- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi elasaracohlu
-
Sizi cok iyi anlıyorum. Kötü insanlardan uzaklasmak en iyi cözüm. Biz öyle yaptik.Arkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
Evınızı kiraya verırken çocuklu aileye vermeyin . Taşınmak kolay iş değil onlarında basını ağrıtmasınlar. Eğer denk gelirse avukat polis falan onlara kiralayın . Çünkü bu ınsanlar normal çocuksuz aılenın ayak sesinden de rahatsız olur evde oynanan lego sesine tavanlara vurmalar falan çok fazla .Arkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
Bu kadar manyaklık derecesi değil ama gündüz normal saatlerde çocuk sesinden rahatsız alt komşum vardı. Bikac kez anlayışlı olmaya çalıştım ama istekleri hiç makul olmayınca bende makul olmadım. Çocuk bu yapacak bişey yok çocuğumu kısıtlamıycam çünkü gayet normal saatlerdi. Gündüz 12-1 gibi mesela. Ki aşırı bir durumda yok evde normal iki kardeş oynaması tabiki bazen hareketli olabiliyorlar. Neyse benim o yüzümü gördükten sonra tekrar yazmadı. Şimdi kendi çocuğu oldu gündüz ne ki geceden sabaha evinden gelmeyen ses yok kendisinin. Farkındayım sesimiz size geliyordur dedi olur böyle şeyler çocuk o daha dedim. Kendi utandı.Arkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
Kesinlikle tek sorunum taşınana kadar ne yapacağım bu insanlarla. Dün öğlen 1 de kapıma geldi saldıracaktı neredeyse sadece 15 saniye hopladı diye. Eşime de söyleyemedim kavga eder diye.Sizi cok iyi anlıyorum. Kötü insanlardan uzaklasmak en iyi cözüm. Biz öyle yaptik.
Çıkın kurtulun.
Dediğini yap çok çocuklu komsundan daha çingene birine ver diyecem de apartmandaki diğer komşulara yazık olacakArkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
Evet bende çocuklu ama yetkili birine evi vermeye düşünüyorum. Polis vs gibi. Korkusundan çıkamaz yukarı o zaman. Apartmanda kamera var aslında ama kayıt cihazı bunların evinde. Polis zoruyla alabilirim anca. Kendim evi kiraya vereceğim ama kiraya çıkmıyorum bahçeli bi eve taşınıyoruz o yüzden sıkıntı olmayacak. Ama şuan taşınana kadar bunları susturmak için hukuki bi yol arıyorumEvınızı kiraya verırken çocuklu aileye vermeyin . Taşınmak kolay iş değil onlarında basını ağrıtmasınlar. Eğer denk gelirse avukat polis falan onlara kiralayın . Çünkü bu ınsanlar normal çocuksuz aılenın ayak sesinden de rahatsız olur evde oynanan lego sesine tavanlara vurmalar falan çok fazla .
kapınıza geldıklerı için sikayetcı olun kamera taktırın yani kendı evınızıde kiracıya verip çıkacaksınız sonra kendınız ev sahıplerıyle uğraşıp 3-5 sene de bir defalarca ev taşımak zorunda kalacaksınız imkan dahılındeyse satar yenı eve bakarsınız ama kiraya çıkmanız sizi çok yıpratır
Ben giriş katta oturuyordum üst komşum 1 yaşındaki oğlumun aglamasindan kosmasindan rahatsız olmuş sabah 7 den öğlen 11 e kadar hiç durmadan topuklu ayakkabıyla zıpladı Allah yukarda şahit avizeler yere düştü deprem oldu sandık dışarı kaçtık bir baktim 35 yaşındaki evin bekar kızı ben zipliyorum ziplayacam diye bas bas bağırıyor ev sahibini aradım polisi aradım 11 de durdu. Akşam ev sahibim geldi şakayla karışık nerde senin yaramaz biraz kulağını çekelim dedi ,oğlumu gösterdim bu abi dedim yok küçük değil büyük çocuk nerde dedi, dedim abi başka çocuğum yok ki tek bu çocuk var bu kavga bu çocuktan çıktı adamın ağzı açık kaldı 1 yaşındaki çocuktan mi rahatsız olmuş dedi evet dedim. 1 ay böyle ziplamayla devam edince ev sahibim bana başka bir evini kiraya verdi bütün taşınma masrafımi karşıladı aynı kiradan devam ettirdi her adımda özür diledi oraya da oğlunu yerleştirdi oğlu muma çevirdi üst komşuyuArkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
Ve bu ufacık sese kapıma dayanan insanlar o kadar saygısız ki pazar sabah 9 da matkap çalıştırır. Oğlum küçükken öğlen uykusunda matkap açardı söylediğimde başka odada uyut derdi. Karısı ruh hastası çığlık çığlığa bağırır sürekli. Oğlum olmadan önce kendi çocukları da sürekli ses yapardı bi kere şikayet etmedik. 6 aylık bebeği dövüyordu yukarıda duyup üzülüyorduk. Sürekli hala çocuklwrına şiddet uygulıyor ve 2 sokak öteden duyulacak şekilde bağırıyor. Bi kere bile kapısına inmedim.
