- Emoji Skoru
- 651
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi elasaracohlu
-
Bebek dövülürken bir şey yapmadınız mı? Sosyal hizmetleri polisi aramadınız mı? Ağlamasını mı dinlediniz? O zaman arasaydınız şikayet etseydiniz belki şimdi bu sorunu yaşamazdınız.6 aylık bebeği dövüyordu yukarıda duyup üzülüyorduk. Sürekli hala çocuklwrına şiddet uygulıyor ve 2 sokak öteden duyulacak şekilde bağırıyor.
Evet kesinlikle öyle bir bağırma ki sanki görseniz birisi ölmüş gibi bağırıyor. Ben onun gibi yapamam medeniyetten yanayım konuşmaya çalışıyorum hala çığlık çığlığa. Diğer komşular bile kadına gidip biraz anlayışlı ol çocuk o biz de senin sesini çektik senelerce kapına gelmedik dedi ama geme de anlamıyor ruh hastasıBir cinnet çözer gibi o çingenelik yapıyorsa sende yapacaksın ne cürret kapına gelip bağırıyor ? veya kapıya geldiğinde kades uygulamasına bas siz tartışırken polisler gelsin anlat onlara derdini belki memurları ciddiye alır.
Tek çocuğa da katlanamıyorsa hastaneye yatsın bu ne böyle be kendi o çocuğun 10 katı kadar rezillik çıkarmış.
Ne yazık ki bişey yapamadım çünkü bu insanlar normal değil ben arasaydım sonra gelip bize bişey yapabilirlerdi kendi çocuğuna bunu yapan bize neler yapar siz düşününBebek dövülürken bir şey yapmadınız mı? Sosyal hizmetleri polisi aramadınız mı? Ağlamasını mı dinlediniz? O zaman arasaydınız şikayet etseydiniz belki şimdi bu sorunu yaşamazdınız.
Ne yazık ki bişey yapamadım çünkü bu insanlar normal değil ben arasaydım sonra gelip bize bişey yapabilirlerdi kendi çocuğuna bunu yapan bize neler yapar siz düşünün
Kadin cocuklarina siddet uygularken hicbirsey yapmadiniz mi?! Ok.
Hanımefendi bu kadın ruh hastası medeni bi şekilde kapısına gidip konuşulacak bir insan değil. Tanımadan yorum yapmanız tuhaf. Ben kapısına insem çocuğunu niye dövüyorsun diye benim üstüme atlardı. Kendi kocası bile sessiz kaldığı yerde ben niye kapısına ineyimbahane aramayin. Bir bebegin siddet gördügüne resmen göz yummussunuz iste. Simdi cekin deliyi. Tüm komsulariniz da ayni suclu. Sonra ya cocuk ölür yada gidip disarda öldürür ah vah edersiniz ancak. Kadin deli belki, ama hepiniz de suclusunuz. Zamaninda ezecektiniz toptan onu. Ama sükür medeni bir sekilde bir kere kapisina gitmemissiniz
İşte kendisininde 2 çocuğu var ama büyüdüler artık biz büyüyene kadar çıt çıkartmadık. Oğlum da çok yaramaz bi çocuk değil dün öğlen 1 de anneannesi geldi diye sevindi 15 saniye hopladı sadece hemen kapıya geldi. Kendi çocuğunu bile sürekli çığlık çığlığa döven bir insan normal olduklarını düşünmüyorum
Hanımefendi bu kadın ruh hastası medeni bi şekilde kapısına gidip konuşulacak bir insan değil. Tanımadan yorum yapmanız tuhaf. Ben kapısına insem çocuğunu niye dövüyorsun diye benim üstüme atlardı. Kendi kocası bile sessiz kaldığı yerde ben niye kapısına ineyim
Evet 3 yaşında oğlum tüm gün zaten oyun oynamakla geçiyor günü sabah 9-10 da uyanıyor akşam 9 da uyuyor. Bunlar istiyor ki çıt sesi çıkmasın. Duvarlar çok ince yan komşum ne konuşsa duyuyorum yan dairemde köpek bar gece gündüz havlıyor hiç şikayet etmedim. Çünkü köpek bu laftan anlamaz aynı çocuk gibi. Oğlum ses yapmasın diye şuan suyla oynatıyorum bu soğukta çocuğu oyalayacağım diye perişan oldum gerçekten. Aslında kalmak istemedik çünkü huzurum kaçıyor eşim eşiyle kavgadan döndü ben sakinim ama eşim en son kocası bidaha gelirse sakin olmayacağım dediği için hep tedirginimNeden evinden taşınıyorsun ki.
