Bence abarttılar biraz yaa.arasında 1 yaş 2 yaş olan kardeşler var.yani kişiden kişiye fark eder bence ama herkesin de o kadar kötü olacağına inanmıyorum.İnanmak istemiyorum.Nasil yaaa vajina o kadan kotu kaliyo mu bak irkildim su an
Bence de kisiden kisiye değişirBence abarttılar biraz yaa.arasında 1 yaş 2 yaş olan kardeşler var.yani kişiden kişiye fark eder bence ama herkesin de o kadar kötü olacağına inanmıyorum.İnanmak istemiyorum.
Bence ebeden ebeye degisir nasil dikis attiklarina bagliBence de kisiden kisiye değişir
Aynı durum benim başıma gelse yani eşim öyle bi salaklık yapsa o kaseyi bir daha asla kendi mutfağıma sokmayacağım gibi atarken de şeklini bozup zarar vererek atarım ki çöpten alıp da kullananlar olmasın diye. Misal bi de şunu sormak isterim salata kasesini kullanmanın normal olduğunu savunanlara. Yerleri, camları, lavaboları sildiğiniz bezleri 100 derecede yıkayıp Sonra onu Mutfak bezi yapabilir misiniz ? Cidden bunu yapan var mı ? Aynı mantık ???Mantıklı düşününcede penisli tabakla kimseye yemek yedirmeyeceğim kanısına varıyorum. Sadece temas diyorsunuzda birine gitseniz kocamın pipisi sadece temas etti bu tabağa için rahat olsun deseler içiniz rahat olacak yani. Banada bu mantıklı gelmiyor.
asla hatta kullanilmis diye asla kullanmamAynı durum benim başıma gelse yani eşim öyle bi salaklık yapsa o kaseyi bir daha asla kendi mutfağıma sokmayacağım gibi atarken de şeklini bozup zarar vererek atarım ki çöpten alıp da kullananlar olmasın diye. Misal bi de şunu sormak isterim salata kasesini kullanmanın normal olduğunu savunanlara. Yerleri, camları, lavaboları sildiğiniz bezleri 100 derecede yıkayıp Sonra onu Mutfak bezi yapabilir misiniz ? Cidden bunu yapan var mı ? Aynı mantık ???
Çoookkk iyiymiş ya gecede 2 defa yaptığımız halde şeyini öyle görünce içerliyodum bende bu adama yetmiyorum heralde nasıl bir libidodur bu diyeerkeklerin gece tuvalet geliyor. penisde idrar dışarı çıkmasın diye sertleşiyor. ilk zamanlar eşime kızıyordum "sen rüyanda ne düşünüyorsun " diye. ama olayı anlatınca normal bir şey olduğunu anladım. ayruca sağlıklı olduklarının göstergelerinden birisiymiş.
Kişiden kişiye değişiyor ben 3 doğum yaptım ilk doğum 10 dikiş kesi vardı,2. 4 dikiş,3.doğum 2 dikiş atıldı. Vajinam 3 ayda toparladı eşim dar olduğunu söylüyor halaNasil yaaa vajina o kadan kotu kaliyo mu bak irkildim su an
Evet en çabuk toparlayan o ama balon gibi düşün bir defa şişirip esnettin mi eski haline dönmüyor. Ama kegelle çok hızlı toparlayabiliyorsun. Hepsinin artısı eksisi var. Ben 2 normal doğum yaptım ama kegel sayesinde doğum öncesi halime çok yakınım.ben de aksine normal doğumun daha kolay olduğunu biliyordum.Kolay derken hani olması gereken ve en çabuk toparlayan
Gereken egzersizleri düzenli yaparsan çok iyi toparlanıyorNasil yaaa vajina o kadan kotu kaliyo mu bak irkildim su an
Abov kvden de ne fenaymış kızBi tane de ben anlatayım eksik kalmasın
Yeni evliydik evi taşımak zorunda kaldık bazı sebeplerden kv kp Görümcem falan ev eşyalarını taşımaya gitti bende eşim hastaydı diye kvnin evin de onun yanında kaldim neyse baktık ev boş e bide yeniyizoldu iste biseyler sonra ikimiz bir duşa ve biz tam duştayken bütün ev ahalisi eve geldi ben o dustan nasil ciktim evdekilerin suratina nasil baktim hatirlamiyorum ama kv nin ikimize bakip ohoo bizde bunu hasta sandiydik amacı farklıymış demesi kulaklarımda çınlıyor
Övmek gibi olmasın fenalikta sınır tanımaz aslaAbov kvden de ne fenaymış kız(
Eşyalarınızı Kv Kp görümceye taşıttırıp sizin seks yapmanızda kaçıncı seviye bilmemBi tane de ben anlatayım eksik kalmasın
Yeni evliydik evi taşımak zorunda kaldık bazı sebeplerden kv kp Görümcem falan ev eşyalarını taşımaya gitti bende eşim hastaydı diye kvnin evin de onun yanında kaldim neyse baktık ev boş e bide yeniyizoldu iste biseyler sonra ikimiz bir duşa ve biz tam duştayken bütün ev ahalisi eve geldi ben o dustan nasil ciktim evdekilerin suratina nasil baktim hatirlamiyorum ama kv nin ikimize bakip ohoo bizde bunu hasta sandiydik amacı farklıymış demesi kulaklarımda çınlıyor
Eşim gerçekten hastaydı hastaneye gittik serum yedi o iyi geldi heralde ondan sonra olanlar olduEşyalarınızı Kv Kp görümceye taşıttırıp sizin seks yapmanızda kaçıncı seviye bilmem
Kasap et derdinde koyun can derdinde
Belli belli :)Övmek gibi olmasın fenalikta sınır tanımaz asla
iyi çok sevindim o zaman .Kegeli doktoru mu anlattıEvet en çabuk toparlayan o ama balon gibi düşün bir defa şişirip esnettin mi eski haline dönmüyor. Ama kegelle çok hızlı toparlayabiliyorsun. Hepsinin artısı eksisi var. Ben 2 normal doğum yaptım ama kegel sayesinde doğum öncesi halime çok yakınım.
Ben araştırmıştım zaten, daha doğrusu burada 2010 mart anneleri topiğindeydim ben uzun zaman oradan öğrendim. Kegel egzersizi kadınlar için çok önemli, ileride idrar kaçırma, rahim sarkması gibi problemlerin oluşmasını da engelliyor. Bekarken de yapılmadı lazım.iyi çok sevindim o zaman .Kegeli doktoru mu anlattı
o zaman internetten öğrenip yapalımBen araştırmıştım zaten, daha doğrusu burada 2010 mart anneleri topiğindeydim ben uzun zaman oradan öğrendim. Kegel egzersizi kadınlar için çok önemli, ileride idrar kaçırma, rahim sarkması gibi problemlerin oluşmasını da engelliyor. Bekarken de yapılmadı lazım.