Komik cinsel anılar

Biz de evliliğimizin ilk zamanları değişik heyecanlar peşindeyiz dedi ki arkanı dön doggy pozisyonunda dur önce popona masaj yapacam sonra devam ederiz iyi tamam dedim döndüm ben. Bu bildiğin masaj yapıyor falan o ara resmen içime bir hava kabarcığı girdiğini hissettim ama sesimi çıkarmadım. Neyse masaj faslımız bitti ben önümü döndüm tam birleşme olacak , o giren hava değişik seslerle çıktı içimden. Ben kıpkırmızı , kocam şook ne oluyor diyor adam. Ben bir yandan vallahi osurmadım demin hava girdi içime o çıktı diye açıklama yapmaya çalışıyorum. Baya rezil olmuştum 🙈🤦🏼‍♀️
Ya aynısını biz de yaşadık onun,ikimiz de şok olmuş bir şekilde bir birimize bakıp nerden geldi o ses demiştik aynı anda😂😂Havanın girdiğini anlar anlamaz pozisyonu değiştiriyoruz ki o saçma şeyi yaşamıyoruz artık

Evet benim esim 2 gun yapmis halletmis bana oglen gece nasildi diyor bende kpnusmadan hemen abdest almaya gidiyorum bari erken soyle abdestsiz gezmeyim diyorum
O ara asiri yorgun uykusuzdum
Oglum 10 da yatiyor kizim 2 de
Oglum sabah 6.5 ta kalkiyor kizim 9 da bense 4.5 saat uykuyla nereye kadar
Bir arkadasta demis ya icimde uyumasini seviyorum diye 😂😂😂😂
Ben şokk😂😂😂Nasıl oluyo o yaa,sen uyurken eşin seninle mi sevişiyo,sonra sen bunu hatırlamıyosun hee😂😂😂 Allah'ım yaa,bir de yaptıysan niye haber etmiyon diye adamı fırçalıyon😂😂

Ay o bizde de oluyor , ölü gibi uyuduğum için :)
Ya şimdi hakkaten anlayamadığım için soruyorum.Birleşmenin rahat ve acısız olması için vajinanın ıslanması gerek yaa,uyku halinde ıslanmıyorsa nasıl acı duymuyosunuz,ve uyanmıyorsunuz ki🥴

Ben bir anı daha anlatayım. İlişkimize renk gelsin diye kamasatura zarlarından aldık neyse attık zarı resmen akrobasi gereken bir pozisyon çıktı. Ben amuda kalkıyorum oda ayakta duruyor bu şekilde birleşme olacak. Neyse deneyelim dedik ben bir şekilde durdum öyle adam geldi ama bizimkinin boyu çöp uzun olduğu için kavuşturmadık organları biz onları birleştirmeye uğraşırken ben bir anda dengemi kaybettim ve ayaklarım hızlı bir şekilde aşağı indi ve bu sahnede duvara çarptım çok yüksek bir ses çıktı arkasından da canım yandığı için önce çığlık atıp sonra ağlamaya başladım bu arada bizim yan komşu sesleri duymuş polisi aramış. Eşim daha yerde beni sakinleştirmeye çalışırken bir anda kapı çaldı. Biz pustuk o an. Sonra küt küt vuruyorlar açın polis evdesiniz biliyoruz diye. Yan komşu Hüseyin amca bağırıyor kızım korkma aç kapıyı diye. Biz bir telaş üzerimizi giyinmeye çalışıyoruz. Benim suratım boğazım her yerim kıp kırmızı eşime dedim sen git aç. Bu açtı kapıyı polis illa hanımefendiyle konuşmamız lazım diyor neyse sonra ben gittim mecbur bunlar benle özel konulmak istedi salona girdik. Polis diyor eşiniz size şiddet mi uyguluyor. Hayır diyorum ama sesler gelmiş ve her yeriniz kırmızı bakın bize söyleyebilirsiniz falan diyor. En son dayanamadım sevişiyorduk memur bey dedim. Bunların yüzleri kıp kırmızı oldu ve gittiler. Hüseyin amca eşime hala pis pis bakar ve bana kadersiz der :KK70:

Son düzenleme:
Ben bir anı daha anlatayım. İlişkimize renk gelsin diye kamasatura zarlarından aldık neyse attık zarı resmen akrobasi gereken bir pozisyon çıktı. Ben amuda kalkıyorum oda ayakta duruyor bu şekilde birleşme olacak. Neyse deneyelim dedik ben bir şekilde durdum öyle adam geldi ama bizimkinin boyu çöp uzun olduğu için kavuşturmadık organları biz onları birleştirmeye uğraşırken ben bir anda dengemi kaybettim ve ayaklarım hızlı bir şekilde aşağı indi ve bu sahnede duvara çarptım çok yüksek bir ses çıktı arkasından da canım yandığı için önce çığlık atıp sonra ağlamaya başladım bu arada bizim yan komşu sesleri duymuş polisi aramış. Eşim daha yerde beni sakinleştirmeye çalışırken bir anda kapı çaldı. Biz pustuk o an. Sonra küt küt vuruyorlar açın polis evdesiniz biliyoruz diye. Yan komşu Hüseyin amca bağırıyor kızım korkma aç kapıyı diye. Biz bir telaş üzerimizi giyinmeye çalışıyoruz. Benim suratım boğazım her yerim kıp kırmızı eşime dedim sen git aç. Bu açtı kapıyı polis illa hanımefendiyle konuşmamız lazım diyor neyse sonra ben gittim mecbur bunlar benle özel konulmak istedi salona girdik. Polis diyor eşiniz size şiddet mi uyguluyor. Hayır diyorum ama sesler gelmiş ve her yeriniz kırmızı bakın bize söyleyebilirsiniz falan diyor. En son dayanamadım sevişiyorduk memur bey dedim. Bunların yüzleri kıp kırmızı oldu ve gittiler. Hüseyin amca eşime hala pis pis bakar ve bana kadersiz der :KK70:
İlk defa buna güldüm anlatılanlar arasında 😂

Ooo bu konu güzelmiş bir tane de ben anlatayım.

yakışıklı ama biraz da hanzo bir tiple güzel bir gece geçirmiştim. adam arada bir yatakta ne kadar iyi olduğundan bahsediyor işte bende sıkıntı olmaz, ben bu işte ustayım, cinsellik benim uzmanlığım diye iyice kendini övüyor.
gecenin sonu adamın mekana gittik hadi bakalım görelim maharetini diye soyunacakken baktım adamda tık yok. o sözde uzman adam gitti yerine yavru kedi geldi. bi yarım saat ereksiyon olması için uğraştık baktım olmuyor hadi sana güle güle deyip çıkıp gittim.
sonra çok aradı ya o gün hastaydım da bilmem ne. bir daha konuşmadım tabii.

Bende komik anı yok ama durun komik bir fıkra anlatayım size :KK70:
Kadının birinin 3 kızı varmış ikisini evlendirmiş . En son küçük kızı kalmış neyse onu da evlendirmiş .
Aradan zaman geçmiş evde kendi başına sıkılmış.
En büyük kızının evine gitmiş
-Ne yapıyon kızım nasılsın demiş
Kız :
-iyim anne ev işi yaptım şimdi çay demleyeceğim demiş
Anne :
-iyi olmuş kızım Bi bardakta bana koy demiş.
Çaylarını içerken Anne
- Kocanla aran nasıl kızım ? diye sormuş
Kız :
- İyi anne çok şükür geçiniyoruz demiş
Anne :
- Diğer iş nasıl peki ? diye sormuş
Kız:
- İyi anne haftada 3/4 oluyor işte demiş :)
Anne :
- iyi iyi çok güzel demiş .
Anne Kalkmış bu sefer Ortanca kızının evine gitmiş
- Ne yapıyorsun kızım nasılsın? diye sormuş
Kız :
- İyiyim anne pasta yaptım onu yiyecektim . demiş
Anne :
- Bir dilimde bana koy beraber yiyelim demiş
Neyse pastalarını yerken Anne sormuş bu kızınada
- Kızım kocanla aran nasıl? diye
Kız:
- İyiyiz anne şükür . demiş
Anne :
- O iş nasıl peki ? diye sormuş
Kız:
-Haftada 4/5 oluyor işte demiş :)
Anne :
- ooooo güzeeel güzelll çok güzel demiş.
Sonra ordanda yeni evlendirdiği en küçük kızının evine gitmiş
-Ne yapıyorsun kızım nasılsın? diye sormuş
Kız:
-iyiyim anne ekmek yapacağım un eliyorum demiş.
Anne eleği bana ver kızım sen dök ben Eleyim demiş . Neyse Unu elerken Anne sormuş bunada
-Kızım kocanla aran nasıl diye
Kız:
- iyi anne geçinip gidiyoruz işte demiş
Anne :
- diğer iş nasıl peki demiş
Kız:
- iyi anne işte haftada bir defa oluyor demiş
Anne şaşırmış üzülmüş
-Ayyyy Kızııııımmm niye öyle dedin siz daha yeni evlisiniz demiş .
Kız da
-E Ne olacak anne bi vurduğunda iki dudağı bir araya bir haftada anca geliyor zaten demiş :) :KK70::halay:
Anne deee sevinip omuzlarını sallayarak kızımmmmm bu üçtende güzelll beştende güzel üçgende güzel beştende güzel demiş :))))) :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
bir tane daha geldi..

