile kadin dokulsun diye zaten bisey varsa zaten seni hak etmiyodu soyle boyle diye dokulurdu bu kadinin bildigi biseyler var gibii geliyo

Birşey mi biliordur.
Offffff konuşturayım yani öle mi.

Bana da kıskançlık gibi geldi.birşey biliyor olsa şimdiye dek dokulurdu zaten.
Susacak bir kadına benzemiyor.

Siz derdinin ne olduğunu güzelce sormuşsunuz. İyi niyetli bir insan eğer bir durum varsa o zaman söyler. Ben komşunuzda iyi niyet göremedim. Bence siz bu kişiye elinizden geldiğince mesafe koyun. Eşinize de bu sevimsiz insandan bahsettiyseniz hangi akrabası ile birlikte çalışıyorsa ona karşı da dikkatli olsun. Çirkin insanlar bir de iki koldan çalışıyorlarsa o da mesafeli olsun.

Birşey mi biliordur.
Offffff konuşturayım yani öle mi.
Kardesim bilmiyorum belki ben kendimden pay bicerek dusunuyorum ama asla bisey gormeden boyle bisey soylemezdim mesela burada konu aciliyo herkez kadina citlat haberi olsun ona gore dikkat eder diyo bu kadininkide o hesap gibi geliyo sen kadini konusturmaya calismasanda kafanda kurup duracaksin neden oyle soyledi diye bence sen kadini konusturmaya bak

Eşim ile aynı ortamda çalışan bayan eşimin bi arkadaşıyla nişanlı.
Eşim bunların akraba olduğunu öğrenince şaşırmıştı kız çok ağır efendi .
Keşke bzim komşuda ondan birşeyler kapsaydı diye

Bana da kıskançlık gibi geldi.birşey biliyor olsa şimdiye dek dokulurdu zaten.
Susacak bir kadına benzemiyor.
Hamile diye soylemek istemiyo ama dikkat etsin diye uyariyo gibi geldi bana... dusunuyorum kiskanclik icin hamile bir kadina esin seni aldatiyo imasi zannetmiyorm ya

Off bir iki sordum yok bişey dedi olsa söylemezmiyim filan dedi.
Bende haz etmediğim için üstelemek istemiyorum sanki üstelesem bir şey yoksa bile yine mm kem küm edicek gbi geliyor

Esin normalde nasil biri yani soyle bi dusununce yapmaz diye biliyomusun hal ve hareketleri seni suphelendirecek biseylerini gordun mu

Hamile diye soylemek istemiyo ama dikkat etsin diye uyariyo gibi geldi bana... dusunuyorum kiskanclik icin hamile bir kadina esin seni aldatiyo imasi zannetmiyorm ya

İlk aile ziyaretiyken aradgnda .
Kocan seni aldatsa naparsn dediğinde hamile değildim.
Son spor salonu mevzusunda hamileliğim vardı yani bilmiorumm kafam çok karıştı

Ben ne kötü niyetli insanlar gördüm. Yani olmayacak şey degil.sırf kıskandığı için gayette bunu yapabilir. Konu sahibini boşuna tedirgin etmeye gerek yok.Herşeyden önce böyle birşey olsa konu sahibi eşinin şüpheli hareketlerini yakalardi.ama hiçbirşey yok.

Esin normalde nasil biri yani soyle bi dusununce yapmaz diye biliyomusun hal ve hareketleri seni suphelendirecek biseylerini gordun mu

Yapmaz diyorum diyebiliyorum.
Kaçkere nasıl düşünürsün ben sana bebeğimize bunu nasıl yaparım dedi.
Hareketlerinde hiç bir değişklik yok hatta gebe kaldğmdan beri üstüme daha çok daha fazla düşer oldu.
Giyimi kuşamı aynı parfümü bitti 2 aydır buğün yarın diye öteliyor yani düşününce şüphe duyabileceğim bişi yok.
Tek duyabileceğim şüphe üstüme fazla düşmesi.
Ben onuda bebeğe bağlıyorum bilmiorum doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…