Komşu belası yardım

Kiracınızı seçerken dikkat edin. Bunlar kadar olmasa da inşallah haklarından gelebilecek seviyede ve tercihen 2+ çocuklu olurlar. Deli deliyi görünce çomağını saklar hesabı.
Çok teşekkür ederim bende aynısını düşünüyorum
ben sizin kadar güçlü biri değilim ne yazık ki bu olaylar 7 8 sene önce oldu o zaman çocuğum yoktu ama kadının nasıl bi manyak olduğunu yukarı gelen çığlıklarından tahmin ediyordum. Bu duruma karışıp başıma bela etmek istemedim. Ki polisi arasam bile hiç bişey yapmazlar kendi çocuğu olduğu için bu yüzden kendimi tehlikeye atmak istemedim belki doğru belki yanlış

Ne yazık ki bişey yapamadım çünkü bu insanlar normal değil ben arasaydım sonra gelip bize bişey yapabilirlerdi kendi çocuğuna bunu yapan bize neler yapar siz düşünün
Bir komşuya yakına söyleyip haber verin o arasın bari yazık üzüldüm o kadının şiddet gören bebeğine. Mutlaka şikayet edin. Sosyal hizmetlere bildirsin bir yakınınız. Adres ,kişi bilgilerinin gizli olmasını rica edersiniz

Çirkef kiracı bulursanız eviniz zarar görür ve zamanı gelince asla çıkaramazsınız. Neticede asıl zararlı kendiniz olursunuz.

Bu bebeğine şiddet olayı 7-8 sene önce mi yaşandı yani? Böyle durumlarda sosyal hizmetler müdahale ediyor. Eğer bebek ya da çocuk şiddet görüyor ihmal ediliyorsa, ailenin evine gelip bakıyorlar, komşulardan da bilgi alıyorlar hakkında. Sonra korumaya alıyorlar çocuğu.

Komşuyu siz şikayet ettiniz mi ? Kapıya geldiği zaman videoya çekseniz ya da kendisi bağırıp çağırırken videoya çekip şikayetçi olsanız?

Yani belli saatler aralığında herkesin evinde özgürce istediğini yapma hakkı var. Mesela bizim sitede sabah 9 akşam 6 arası isteyen istediği sesi yapıyor, akşam 6’dan sonra yapan olursa uyarılıyor. 3 sefer uyarılırsa ihtar çekiliyor direkt ev sahibi bile olsa. Kanunlarımızda da böyle bir madde var saatleri tam bilmiyorum. Bu kadar gündüz vakti bile kapıya dayanamaz komşu. Büyük terbiyesizlik. Lütfen çocuğunuzu kısıtlamayın.

Gece 3 çok fazla haklısınız ama benim oğlum 8.5 9 gibi uyur sabah 9 da uyanır kahvaltı vs derken oyun oynaması 12 bulur :) ben çok dikkat ederim süpürge makine vs çalıştırmaya insani saatler içinde açarım. Yan dairemde yeni bebekleri oldu rahatsız olurlar diye tv bile açmıyorum gündüz.

Keşke onlar da bunu anlasa kendileri gece gündüz matkap açıyor ufacık çocuğun ayak sesi tap tap tap yapıyor diye kapıma geliyorlar. Bide haklı görüp kendini bağıra bağıra diğer komşulara anlatıyor

Böyle olmaz ki. Umursamayın, gelirlerse de kapıyı aşmayın direkt polisi arayın. Sizin üzerinize daha çok gelirler böyle medeni kalmaya çalışırsanız. Böyle komşu medeniyetten anlamaz.

Yönetici yok mu?

Kapıya geldiklerinde normal şekilde konuşmuyorlar ki resmen birisi ölmüş gibi çığlık atıyor bağırıyor dün taşınacağım zaten Nisan da buraya 6 çocuklu aile gerircem dedim defooooool diye bağırıyor tüm apartman duymuş düşünün. Çocukları şuan biri 18 biri 9 yaşında kızına arada böyle bana bağırdığo gibi bağırdığını duyuyorum sonrasında çocuk ağlıyor dövüyor mu net anlayamıyorum. Sürekli yapsa zaten onları şikayet edecek yer arıyorum inanın şuan zatennbasıma bela olmuşlarken ararım

Yönetici yok mu?
Kadının kocası :)
7-8 sene önce bebekken kadının cinnet geçirir gibi bağırdığonı çocuklarını dövdüğünü duymuştum şuan bebek değil çocukları biri 18 biri 9. Küçük olanı hala arada böyle bağırıp ağlatıyor ama dövüyor mu anlayamıyorum kadının sesi hepsini bastırıyor

Müstakil evde oturduğum için şükrediyorum. Rabbim yardımcınız olsun belli alttakilerin kafalarında sorun var

Muhitiniz kötü bir yer mi? Yıllardır birlikte yaşıyorsunuz demek ki önceden kavga olmadı mı?