Gitsin şikayet ettin desibel ölçerle geliyorlar…
Siz çok ses çıkarmıyorsunuz ki, zaten belirli saatler arası istersen evini tadilata sok bişey diyemez. 10-18 arası. Bu saatler dışında yüksek ses olması sorun. Oda elinde patlar…
Kapınıza geldiğinde kamera ile kayıt altına alıp polis çağırın çünkü bu yaptığı normal değil.
Bizim ust kat komsumuz yillar once gece gündüz evde faaliyet vardi. Birde elektrik saatini degistirdiler gece camasir bulasik makinasi calistirip günduz hayati yasayip, yavru köpek getirip hayvani saatlerce havlattılar, ütü vs onları saymıyorum, parkelerden gelen gacır gucur sesler… Biz kavga ettik ama dayanılacak gibi degildi. Sonra taşındılar oğulları 10-15 kisilik arkadas gurubuyla gelip geceleri alkol vs eğlence yaptılar. Gene kavga ettik. Artik iş dava açmaya gidiyordu. Evlerini satıp gittilerde kurtulduk o zaman. Sizde böyle bisey yok ki.
Allah razı olsun ev sahibinizdenBen giriş katta oturuyordum üst komşum 1 yaşındaki oğlumun aglamasindan kosmasindan rahatsız olmuş sabah 7 den öğlen 11 e kadar hiç durmadan topuklu ayakkabıyla zıpladı Allah yukarda şahit avizeler yere düştü deprem oldu sandık dışarı kaçtık bir baktim 35 yaşındaki evin bekar kızı ben zipliyorum ziplayacam diye bas bas bağırıyor ev sahibini aradım polisi aradım 11 de durdu. Akşam ev sahibim geldi şakayla karışık nerde senin yaramaz biraz kulağını çekelim dedi ,oğlumu gösterdim bu abi dedim yok küçük değil büyük çocuk nerde dedi, dedim abi başka çocuğum yok ki tek bu çocuk var bu kavga bu çocuktan çıktı adamın ağzı açık kaldı 1 yaşındaki çocuktan mi rahatsız olmuş dedi evet dedim. 1 ay böyle ziplamayla devam edince ev sahibim bana başka bir evini kiraya verdi bütün taşınma masrafımi karşıladı aynı kiradan devam ettirdi her adımda özür diledi oraya da oğlunu yerleştirdi oğlu muma çevirdi üst komşuyuöyle hiyara böyle tuz lazım dedi
Kiracınızı seçerken dikkat edin. Bunlar kadar olmasa da inşallah haklarından gelebilecek seviyede ve tercihen 2+ çocuklu olurlar. Deli deliyi görünce çomağını saklar hesabı.Evet 3 yaşında oğlum tüm gün zaten oyun oynamakla geçiyor günü sabah 9-10 da uyanıyor akşam 9 da uyuyor. Bunlar istiyor ki çıt sesi çıkmasın. Duvarlar çok ince yan komşum ne konuşsa duyuyorum yan dairemde köpek bar gece gündüz havlıyor hiç şikayet etmedim. Çünkü köpek bu laftan anlamaz aynı çocuk gibi. Oğlum ses yapmasın diye şuan suyla oynatıyorum bu soğukta çocuğu oyalayacağım diye perişan oldum gerçekten. Aslında kalmak istemedik çünkü huzurum kaçıyor eşim eşiyle kavgadan döndü ben sakinim ama eşim en son kocası bidaha gelirse sakin olmayacağım dediği için hep tedirginim
Amin inşallah teşekkür ederim. Alt komşumun da kendi evi. Site değil apartmanAy bunu okuyunca eski binamdaki alt komsuma duaci oldum tekrar. Iki tane cocuklu aile altli ustluyduk, birbirimizi haberdar ederdik, supurge vs calistirirken cocuk uyuyorsa calistirmayalim diye. Allah sizi de iyilerle karsilastirsin.
