- 8 Nisan 2009
- 306
- 69
- 298
- Konu Sahibi zuhalsinan
-
Benimle aynı yapın var benim eşim özel harekat çı yeri geldi agladım yeri geldi aile düzenim yok dedim ama zor oldu alıştım canımteşekkür ederim ama işte bende bundan korkuyorum ben kocamı yanımda isteyen bi kadınım ne kadar sabır ister bilmiyorum çok endişeliyim
Bayram yok seyran yok izin yok herkesin hafta da bir gün izni olur polislerde yok anca gece nöbetin den çıkınca izin oluyo sadece izin olarak yıllık izin var o gece calisinca evde tek kalcan benim eşimde istanbulda çalışıyo ben iki yilbasindan beri yeni yıla tek giriyorum özel gün diye bsey yok olay oluyo istanbulda göreve cagiriyolar sabah gidiyo gece yarısi geliyo extra para da vermiyolar bunun için. Ama eşini seversen katlanırsıngerçek
ten bukadar zormu polisle evli olmak tek başınıza gibi mi yaşıyorsunuz psikolojik olarak size yansıması nasıl
Bende böyle biliyorum 6 aylık eğitimden mezun olanlar polis memuru oluyor diye.Yalnız anlayamadığım nasıl komiser yardımcısı olacak ki farklı bir sınava mı girdi mezun olanlar direk çevik kuvvet olarak başlıyor diye biliyorum
ya alışamazsam diye korkuyorum bende sonrasında çımaza girersem diye.. onunla konuştuk bunları ben komiser yardımcısı olacam sandıgın kadar nöbete gitmeyecem diyo bende hiçbişey bilmiyorum diye inanmak durumunda kalıyorum... allah eşini korusun canım bu zamanda çok zorBenimle aynı yapın var benim eşim özel harekat çı yeri geldi agladım yeri geldi aile düzenim yok dedim ama zor oldu alıştım canım
allah yardımcınız olsun çok zor kabul etmek benim için ama bi taraftanda iş yok ne yapalım diyorum çıkmazda gibiyimBayram yok seyran yok izin yok herkesin hafta da bir gün izni olur polislerde yok anca gece nöbetin den çıkınca izin oluyo sadece izin olarak yıllık izin var o gece calisinca evde tek kalcan benim eşimde istanbulda çalışıyo ben iki yilbasindan beri yeni yıla tek giriyorum özel gün diye bsey yok olay oluyo istanbulda göreve cagiriyolar sabah gidiyo gece yarısi geliyo extra para da vermiyolar bunun için. Ama eşini seversen katlanırsın
canım yeni bi düzenleme galiba tam bilmiyorum bende senin erkek arkadaşın hangi şehirde okuyacakYalnız anlayamadığım nasıl komiser yardımcısı olacak ki farklı bir sınava mı girdi mezun olanlar direk çevik kuvvet olarak başlıyor diye biliyorum
aminallah yardımcınız olsun çok zor kabul etmek benim için ama bi taraftanda iş yok ne yapalım diyorum çıkmazda gibiyim
teşekkürler cevapladığınız içinamin
İnsan alışıyo zamanla yapcak bsey yok :)
Bsey degilteşekkürler cevapladığınız için
Amin canım cok zor polislik mesleği bazen cok ağladığım zamanlar oluyor niye bir düzenimiz yok diye benim eşimin ilçe görevleri oluyor ben tek bile kaldığım oluyor ama alıştım zorya alışamazsam diye korkuyorum bende sonrasında çımaza girersem diye.. onunla konuştuk bunları ben komiser yardımcısı olacam sandıgın kadar nöbete gitmeyecem diyo bende hiçbişey bilmiyorum diye inanmak durumunda kalıyorum... allah eşini korusun canım bu zamanda çok zor
bide şu var doguda bi ilde kalmak istesek ne kadar süre kalabiliriz sürekli kalma hakkımız olurmu acabaAmin canım cok zor polislik mesleği bazen cok ağladığım zamanlar oluyor niye bir düzenimiz yok diye benim eşimin ilçe görevleri oluyor ben tek bile kaldığım oluyor ama alıştım zor
yani gece nöbeti yok mu sadece gündüz mü çalışacak daha yeni kazandı sınavı 17 ocakta okulu başlayacak 6 aylık bi eğitim sonunda mezun olup başlayacakKomiserleri normal polislerden ayıran tek özellik komiserin çalışma saati yok yani sabah bi çıkar gece gelir çünkü bi bölgeden sorumludur. Polislikte zor ama atıyorum saatleri belli herhangi bir durumda 12 12 ye donmezlerse. Ve 200 tl fazla alırlar normal polis memuruna göre. Yalnız daha okuyacak anladigim kadarıyla.
tanıdığın bi komiser yardımcısı varsa bana biraz bilgi verir misin lütfen nöbetleri çalışma koşulları vs
Her ilin kendi ne göre süresi var yani Doğu görevi her şehir için farklı sene olabiliyor mesele terörün. Cok yoğun oldugu yerler daha kısa gelişmiş yerler dört sene var beş sene süresi olan yer var sen Çalışıyor musun pekibide şu var doguda bi ilde kalmak istesek ne kadar süre kalabiliriz sürekli kalma hakkımız olurmu acaba
biz urfa istiyoruz ama bakalım tabi ne olacak arkadaşım maliye mezunu seni masa başı işe verirler demiş polis olan arkadaşları ama bilmiyorum bide nöbet le çalıştıgına emin misin acabaKuzenim daha bir buçuk aylık komiser. şu an için çalışma koşulları ona biraz sert geldi. Ama o eğitim sonu sıralaması düşük olduğu için tercihlere çoook geride kaldı ,haliyle ona İstanbul düştü(küçük şehirler daha çabuk doluyor ). Nöbet sistemi çalışıyor benim bildiğim .
İstanbul'da olduğu için iş yükü ağır ama biraz daha küçük şehir sahil şehri vs secerse daha kolay olur çalışma şartları .bir de branşında göre dağılım yapılıyor , kuzenimin bir arkadaşı kimyagerdi adlı tıpta konser yardımcısı olarak çalışıyor Ankara'da .ama maaş imkanları ve yükselme olanaklariyla güzel bir seçenek bence.
biz urfa istiyoruz 6 seneymiş görev süresi ben bankacıyımHer ilin kendi ne göre süresi var yani Doğu görevi her şehir için farklı sene olabiliyor mesele terörün. Cok yoğun oldugu yerler daha kısa gelişmiş yerler dört sene var beş sene süresi olan yer var sen Çalışıyor musun peki
canım yeni bi uygulama bu komiser değilde komiser yardımcısı olarak başlayacak 4 yıllık mezun olduğu için tabiki polisler için adil bi uygulama olmamış ama yönetmelik bu şekilde peki nöbet şeklinde mi çalışırlar yoksa gündüzleri mi6aylık egitimden sonra hemen komser olunmuyor. sınavları var. oldukça zor sınavları. her ne ise. komserler ve komser yardımcılığı.gerçekten zor. Belli bir saati yok. seni gece de çağıranlar gitmek zorundasın. polislerin saati var saati dolunca onlara kal denmiyor. işini bitirir gider. komserde her işi yardımcıları attığını düşünürsek allah yardımcıları olsun. polislere maaş farkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?