- Emoji Skoru
- 34.729
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi elasaracohlu
-
Burda çocuklara yapılan özellikle bebeğe yapılanı bilip de neden engel olmadınız? Belki bu sorunuza da çözüm olurdu.Ve bu ufacık sese kapıma dayanan insanlar o kadar saygısız ki pazar sabah 9 da matkap çalıştırır. Oğlum küçükken öğlen uykusunda matkap açardı söylediğimde başka odada uyut derdi. Karısı ruh hastası çığlık çığlığa bağırır sürekli. Oğlum olmadan önce kendi çocukları da sürekli ses yapardı bi kere şikayet etmedik. 6 aylık bebeği dövüyordu yukarıda duyup üzülüyorduk. Sürekli hala çocuklwrına şiddet uygulıyor ve 2 sokak öteden duyulacak şekilde bağırıyor. Bi kere bile kapısına inmedim.
Tasinmaniz en dogrusu. Allah korusun kavga cikar basiniz belaya girmesin. Hem çocuğunuzda daha saglikli büyür, surekli dur etme kosma demenizde pskolojik acidan iyi olmaz cocugunuz icin. Uzuldum gerçekten ama yapilacak en iyi çözüm oradan tasinmaniz. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cumlemizi.Arkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
Teşekkür ederim Allah ailemden razı olsun bu evden kurtulmamız için müstakil ev aldılar taşınacağız Nisan da kurtulacağım çok şükürMüstakil evde oturduğum için şükrediyorum. Rabbim yardımcınız olsun belli alttakilerin kafalarında sorun var
Benim alt katimdaki medeniyetsizde ayni boyle. Ilk tasindiklarinda 2 ay boyunca geceleri tadilat yaptilar benim bebegim de 1 aylikti daha 1 kere uyardik uykusuzluktan canima tak etmisti cunku onun disinda ses cikarmaidk hic. Ama hanim efendi masadaki okey tasinin sesi icin, 2 yasindaki oglumun kahkahasi icin, hatta baska komsulardan gunduz vakti gelen tadilat sesini bizden sanarak o ses icin tavanlara vuruyor. Gece 10 civari oglum kahkaha atmista onun cocuguda korkmusta (onun cocuguda ayni yasta) bu yuzden yasli kayinvalidesini yataktan kaldirip kapimiza yolluyor yasli kadina bir seyde denilmiyor kadin beni payliyor.. eside gece gunduz binanin onune arabada son ses muzikle gelir iki saat oyalanir o sesi kismaz, her tadilatlarini gece yaparlar saflik bizde ses cikarmadik hic. Binada o kadar bebek, o kadR komsu var hicbirinde boyle bir sorun yasanmadi bizim alttakiler bizim karsi komsunun tv sesi icin bile cikip kavga ettiler adamlarla. Cok ilgincler cidden. En sonunda ben esime dedim valla beni rahatsiz etmesinler, tak tak tavana vurmak asil kasitli suc seninle muhatap olsunlar diye. Esimde kocasini arayip soyle esine bir daha tavanlara vurmasin neyse derdiniz arayin bana soyleyin demis. Bakalim simdilik bir daha ses cikmadi. Bekliyoruz. Ama devam ederlerse en sonunda sikayet edecegim benimde bi huzur hakkim var sonucta. Boyle tipler seviyorlar cigirtkanligi belaya catmamislar. Boylelerine bela olmak, her turlu.yasal hakkinla.saldirmak lazim.
