Hayır hanımefendi ben 3 aylık çocuğuma güzel dille anlattım davranışlarımla da örnek oldum (!) Benim bebeğim asla kolik sancıları çekmiyor. Sizin gibi bebeği kolik olan ebeveynleri de kınıyorum misafirleri gelince de ayrıca kapıda gözdağı veriyorum (!) nasıl böyle iyi mi?Ben burdan çocuktan okul cagundaki çocuktan siz iki yaşındaki çocuk demişsiniz gerçekten tuhafsiniz umarım sizin de kolik beneginiz olur
Yani buradaki hanımlar dediğim gibi çocukları olup ses cikramayanlarla doldu ayrıca benim bahsettiğim bebek değil benim bebeğimi örnek göstermeye çalışıyorsunuzda benim gördüğüm okul çağına gelmiş (balkonda gördüm) çocuklardı okula gidip de hala bu denli insanları rahatsız edebiliyorsa ben aileyi suçlarım dmeek ki hiçbir şey katamamis.benim amacım burda bu denli insanlar varsa aileleri az da olsa bilinçlendirmek ama bizler bu şekilde düşündüğümüz müddetçe birbirimizi ancak rahatsız ederiz
Evet ama kadın ikidir benimle muhatap bile olmuyor tek sıkıntı o da değil yukardan sofra çırpıyor ve cadde üzerinde otiruyurz hadi beni geçtim insanlar geçiyor ben kadının da vurdumduymaz olduğunu düşünüyorum
Çok terbiyesizsiniz ayıp ya bide beddua ediyo birazdan üyelik iptali yapicak hajwjajakaBen burdan çocuktan okul cagundaki çocuktan siz iki yaşındaki çocuk demişsiniz gerçekten tuhafsiniz umarım sizin de kolik beneginiz olur
Yani buradaki hanımlar dediğim gibi çocukları olup ses cikramayanlarla doldu ayrıca benim bahsettiğim bebek değil benim bebeğimi örnek göstermeye çalışıyorsunuzda benim gördüğüm okul çağına gelmiş (balkonda gördüm) çocuklardı okula gidip de hala bu denli insanları rahatsız edebiliyorsa ben aileyi suçlarım dmeek ki hiçbir şey katamamis.benim amacım burda bu denli insanlar varsa aileleri az da olsa bilinçlendirmek ama bizler bu şekilde düşündüğümüz müddetçe birbirimizi ancak rahatsız ederiz
Konu sahibi yaşadıklarım normal mi, ben mi yanlış düşünüyorum, doğrusu nedir bu işin diye öğrenmeye gelmemiş ki. Onay bekliyor, olur mu böyle? Güzel güzel yazmış insanlar. Eleştiriye açık olmak lazım biraz.Çok terbiyesizsiniz ayıp ya bide beddua ediyo birazdan üyelik iptali yapicak hajwjajaka
Gerçekten yazık diyorm size burda derdimi açıp bişi yazıyorum kadın olarak anne olarak çocuğum rahatsız zor dönemden geciyorum.duzgun bir şekilde konuyu anlatıyorm tekrar tekrar yani asıl ben sizin çekilmez bir kadın eş iseniz eş anne iseniz anne olduğunuzu düşünüyorum.burda bı nebze olsun benim durumumda olup rahatsız olan insanlar varsa ki vardır komşu derdi çekmeyen bilemez ben öyle ayak sesine felan da gitmedim insanı yorumlarınızla çileden çıkarıyorsunuz ev sahibini çağırdım kadın ısrarla çıkmadı misafiri çıktı diyorm ne cümleler kuruyorsunuz yazık valahi yazık burayı dertleşme platformu diye bilirdim ama insanlar hesaplarına geldikleri gibi davranıyorlar yazıyorlar .zorla beni burda saçma sapan konuşmaya ittiniz ne diyebilirim ki
Benim de bebegim kolikti 3 saat kesintisiz ağlıyordu susturamıyordum tvden çamaşır makinesi sesi açıyordum sakinlessin diye çok zor olduğunu biliyorum ama o da bi cocuk annesi ne kadar uyarsa bile durmaz hatta inat edip daha cok ses bile çıkarabilir bunu anlamanız lazımBen burdan çocuktan okul cagundaki çocuktan siz iki yaşındaki çocuk demişsiniz gerçekten tuhafsiniz umarım sizin de kolik beneginiz olur