Kapınıza geldiğinde video çekin bütün bağırmalarını çağırmalarını saldırmalarını kayda alın en baştan. Yukarıdaki öneri mantıklı, geldiğinde kadesten polis çağırın. Gözlerini korkutun biraz, deliyle deli olmadan çözülmez gibi. Siz ondan daha beter çıldırın, her geldiğinde polisi arayın saldırıyor diye.Kesinlikle tek sorunum taşınana kadar ne yapacağım bu insanlarla. Dün öğlen 1 de kapıma geldi saldıracaktı neredeyse sadece 15 saniye hopladı diye. Eşime de söyleyemedim kavga eder diye.
Sikayetci olun ev basiyorlar taciz ediyolar diye sesi de kanitlayabiliyorsa kanitlasin ben daha hamile değilken cocugum yokken uyuyordum eski evimde kadin zimbir zimbir ses geliyor diye kapima çıkmış uykulu uykulu gittim kapıyı açtım ben yalan mi söylüyorum diyor bende dedim ki ben mi yalan söylüyorum cocuk mu var benim evimde dedim azarladim gönderdim var bu tipler malessef apartman dairesinde sıfır ses ile yasayamaz kimse gitsinler müstakil evde otursunlar ses istemiyorlarsaArkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım
İşte kendisininde 2 çocuğu var ama büyüdüler artık biz büyüyene kadar çıt çıkartmadık. Oğlum da çok yaramaz bi çocuk değil dün öğlen 1 de anneannesi geldi diye sevindi 15 saniye hopladı sadece hemen kapıya geldi. Kendi çocuğunu bile sürekli çığlık çığlığa döven bir insan normal olduklarını düşünmüyorumBu kadar manyaklık derecesi değil ama gündüz normal saatlerde çocuk sesinden rahatsız alt komşum vardı. Bikac kez anlayışlı olmaya çalıştım ama istekleri hiç makul olmayınca bende makul olmadım. Çocuk bu yapacak bişey yok çocuğumu kısıtlamıycam çünkü gayet normal saatlerdi. Gündüz 12-1 gibi mesela. Ki aşırı bir durumda yok evde normal iki kardeş oynaması tabiki bazen hareketli olabiliyorlar. Neyse benim o yüzümü gördükten sonra tekrar yazmadı. Şimdi kendi çocuğu oldu gündüz ne ki geceden sabaha evinden gelmeyen ses yok kendisinin. Farkındayım sesimiz size geliyordur dedi olur böyle şeyler çocuk o daha dedim. Kendi utandı.
Kapınıza geldıklerınde vıdeo kaydı alın . Kapıyı tam açmayın size bi zarar vermesin saldırıyor diyorsunuzEvet bende çocuklu ama yetkili birine evi vermeye düşünüyorum. Polis vs gibi. Korkusundan çıkamaz yukarı o zaman. Apartmanda kamera var aslında ama kayıt cihazı bunların evinde. Polis zoruyla alabilirim anca. Kendim evi kiraya vereceğim ama kiraya çıkmıyorum bahçeli bi eve taşınıyoruz o yüzden sıkıntı olmayacak. Ama şuan taşınana kadar bunları susturmak için hukuki bi yol arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?