Alt komsunuz ev sahibi mi? Sitede mi oturuyorsunuz?
Evet bence de ruh hastası kadın. Apartmanda herkes sürekli ses çıkartıyor. Yan komşum da köpek 7/24 havlar ben ki hayvanseverim hiç şikayet etmem bu durumdan. Diğer yan komşum sabah erken saatte süpürge blender acar gece çamaşır makinesi. Bağırarak konuşurlar hep duyarız hiç kimseye gitmiyorlar bi benim küçücük oğlumu sığdıramadılarSize kafayı takmış içindeki tüm kötülüğü kusuyor.
Nerden anladn dersen bende komşularımla çok samimi değilim soğuğuz da ama gecenin 12 1 açtığı süpürgeye bile uyumuyorum sonuçta olsun diyip geçiyorum ki çocuk ağlamasıdır sestir bunlara takılmıyorum bile.
Takılmak isteyen takılıyor işte bi şekildeEvet bence de ruh hastası kadın. Apartmanda herkes sürekli ses çıkartıyor. Yan komşum da köpek 7/24 havlar ben ki hayvanseverim hiç şikayet etmem bu durumdan. Diğer yan komşum sabah erken saatte süpürge blender acar gece çamaşır makinesi. Bağırarak konuşurlar hep duyarız hiç kimseye gitmiyorlar bi benim küçücük oğlumu sığdıramadılar
Kapıyı açmayın geldiği zaman.Kesinlikle tek sorunum taşınana kadar ne yapacağım bu insanlarla. Dün öğlen 1 de kapıma geldi saldıracaktı neredeyse sadece 15 saniye hopladı diye. Eşime de söyleyemedim kavga eder diye.
Hala dövüyorsa ilgili kişileri arayın evlerine denetime gelirlerse kendi derdine düşer.Ve bu ufacık sese kapıma dayanan insanlar o kadar saygısız ki pazar sabah 9 da matkap çalıştırır. Oğlum küçükken öğlen uykusunda matkap açardı söylediğimde başka odada uyut derdi. Karısı ruh hastası çığlık çığlığa bağırır sürekli. Oğlum olmadan önce kendi çocukları da sürekli ses yapardı bi kere şikayet etmedik. 6 aylık bebeği dövüyordu yukarıda duyup üzülüyorduk. Sürekli hala çocuklwrına şiddet uygulıyor ve 2 sokak öteden duyulacak şekilde bağırıyor. Bi kere bile kapısına inmedim.
Polis kimin aradığını neden söylesin veya ne yapabilirler öldürecek değiller ya vicdanınız nasıl el verdi Allah aşkına daha 1 2 gün önce bir kadın 3 çocuğunu bıçakladı böyle bir olay mı olsun illa ? Yılan size dokunmasın bin yaşasın derseniz o yılan en çok sizi sokar .Ne yazık ki bişey yapamadım çünkü bu insanlar normal değil ben arasaydım sonra gelip bize bişey yapabilirlerdi kendi çocuğuna bunu yapan bize neler yapar siz düşünün
Ah ah ses yalıtımı çok önemli.Evet 3 yaşında oğlum tüm gün zaten oyun oynamakla geçiyor günü sabah 9-10 da uyanıyor akşam 9 da uyuyor. Bunlar istiyor ki çıt sesi çıkmasın. Duvarlar çok ince yan komşum ne konuşsa duyuyorum yan dairemde köpek bar gece gündüz havlıyor hiç şikayet etmedim. Çünkü köpek bu laftan anlamaz aynı çocuk gibi. Oğlum ses yapmasın diye şuan suyla oynatıyorum bu soğukta çocuğu oyalayacağım diye perişan oldum gerçekten. Aslında kalmak istemedik çünkü huzurum kaçıyor eşim eşiyle kavgadan döndü ben sakinim ama eşim en son kocası bidaha gelirse sakin olmayacağım dediği için hep tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?