Komik cinsel anılar

Yalniz bisey solicem uyurken ilişkiye girip bunu farketmemek için veya ilişki esnasinda uyumak için penisin kucuk olmasi lazim.

İstedigi kadar uykusuz olsun insan o ordayken ve ilişki temposundayken uyunmaz ya da uyuyorken hiç ıslanmadan hazirliksiz ilişkiye filan da girilmez irice bisey olsa mümkün değil. 😵😵😵
Aynen aradigim yorum 😂Kizlar erkege tecavuz felan yazînca aklima palu ailesi geliyor 😂😂

nasıl erkek ya :KK70: kızım falan yazmış bazı mesajarda
İmkansız, o erkek olduğunu hiç saklamadı, karıştırmış olmalısın. Ben de 2010 mart annelerine uyarı çektiğinde öğrenmiştim erkek olduğunu 😂😂
Ama eşinin de burada olduğunu şimdi öğrendim.

Burdaki bu uyunin yazdıklarından sonra aklıma geldi bende eşimle ilk evlendigimiz zaman pozisyon değiştirirken ses çıkmıştı o kadar çok utanmıştım ki esim aynı şekilde ohaaa gerçekten yaptin mı bunu osurdun mu diye uzaklaşıp gülmüştü o kadar yemin ettim vallah osurmadım diye simdi alıştı bazen ilişki istediği zaman gel seni fosurdatayim der :olamaz::olamaz::KK56::cool:

ya konu çok güzelmiş aslında. bazı mesajlara da çok güldüm. ama sadece 8 sayfa falan. gerisi ya salata kasesi ya haram helal muhabbeti. niye böylesiniz hanımlar ya. keşke bir olayım olsa da yazabilsem ben de :KK49:
Kesinlikle katılıyorum, eğlenceli bi sayfa olacaktı G gul2016 cok güzel düşünmüş ama, herkes cımcızla dolaştığı ıcın maalesef kaldı öylece 😔

Mesela o ses olayını ben de yaşadım doggy sonrası🙈 ilk kez ordan oyle bi ses cıkıyor, şok oldum, eşim ihtimal vermiyor, ordan çıktı diyorum yok yaa diyor, sonrakilerde adam bekliyor ses cıkacak mı diye tepemde 🙈

X