Komşu kadın eşim bilşnmezlik offff

Valla ben pek iyimser değilim.
Eşinizle alakası olmayan bir kadın ne diye yüz ifadesini o denli değiştirip 'neden spora gidiyor o' gibi bir şey desin ki?
Bir de unutmayın eşler karıları anlamasın diye zaten genelde iyi davranırlar.
Telefonlar, hesaplar elinizde olsa ne yazar.
Yapacak adam yapıyor. Bunlar kesin veriler değil yani.
Ayrıca şunu unutmayın mesela manken seçkin piriler de kocasının ilişkisi olduğunu öğrendi ve boşandı.
Sonrasında ise hiç beklemiyodum böyle bir şey çünkü biz eşimle aldatma olayı basında çıktığı günden önce bile kucak kucağa oturup film izlemiştik dedi.
Anlatabiliyor muyum? Erkekler müthiş oyuncu.
Boşanma olmayacaksa siz bu işleri fazla kurcalamayın. Hamilelikte ve bebekten sonra özellikle bakımınıza dikkat edin. Umarım sandığım gibi değildir. Ama ben eşinize güvenmedim.

Offf ne yapabilirim nasıl bir şey varsa bile ortalığa dökebilirim.
Ben bu kadınla yüzgöz olmak istemiyorum.
Asla gidip de sormam o kadar nefret ettirdi kendinii.

Napabilir nasıl emin olabilirim eşimi alıp karşıma konuşsam eminim bağırır çağırır ne saçmalıyorsun der.
İş çığırından çıktı deşmem lazım ama nasıllll

Kızlar ben çok mu safım anlamazmıydım ters bi durum olsa..

Giyimi kuşamı aynı parfümü bitik 2 aydır al diyorum buğün yarın deyip erteliyor yolum düşünce alırım diyor.
Ne bilim öle işe gidim diye yanıp tutuşmaz aksine hep izinli günlerinde oh yarın izinliyim evimdeyim der.
Spor haftalık futbol ve basket dışında brnsiz bir yere gitmez.
Hep evdedir.
İş arkadaşlarından oluşan watsap grubuna lak lak olsun diye yazmaz iş ile ilgili bi proplem olursa ayda yılda bir.
İlk günden beri ilgisi aynı değişen gözüme batan bi durum yok.

Hani bunun dışında ne olabilir neye dikkat edebilirimmmm

Asla ama asla direkt kimseye bir şey sormayın çünkü kesinlikle inkar edilir. Karşılıklı anlaşıp size hiçbir şey belli etmemeye çalışabilirler de. Önlem alırlar.

Ben olsam şüphemi belli etmeden takip ederim.
Eğer ki bi kanıta ulaşırsam söylerim eşime.
Ya da boşanmayacaksam çok seviyorsam kendime çekmek için uğraşırım. Gözü başka kadını görmesin diye. Çok zor bi mevzu. Uyanık olun ama bekleyin bence. Belki de bir şey çıkmaz altından.
Yalnız sorun eşiniz. Size sadık olması gereken o. Başkalarına hayır demeyi bilmeli. O sebeple diğer kadınla konuşmamak gerekir diye düşünüyorum.
Ben çok aldatma öyküsü gördüm ondan işin iç yüzünü biliyorum. Aldatan adamlar karılarını metreslerine kötüler, siz yakalarsanız da metresini size kötüler.
Öyle bi şerefsizlik hakim. İnşallah sizin eşiniz bi kötülük yapmıyodur. Sadece varsayım bunlar.

İnş.
Tipik türk kadını kategorisinde inş zirve yapmıyorumdur ama hiç eşimle ilgili ciddi şüphelerim yok.
Tamam acabalarım kıskançlıklarım olmuştur ama dediğim gbi hep benim kıskançlığım oldu çıktı ortaya.

Bilmiyorum hissederdim gbi geliyor.
Boşamıycakmıyım Allah korusun büyükde konuşmuyayım ama rezil eder bir güzelde boşanırım ama.
Yok işte sadece bu kadın eşimden yana bilmiyorum offff pısuya mı yatsam kadınlada aramı bozmasam aksine iyileştirsem mi diyorum da yok içim almıyor kadını bilmiyorum karar veremiyorum

Kadinin esin sporami gidiyor diye sordugunda mimikler nasil demissiniz ya ata demirer geldi gozumun onune. Varya onun fettan fettan kadın tiplemeleri :)))))))))))

Kadinin esin sporami gidiyor diye sordugunda mimikler nasil demissiniz ya ata demirer geldi gozumun onune. Varya onu fettan fettan kadı tiplemeleri :)))))))))))