Bina yapisından kaynakli bu. Ayak sesini bile duyiyorsaniz onlarda degil suc. Tasinirken yalitimı sorsaydiniz keske. Bebeğe ninni falan açık uyuturken. Bebekler sese alisiyor zamanla. Bence uykususzluk bebek bakimi vs ek sinir stres yapmis sizde. Misafiri gelmiş arada bir olan bisey zaten gidup misafire de şikayet etmissiniz hoç hoş değilMerhaba hanımlar buraya içim dokeyim dedim.gercekten bu komşu sorunlarından sıkıldım diğer evimde daha beteri vardı neyse ki ordan taşındık şu anda oturduğum evde üst komşum gayet iyidi zaten kalabalık değillerdi torunu felan da gelince pek ses olmazdı ama ne yazık ki taşındılar üst katıma yaklaşık bir aydır yeni bir aile gelmiş sözüm ona kadının tek çocuğu var ama ben iki defa uyardım kendilerini yeni doğmuş bebeğim var zaten huzursuz eşim yardımcı olmasına rağmen baş edemiyoruz ayağı pevli ayakkabı giyiyor gazı sürekli var ve bu ayakkabı gazını tetikliyor daha fazla uyuma saatimiz belli değil klima açık sürekli kapı pencereler kapalı o sebeple sesi kolayca alıyoruz.dunden beri de yine gum gum koşma sesleri deprem oluyor gibi düşünün dayanamadım balkonda oturuyorlardi abla diye seslendim zaten hanımefendi çıkmaya tenezzül etmedi misafiri ile konuştum ama hiçte kibar bir şekilde konuşmadım geçen de çıktım çünkü kardeşi kapıyı açtı benim çocuklarım ses yapıyor idare edin zaten akşamı gidecez ki idare etmek zorunda da değilim ama bu çahil düşüncesiz insanlardan bıktım kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok .çocuğunuz olabilir bu insanları rahatsız etme hakkı vermiyor şu anda bile pazar ve sabah 7.30 dan beri başladılar geceye kaldı misafirleri hani çıkıp kavga ederim hiç sıkıntı değil eşim o konuda hassas çünkü zaten bebeğim durmuyor psikolojik olarak da biraz cokuntudeyim .. velhasıl yazımı okuyup bu durumda olan anneler varsa rica ediyorum çocuklarınıza sahip çıkın evet koşarlar ederler ama bu kadar değil inanin ki paramiz olsa müstakil eve gecerdik ama maalesef ki yok hani bazıları diyor ya çekemeyen apartman dairesinde oturmasin bu zamanda kimsenin hele ki benim gibi komşulardan rahatsız olanların oturmaya meraklı olduğunu düşünmüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın
aynı dertten muzdaribim ama benim üst katımda ruh hastası bir çift ve ergen çocukları var,kadın gece saat 2 demez 3 demez yatak odasında yere bişeyler fırlatır,sürekli mobilya çekme sesi,16 yaşında ergen çocuğu sürekli tepiniyor işin enteresanı şikayet ettikçe gürültü artıyor,sesim nereden geliyorsa takip edip orada gürültü yapıyorlar,atıyorum balkondayım hemen balkona gelip gürültü yapıyorlar,allah biliyor hayatımda hiç beddua etmedim bi tek bunlara ettim,o kadar olay yaşadım bi kez beddua etmişliğim yoktur,taşınamam kiralar çok pahalı,mecburum bu daireye,polis çağırsam kocası çirkef sürekli dedikodu yapıp geziyor allah bilir neler anlatıyor millete,komşular son zamanlarda tuhaf tuhaf bakıyorlar adamın işi yok gücü yok sürekli milletle muhabbette,allah bu tip hastalardan herkesi uzak tutsun ne diym.Merhaba hanımlar buraya içim dokeyim dedim.gercekten bu komşu sorunlarından sıkıldım diğer evimde daha beteri vardı neyse ki ordan taşındık şu anda oturduğum evde üst komşum gayet iyidi zaten kalabalık değillerdi torunu felan da gelince pek ses olmazdı ama ne yazık ki taşındılar üst katıma yaklaşık bir aydır yeni bir aile gelmiş sözüm ona kadının tek çocuğu var ama ben iki defa uyardım kendilerini yeni doğmuş bebeğim var zaten huzursuz eşim yardımcı olmasına rağmen baş edemiyoruz ayağı pevli ayakkabı giyiyor