Sizinde işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun kötü komşu gerçekten huzur bırakmıyor çocuk büyüdükçe daha cok sıkıntı çıkartıyorlarBenim alt katimdaki medeniyetsizde ayni boyle. Ilk tasindiklarinda 2 ay boyunca geceleri tadilat yaptilar benim bebegim de 1 aylikti daha 1 kere uyardik uykusuzluktan canima tak etmisti cunku onun disinda ses cikarmaidk hic. Ama hanim efendi masadaki okey tasinin sesi icin, 2 yasindaki oglumun kahkahasi icin, hatta baska komsulardan gunduz vakti gelen tadilat sesini bizden sanarak o ses icin tavanlara vuruyor. Gece 10 civari oglum kahkaha atmista onun cocuguda korkmusta (onun cocuguda ayni yasta) bu yuzden yasli kayinvalidesini yataktan kaldirip kapimiza yolluyor yasli kadina bir seyde denilmiyor kadin beni payliyor.. eside gece gunduz binanin onune arabada son ses muzikle gelir iki saat oyalanir o sesi kismaz, her tadilatlarini gece yaparlar saflik bizde ses cikarmadik hic. Binada o kadar bebek, o kadR komsu var hicbirinde boyle bir sorun yasanmadi bizim alttakiler bizim karsi komsunun tv sesi icin bile cikip kavga ettiler adamlarla. Cok ilgincler cidden. En sonunda ben esime dedim valla beni rahatsiz etmesinler, tak tak tavana vurmak asil kasitli suc seninle muhatap olsunlar diye. Esimde kocasini arayip soyle esine bir daha tavanlara vurmasin neyse derdiniz arayin bana soyleyin demis. Bakalim simdilik bir daha ses cikmadi. Bekliyoruz. Ama devam ederlerse en sonunda sikayet edecegim benimde bi huzur hakkim var sonucta. Boyle tipler seviyorlar cigirtkanligi belaya catmamislar. Boylelerine bela olmak, her turlu.yasal hakkinla.saldirmak lazim.
Amin inşallah teşekkür ederim son 3-5 ay kaldı sabrediyorumTasinmaniz en dogrusu. Allah korusun kavga cikar basiniz belaya girmesin. Hem çocuğunuzda daha saglikli büyür, surekli dur etme kosma demenizde pskolojik acidan iyi olmaz cocugunuz icin. Uzuldum gerçekten ama yapilacak en iyi çözüm oradan tasinmaniz. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cumlemizi.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Bence sizin çekindiğinizi bildikleri için üstünüze geliyolar. Siz daha fazla bağırın apartman üstünüze gelsin. Hatta mümkünse daha fazla ses yapın. Nasılsa yapmadığınız halde kapıya geliyormuş bari gerçek bi sebebi olsunArkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
Tüm apartman bizden yana aslında. Dün kendi haklıymış gibi ona buna anlatıyordu. Tüm herkesten gelen cevap, çocuktur biraz anlayışlı ol küçük daha laf anlamaz kız ne yapsın biraz tatlı dille söyle falan diyorlardı. Hatta yan komşum taşınacağımız için kadına gidip senin yüzünden taşınıyorlar ne kadar iyi insanlardı bi küçük çocuğu ifade edemedin şimdi kötü insanlar gelirse ne yapacaksın biz senin sesini senelerce çektik kapına gelmedik demiş. Ben bağırsam ona aynı şekilde sonu karakolda biter muhtemelenDeli deliyi görünce sopasını saklarmış. Bence sizin çekindiğinizi bildikleri için üstünüze geliyolar. Siz daha fazla bağırın apartman üstünüze gelsin. Hatta mümkünse daha fazla ses yapın. Nasılsa yapmadığınız halde kapıya geliyormuş bari gerçek bi sebebi olsun
Tehdit ettikleri mesajları alın savcılığa suç duyurusunda bulununArkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
artik napalim huzurumuzu kaciranin huzurunu kaciracagiz biz de yapacak bir sey yok. Size de kolay gelsin.Sizinde işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun kötü komşu gerçekten huzur bırakmıyor çocuk büyüdükçe daha cok sıkıntı çıkartıyorlar