Böyle olmaz ki. Umursamayın, gelirlerse de kapıyı aşmayın direkt polisi arayın. Sizin üzerinize daha çok gelirler böyle medeni kalmaya çalışırsanız. Böyle komşu medeniyetten anlamaz.
Evet haklısınız ailem de böyle söylüyor ben onun gibi çirkinleşmek istemedim hiç bundan sonra da direk polis çağıracağım

Aynisini bizim kiracımıza da yapiyor alt komşu. Yapacak bir şey yok canınızı sıkmayın benim de 1.5 yaşında oğlum var dediğiniz gibi zaten biz uyarıyoruz ama bu şekilde kapıya gelmek falan çok saçma. Hele kiracının oğlu daha 10 aylık anca emekliyor o bebeğin ne sesi olabilir ki? Hukuki olarak bir çözüm olur mu sanmıyorum ama bence siz düzeninizi bozmayın onun yüzünden. Yarın o taşınır gider siz evinizi bozduğunuzla kalırsınız. Çok tartışma olduğunda polisi arayacağım diyin kapatin kapıyı ya da açmayın o gelince.

Muhitiniz kötü bir yer mi
Bahçelievler İstanbul. Apartmanda bi yönetici yok ama bu kadının kocası topluyor aidatları ve kamera kayıtları bunların evinde
Açıkçası hiç bi bilgim yoktu bu konuda böyle olduğunu bilsem arardım. Polis arasam da ilgilenmezler başımıza bela olduğuyla kalır diye hiç ihbar etmedim. Çünkü burada sokakta birbirlerine öldürüyorlar arıyoruz ona bile 2 saat sonra geliyorlar

Benim alt katimdaki medeniyetsizde ayni boyle. Ilk tasindiklarinda 2 ay boyunca geceleri tadilat yaptilar benim bebegim de 1 aylikti daha 1 kere uyardik uykusuzluktan canima tak etmisti cunku onun disinda ses cikarmaidk hic. Ama hanim efendi masadaki okey tasinin sesi icin, 2 yasindaki oglumun kahkahasi icin, hatta baska komsulardan gunduz vakti gelen tadilat sesini bizden sanarak o ses icin tavanlara vuruyor. Gece 10 civari oglum kahkaha atmista onun cocuguda korkmusta (onun cocuguda ayni yasta) bu yuzden yasli kayinvalidesini yataktan kaldirip kapimiza yolluyor yasli kadina bir seyde denilmiyor kadin beni payliyor.. eside gece gunduz binanin onune arabada son ses muzikle gelir iki saat oyalanir o sesi kismaz, her tadilatlarini gece yaparlar saflik bizde ses cikarmadik hic. Binada o kadar bebek, o kadR komsu var hicbirinde boyle bir sorun yasanmadi bizim alttakiler bizim karsi komsunun tv sesi icin bile cikip kavga ettiler adamlarla. Cok ilgincler cidden. En sonunda ben esime dedim valla beni rahatsiz etmesinler, tak tak tavana vurmak asil kasitli suc seninle muhatap olsunlar diye. Esimde kocasini arayip soyle esine bir daha tavanlara vurmasin neyse derdiniz arayin bana soyleyin demis. Bakalim simdilik bir daha ses cikmadi. Bekliyoruz. Ama devam ederlerse en sonunda sikayet edecegim benimde bi huzur hakkim var sonucta. Boyle tipler seviyorlar cigirtkanligi belaya catmamislar. Boylelerine bela olmak, her turlu.yasal hakkinla.saldirmak lazim.

Müstakil evde oturduğum için şükrediyorum. Rabbim yardımcınız olsun belli alttakilerin kafalarında sorun var
Teşekkür ederim Allah ailemden razı olsun bu evden kurtulmamız için müstakil ev aldılar taşınacağız Nisan da kurtulacağım çok şükür

Burda çocuklara yapılan özellikle bebeğe yapılanı bilip de neden engel olmadınız? Belki bu sorunuza da çözüm olurdu.

Şiddet için bile Polisi arayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…