Benim alt katimdaki medeniyetsizde ayni boyle. Ilk tasindiklarinda 2 ay boyunca geceleri tadilat yaptilar benim bebegim de 1 aylikti daha 1 kere uyardik uykusuzluktan canima tak etmisti cunku onun disinda ses cikarmaidk hic. Ama hanim efendi masadaki okey tasinin sesi icin, 2 yasindaki oglumun kahkahasi icin, hatta baska komsulardan gunduz vakti gelen tadilat sesini bizden sanarak o ses icin tavanlara vuruyor. Gece 10 civari oglum kahkaha atmista onun cocuguda korkmusta (onun cocuguda ayni yasta) bu yuzden yasli kayinvalidesini yataktan kaldirip kapimiza yolluyor yasli kadina bir seyde denilmiyor kadin beni payliyor.. eside gece gunduz binanin onune arabada son ses muzikle gelir iki saat oyalanir o sesi kismaz, her tadilatlarini gece yaparlar saflik bizde ses cikarmadik hic. Binada o kadar bebek, o kadR komsu var hicbirinde boyle bir sorun yasanmadi bizim alttakiler bizim karsi komsunun tv sesi icin bile cikip kavga ettiler adamlarla. Cok ilgincler cidden. En sonunda ben esime dedim valla beni rahatsiz etmesinler, tak tak tavana vurmak asil kasitli suc seninle muhatap olsunlar diye. Esimde kocasini arayip soyle esine bir daha tavanlara vurmasin neyse derdiniz arayin bana soyleyin demis. Bakalim simdilik bir daha ses cikmadi. Bekliyoruz. Ama devam ederlerse en sonunda sikayet edecegim benimde bi huzur hakkim var sonucta. Boyle tipler seviyorlar cigirtkanligi belaya catmamislar. Boylelerine bela olmak, her turlu.yasal hakkinla.saldirmak lazim.