Kisitlamayin cocugunuzu zaten erken uyuyormus yani bir saatten sonra insanlar uyurken rahatsiz edici bir ses cikmiyor evinizden. Siz kibar konustukca uste cikmis anladigim kadariyla. Valla yapabiliyorsaniz siz de bam bam konusun. Benim oglum 5 yasinda dusunun evden nasil sesler cikiyor. Yanda da ayni ayar bir oglan cocugu var ve duvarlarimiz ortak. Mustakil ama yan tarafa ses gidiyor ve geliyor. Ama iki cocuk da belli bir saatten sonra uyudugu icin kimse kimseyi rahatsiz etmemis oluyor. Cocuk bu ya. O yasta bi cocuk ne kadar gurultu yapabilir. Sizin ayak sesiniz daha fazla gdiyordur asagiya eminim. Babam apt da yasiyor ve bazen ust katindaki adamin torunu geliyor. Ortalk yikiliyor o daha buyuk. Bi kere adansorde karsilasmislar. Sesimiz geliosa k.bakmayin falan demis adam. Babam da diyorki benim hosuma gidiyor o cocugun sesi gurultu gb gelmiyor. İnsan olan eger gece uykudan uyandracak derecede bir gurultu yoksa sorun etmez. Siz bunu cocugunuza yansitmayin. Madem kisitladiginiz halde bukadar laf ediyor birakin bari diledigince oynasin cocuk. Evin icinde baska napabilir. Umursamayin nasilsa tasinicam diyorsunuz. Takmayin.Arkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
Oğlum 7-8 aylıkken gece 3 de beşik sesi gittiği için anırarak o saatte tavana vurup sonra da kocama; o beşiğin sesini kes yoksa sabaha kadar sizi uyutmam yazmıştı. Hala saklıyorum. Daha sonra ki günler de de öğlen vakitlerinde çocuğunu sustur vs yazmıştı. Sonra kavga etmesinler diye engelledim adamıTehdit ettikleri mesajları alın savcılığa suç duyurusunda bulunun
Ya siz de diş gösterin diyeceğim ama ülke öyle bir halde ki kim vurduya gidebilirsiniz.Oğlum 7-8 aylıkken gece 3 de beşik sesi gittiği için anırarak o saatte tavana vurup sonra da kocama; o beşiğin sesini kes yoksa sabaha kadar sizi uyutmam yazmıştı. Hala saklıyorum. Daha sonra ki günler de de öğlen vakitlerinde çocuğunu sustur vs yazmıştı. Sonra kavga etmesinler diye engelledim adamı
Oğlum şuan 3 yaşında. Şuan odasında oturmuş Lego oynuyor en fazla yaptığı yaramazlık odadan odaya koşarak gitmesi. Ne yazık ki. Yan komşumda aynı babanız gibi oğlum bazen sinirlenince bağırıp çığlık atıyor bende yan komşudan özür diledim bi iki kez bu yüzden 3 yaş krizleri oluyor. Oda onun sesi bize huzur veriyor hiç çocuğu kısıtlama demişti. Allah razı olsun böyle komşulardanKisitlamayin cocugunuzu zaten erken uyuyormus yani bir saatten sonra insanlar uyurken rahatsiz edici bir ses cikmiyor evinizden. Siz kibar konustukca uste cikmis anladigim kadariyla. Valla yapabiliyorsaniz siz de bam bam konusun. Benim oglum 5 yasinda dusunun evden nasil sesler cikiyor. Yanda da ayni ayar bir oglan cocugu var ve duvarlarimiz ortak. Mustakil ama yan tarafa ses gidiyor ve geliyor. Ama iki cocuk da belli bir saatten sonra uyudugu icin kimse kimseyi rahatsiz etmemis oluyor. Cocuk bu ya. O yasta bi cocuk ne kadar gurultu yapabilir. Sizin ayak sesiniz daha fazla gdiyordur asagiya eminim. Babam apt da yasiyor ve bazen ust katindaki adamin torunu geliyor. Ortalk yikiliyor o daha buyuk. Bi kere adansorde karsilasmislar. Sesimiz geliosa k.bakmayin falan demis adam. Babam da diyorki benim hosuma gidiyor o cocugun sesi gurultu gb gelmiyor. İnsan olan eger gece uykudan uyandracak derecede bir gurultu yoksa sorun etmez. Siz bunu cocugunuza yansitmayin. Madem kisitladiginiz halde bukadar laf ediyor birakin bari diledigince oynasin cocuk. Evin icinde baska napabilir. Umursamayin nasilsa tasinicam diyorsunuz. Takmayin.