:)))
Yani olması gerektiği gibi değildi anormallik vardı nedenini kestiremediğim anormallik

böyle insanlar var canım
laflarının nereye gittiğini bilmezler
takılma diyeceğim ama takılmayacak gibide değil kadın
hiç bi şekilde görüşme en güzeli

böyle insanlar var canım
laflarının nereye gittiğini bilmezler
takılma diyeceğim ama takılmayacak gibide değil kadın
hiç bi şekilde görüşme en güzeli

Görüşmiyeyim iyi güzelde bir yandanda ya birşey biliyorsa düşüncesi mahvediyor beni.
Hernekadar eşimden yana şüphm olmasada

Görüşmiyeyim iyi güzelde bir yandanda ya birşey biliyorsa düşüncesi mahvediyor beni.
Hernekadar eşimden yana şüphm olmasada

birşey bilse imalı imalı konuşmaz çeker kenara söylerdi yada susar hiç bişey belli etmezdi
herkesin içinde konuştuğuna göre boş konuşan bi insan
eşide cezaevinde belkide eşi düzgün olmadığı için öyle davranıyo acısı olabilir yani
güvensizlik oluşmuşsa herkese akıl verebilir aaaa bak ben bile aldatıldım şu halimle her erkek aldatır kafasındada olabilir

Daha önce böyle birşeyine rastlamadım ama ne zamankş ailemin yanına gittim geldim bi tuhaflaştı off düşündükçe sinir oluyorum.
Bazen diorum acaba kndi yanaştı eşim tepki koyduda mı böle pislik yapıyor.
Çünkü banada birşey bilse söylerdi gibi geliyor.
Bir yandan da şu geliyor aklıma bir keresinde demiştiki aldayıyor desem napıcan benim dememle boşancan mı? Offfff

Fazlaca gaza geliyorsunuz gibime geldi konuyu okudukca. Bos yere evliliginizi yipratmak da var. Munasebetsiz bir kadin iste. Esinizi didikleyip durmayin bir daha ailenizin yaninda esiniz olmadan uzun kalmayin yeterli bence. Yazik degil mi gul gibi yuvanizi onun bunun verdigi akilla sallantiya ugratiyirsunuz

Ben simdi empati yapiyorum. komsum olan cift asansore binmis benide davet ettiler bindim soguk tripliyim.eger adamin esini aldattigina dair kanitim varsa adama kizgin tavirli olabilirim.karisinin hicbirseyden haberi yok diyebilirim.bu tavirlarimda bundan ileri gelebilir.kadinin sizin esinize karsi bir tepkisi var ama ne.tabi benimki tahmin dogru da dusunmeyebilirim.

Off ne sinir bozucu ya walla. Ben olsam cekerim kenara bisey biliyosan adam gibi soyle imali imali konusma derim sertce.

Ama ben onu yapmak istemiyorum çünkü kadını görünce değil mıhattap olmak yzüne tüküresim geliyor.
Prim vermek istemiyorum böle böle kafayı yiyecem galiba

Onu yaptiginiz zaman prim wermis olmazsiniz haddini bildirip agzini kapatmis olursunuz bence. Ama siz bilirsiniz tabi. Boyle kurup kurup huzursuz olun ozaman.

Ay şimdi eşime toz kondurmadığımı filan düşünüceksnz ama ben kadında öfkedeen ziyade.
Utanma utanç mahcupluk izlenimine kapıldım bilmiyorum belkide yanılıyorum ama öle hissettim

Ama ben onu yapmak istemiyorum çünkü kadını görünce değil mıhattap olmak yzüne tüküresim geliyor.
Prim vermek istemiyorum böle böle kafayı yiyecem galiba
Ne olduğu belli olmayan bu tip bir kadın için ne eşinizin güvenini sarsın, ne de evliliğinizi yıpratın. Kadının amacının ne olduğu belli değil ama size iyilik yapma derdinde olmadığı kesin. Eğer ima ettiği tipte birşey görse doğru güzgün gelir söyler, anlatır. Ama böyle ima edip kaçmalar, sizi manipüle etmeler, daha çok nereden ne zarar veririm düşüncesinde bi kadın hareketleri. Aman diyeyim yuvanıza böyle insanları musallat da etmeyin, lafına da itimat etmeyin.

Onu yaptiginiz zaman prim wermis olmazsiniz haddini bildirip agzini kapatmis olursunuz bence. Ama siz bilirsiniz tabi. Boyle kurup kurup huzursuz olun ozaman.

Kadın bana o kadar itici geliyorki bilmiyorum kafam karışık.
Hani sorsam beni tüm siteye yanlış bişi yaomış gbi gsterck die çkşniorum öle terbiyesz biri.
İftira attılar filan der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…