şimdi cinsellikte altta olmayı sevmeyen bir adamla birlikteydim. ya adam biraz ben üstte olayım ne olacak desem de yok illa üstte olacak takıntı yapmış. ben de inat ettim illa bir kere üstte olacağım. gittim internetten güreş maçları izledim bu olimpiyatlar filan. teknikler edindim onlardan. en son bir tanesi aklıma yattı ilişki sırasında bir kere adama çık bir bişey oldu dedim o da çıkınca hemen hop altıma aldım. şaşırdı ne olup bittiğine. ben üstte gülüyorum o altta gülüyor. gülüyoruz beraber. senden korkulur diyordu. :KK70:

Yeni evliydim. Adetimin son gününde içimde tampon varken ilişkiye girme gafletinde bulundum. Tampon ta okyanusun öteki kıyısına kadar gitti, ipi de kızıl denizin ortalarında bir yerlerde kayıptı. Paniğimi tahmin edebilirsiniz. Hemen jinekoloğumu aradım, kalabalık bir klinik, sekreter çıktı. Dedim "tampon kullanmıştım ama çıkartamıyorum ipi kayıp" Sekreter de "bir cimbızla çıkartın" dedi. Ne mümkün "çıkartamam" dedim çıkartırsın çıkartamam. Sonunda "o zaman akşam gelin son hastadan sonra sizi alırız yardımcı oluruz" dedi kadın. Tam teşekkür ettim kapatacağım sekreter bu sefer telaşlı bir şekilde:
- Bir dakika bir dakika tampon şu an tam olarak nerede?
- (Nerede olacak) ....şeyde
- haznenin içinde mi şu an?
- evet
- e siz bizim kayıtlarımızda bakire olarak gözüküyorsunuz
- yok o durum değişti evlendim ben
-ha tamam o zaman
Yemin ederim telefonun öteki tarafından da kıs kıs gülme sesleri geliyordu... Neyse sonra biraz rahatlayınca kendim çıkartabildim.
Nişanlı biri olarak korkularım artıyordu:KK1:

Biz de evliliğimizin ilk zamanları değişik heyecanlar peşindeyiz dedi ki arkanı dön doggy pozisyonunda dur önce popona masaj yapacam sonra devam ederiz iyi tamam dedim döndüm ben. Bu bildiğin masaj yapıyor falan o ara resmen içime bir hava kabarcığı girdiğini hissettim ama sesimi çıkarmadım. Neyse masaj faslımız bitti ben önümü döndüm tam birleşme olacak , o giren hava değişik seslerle çıktı içimden. Ben kıpkırmızı , kocam şook ne oluyor diyor adam. Ben bir yandan vallahi osurmadım demin hava girdi içime o çıktı diye açıklama yapmaya çalışıyorum. Baya rezil olmuştum 🙈🤦🏼‍♀️
felaket güldüm 😂

Ben şokk😂😂😂Nasıl oluyo o yaa,sen uyurken eşin seninle mi sevişiyo,sonra sen bunu hatırlamıyosun hee😂😂😂 Allah'ım yaa,bir de yaptıysan niye haber etmiyon diye adamı fırçalıyon😂😂
Ya o da bir şey mi bir aralar benim eşim kendi uyurken yapıyordu. Yani bildiğiniz uyuyor adam. Sabah hatırlamıyordu, ben söyleyince hayal meyal hatırlıyordu.

X