Açıkçası dün annemde evdeydi öğlen 1 de kapıyı yumruklayarak geldiklerinde. Annemde çok dişli bi kadındır. Kavga edecekti içeri çektim oğlumla ikisini kapattım odaya. Olaylar büyümesin diye yapıyorum aslında bende çirkinleşmek istesem çirkinleşebilirdimYa siz de diş gösterin diyeceğim ama ülke öyle bir halde ki kim vurduya gidebilirsiniz.
Taşınmayın yahu kendi evinizden. Engelleyin numarayı. Olmadı siz de onlara ses geliyor diye şikayet edip durun. Tehdit ederlerse şikayet edin savcılığa.Arkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
Olay öyle bi raddeye geldi ki. Eşim o adam bidaha kapıya gelirse, ya ben onu öldürücem ya o beni diyor. Bu yüzden tedirginim hep.. dün olanları eşime anlatamadım bu yüzden. Taşınmak en mantıklısı şu durumdwTaşınmayın yahu kendi evinizden. Engelleyin numarayı. Olmadı siz de onlara ses geliyor diye şikayet edip durun. Tehdit ederlerse şikayet edin savcılığa.
Çok üzüldüm adınıza Allah iyilerle karşılaştırsın. Peki onlar kiracî mı ev sahibi miOlay öyle bi raddeye geldi ki. Eşim o adam bidaha kapıya gelirse, ya ben onu öldürücem ya o beni diyor. Bu yüzden tedirginim hep.. dün olanları eşime anlatamadım bu yüzden. Taşınmak en mantıklısı şu durumdw
En azindan anlayisli yaklasan komsulariniz da varmis. Valla siz yine iyi yaklasmissiniz kadina. Eger gercekten ciddi bir gurultuye sebebiyet vermedigime inaniyorsam ve bu sekilde karsilik goruyorsam, ben olsam inadina gurultu yapardim. Cildirtrdim onu. Oglunuz tam yerinde durmicagi yasta. Ben izmirdeyim buranin sogugu disari cikmaya engel degil. Oglum anasinifina baslamadan once de soguk demeden her gun cikardik enerjisini atsin diye. Evde ne kadar oyun oynasa hareket etse ayni sey olmuyor malesef. Yarim saat de olsa kapi onune cikarsaniz belki evin icinde daha sakin olur. Ama yapamiyorsaniz bile dert degil bence. 3 yasinda cocuk lego da firlatir kosturur da aglar da. Saat 9 da bu gurultuler kesiliyorsa kimse kapiniza gelip de car car konusamaz. Siz bi carlayin bakalim sesi cikiyo mu. Bu tipler boyledir genelde. Ben de hic beceremem kavga etmeyi. Mahallede sokak kopegini besliyorum diye kadinin biriyle bikac kez tartismistik. Kadin hayvan dusmani. Ben de besliyorum yani benim de kopegim var bahcemde. Ona mama verirken disardaki bakinca nasi vermiyim onune bi kap yemek. Neyse biz bi tartstik iki tartistik. Ben aman komsumdur aman yasi buyuktur falan kibar kibar orta yol bumaya calisiyorum bu da carliyo bana. En sonki kavgada bana bi geldiler. Oyle bi bagirmisimki bogazim kendine gelemdi iki gun. Cok sukur agzimdan hakaret cikmadi ama kadin kalakaldi. Ustundne bi sene gecti tik yok bidaha kapima gelmedi. Beni gorunce kafasini ceviriyor. Siz de karsiligini verin kibarlik yaramiyo bazi insanlara..Oğlum şuan 3 yaşında. Şuan odasında oturmuş Lego oynuyor en fazla yaptığı yaramazlık odadan odaya koşarak gitmesi. Ne yazık ki. Yan komşumda aynı babanız gibi oğlum bazen sinirlenince bağırıp çığlık atıyor bende yan komşudan özür diledim bi iki kez bu yüzden 3 yaş krizleri oluyor. Oda onun sesi bize huzur veriyor hiç çocuğu kısıtlama demişti. Allah razı olsun böyle komşulardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?