gazı sürekli var ve bu ayakkabı gazını tetikliyor daha fazla uyuma saatimiz belli değil klima açık sürekli kapı pencereler kapalı o sebeple sesi kolayca alıyoruz.dunden beri de yine gum gum koşma sesleri deprem oluyor gibi düşünün dayanamadım balkonda oturuyorlardi abla diye seslendim zaten hanımefendi çıkmaya tenezzül etmedi misafiri ile konuştum ama hiçte kibar bir şekilde konuşmadım geçen de çıktım çünkü kardeşi kapıyı açtı benim çocuklarım ses yapıyor idare edin zaten akşamı gidecez ki idare etmek zorunda da değilim ama bu çahil düşüncesiz insanlardan bıktım kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok .çocuğunuz olabilir bu insanları rahatsız etme hakkı vermiyor şu anda bile pazar ve sabah 7.30 dan beri başladılar geceye kaldı misafirleri hani çıkıp kavga ederim hiç sıkıntı değil eşim o konuda hassas çünkü zaten bebeğim durmuyor psikolojik olarak da biraz cokuntudeyim .. velhasıl yazımı okuyup bu durumda olan anneler varsa rica ediyorum çocuklarınıza sahip çıkın evet koşarlar ederler ama bu kadar değil inanin ki paramiz olsa müstakil eve gecerdik ama maalesef ki yok hani bazıları diyor ya çekemeyen apartman dairesinde oturmasin bu zamanda kimsenin hele ki benim gibi komşulardan rahatsız olanların oturmaya meraklı olduğunu düşünmüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın
Yaptı bile…Çok terbiyesizsiniz ayıp ya bide beddua ediyo birazdan üyelik iptali yapicak hajwjajaka
Yani kusura bakmayinda pek muhatap olunacak bir insana benzemiyorsunuz. Cocugu uyarmiyormus, nerden biliyorsunuz? Yanindamisiniz? Kac yasina bu cocuk, belli bi yasa kadar baglasan yine durmaz. Cok fenasiniz belli
Merhaba hanımlar buraya içim dokeyim dedim.gercekten bu komşu sorunlarından sıkıldım diğer evimde daha beteri vardı neyse ki ordan taşındık şu anda oturduğum evde üst komşum gayet iyidi zaten kalabalık değillerdi torunu felan da gelince pek ses olmazdı ama ne yazık ki taşındılar üst katıma yaklaşık bir aydır yeni bir aile gelmiş sözüm ona kadının tek çocuğu var ama ben iki defa uyardım kendilerini yeni doğmuş bebeğim var zaten huzursuz eşim yardımcı olmasına rağmen baş edemiyoruz ayağı pevli ayakkabı giyiyor gazı sürekli var ve bu ayakkabı gazını tetikliyor daha fazla uyuma saatimiz belli değil klima açık sürekli kapı pencereler kapalı o sebeple sesi kolayca alıyoruz.dunden beri de yine gum gum koşma sesleri deprem oluyor gibi düşünün dayanamadım balkonda oturuyorlardi abla diye seslendim zaten hanımefendi çıkmaya tenezzül etmedi misafiri ile konuştum ama hiçte kibar bir şekilde konuşmadım geçen de çıktım çünkü kardeşi kapıyı açtı benim çocuklarım ses yapıyor idare edin zaten akşamı gidecez ki idare etmek zorunda da değilim ama bu çahil düşüncesiz insanlardan bıktım kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok .çocuğunuz olabilir bu insanları rahatsız etme hakkı vermiyor şu anda bile pazar ve sabah 7.30 dan beri başladılar geceye kaldı misafirleri hani çıkıp kavga ederim hiç sıkıntı değil eşim o konuda hassas çünkü zaten bebeğim durmuyor psikolojik olarak da biraz cokuntudeyim .. velhasıl yazımı okuyup bu durumda olan anneler varsa rica ediyorum çocuklarınıza sahip çıkın evet koşarlar ederler ama bu kadar değil inanin ki paramiz olsa müstakil eve gecerdik ama maalesef ki yok hani bazıları diyor ya çekemeyen apartman dairesinde oturmasin bu zamanda kimsenin hele ki benim gibi komşulardan rahatsız olanların oturmaya meraklı olduğunu düşünmüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın
Sizi cok iyi anliyorum. Kucuk cocuklari oldugu halde kimseden ses gelmesin diye bile,isteye en ustten ev almis,ses yapmadigini iddia eden,cok dikkatli oldugunu soyleyen ancak kapima gelip ne bir ozur,mahcubiyet belirtmeyen, cok rahatsiz oldugumda cok nadiren vurdugum duvara vurma sesinden bile rahatsiz olan bir komsu musveddesi komsum var . Allah bildigi gibi yapsin . Hani cocugu olup giris katta oturanlara bir sey diyemem. Ancak kucuk cocugun olup ses gelmesin diye da en ustten bile/isteye ev almak nedir ya ? Siz bakmayin buradakilere.Onlarin cocuklari da buyuyecek,yaslanacaklar . Cocuklari sinava hazirlanmak isteyecek,isten gelecek uyumak isteyecekler.Kendi kafalari kaldirmayacak . O zaman anlarlar iste Hanyayi Konyayi ...Merhaba hanımlar buraya içim dokeyim dedim.gercekten bu komşu sorunlarından sıkıldım diğer evimde daha beteri vardı neyse ki ordan taşındık şu anda oturduğum evde üst komşum gayet iyidi zaten kalabalık değillerdi torunu felan da gelince pek ses olmazdı ama ne yazık ki taşındılar üst katıma yaklaşık bir aydır yeni bir aile gelmiş sözüm ona kadının tek çocuğu var ama ben iki defa uyardım kendilerini yeni doğmuş bebeğim var zaten huzursuz eşim yardımcı olmasına rağmen baş edemiyoruz ayağı pevli ayakkabı giyiyor gazı sürekli var ve bu ayakkabı gazını tetikliyor daha fazla uyuma saatimiz belli değil klima açık sürekli kapı pencereler kapalı o sebeple sesi kolayca alıyoruz.dunden beri de yine gum gum koşma sesleri deprem oluyor gibi düşünün dayanamadım balkonda oturuyorlardi abla diye seslendim zaten hanımefendi çıkmaya tenezzül etmedi misafiri ile konuştum ama hiçte kibar bir şekilde konuşmadım geçen de çıktım çünkü kardeşi kapıyı açtı benim çocuklarım ses yapıyor idare edin zaten akşamı gidecez ki idare etmek zorunda da değilim ama bu çahil düşüncesiz insanlardan bıktım kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok .çocuğunuz olabilir bu insanları rahatsız etme hakkı vermiyor şu anda bile pazar ve sabah 7.30 dan beri başladılar geceye kaldı misafirleri hani çıkıp kavga ederim hiç sıkıntı değil eşim o konuda hassas çünkü zaten bebeğim durmuyor psikolojik olarak da biraz cokuntudeyim .. velhasıl yazımı okuyup bu durumda olan anneler varsa rica ediyorum çocuklarınıza sahip çıkın evet koşarlar ederler ama bu kadar değil inanin ki paramiz olsa müstakil eve gecerdik ama maalesef ki yok hani bazıları diyor ya çekemeyen apartman dairesinde oturmasin bu zamanda kimsenin hele ki benim gibi komşulardan rahatsız olanların oturmaya meraklı olduğunu düşünmüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın
Sizi cok iyi anliyorum. Kucuk cocuklari oldugu halde kimseden ses gelmesin diye bile,isteye en ustten ev almis,ses yapmadigini iddia eden,cok dikkatli oldugunu soyleyen ancak kapima gelip ne bir ozur,mahcubiyet belirtmeyen, cok rahatsiz oldugumda cok nadiren vurdugum duvara vurma sesinden bile rahatsiz olan bir komsu musveddesi komsum var . Allah bildigi gibi yapsin . Hani cocugu olup giris katta oturanlara bir sey diyemem. Ancak kucuk cocugun olup ses gelmesin diye da en ustten bile/isteye ev almak nedir ya ? Siz bakmayin buradakilere.Onlarin cocuklari da buyuyecek,yaslanacaklar . Cocuklari sinava hazirlanmak isteyecek,isten gelecek uyumak isteyecekler.Kendi kafalari kaldirmayacak . O zaman anlarlar iste Hanyayi Konyayi ...