Komik cinsel anılar

Mantıklı düşününcede penisli tabakla kimseye yemek yedirmeyeceğim kanısına varıyorum. Sadece temas diyorsunuzda birine gitseniz kocamın pipisi sadece temas etti bu tabağa için rahat olsun deseler içiniz rahat olacak yani. Banada bu mantıklı gelmiyor.
Aynı durum benim başıma gelse yani eşim öyle bi salaklık yapsa o kaseyi bir daha asla kendi mutfağıma sokmayacağım gibi atarken de şeklini bozup zarar vererek atarım ki çöpten alıp da kullananlar olmasın diye. Misal bi de şunu sormak isterim salata kasesini kullanmanın normal olduğunu savunanlara. Yerleri, camları, lavaboları sildiğiniz bezleri 100 derecede yıkayıp Sonra onu Mutfak bezi yapabilir misiniz ? Cidden bunu yapan var mı ? Aynı mantık ???

Aynı durum benim başıma gelse yani eşim öyle bi salaklık yapsa o kaseyi bir daha asla kendi mutfağıma sokmayacağım gibi atarken de şeklini bozup zarar vererek atarım ki çöpten alıp da kullananlar olmasın diye. Misal bi de şunu sormak isterim salata kasesini kullanmanın normal olduğunu savunanlara. Yerleri, camları, lavaboları sildiğiniz bezleri 100 derecede yıkayıp Sonra onu Mutfak bezi yapabilir misiniz ? Cidden bunu yapan var mı ? Aynı mantık ???
asla hatta kullanilmis diye asla kullanmam

erkeklerin gece tuvalet geliyor. penisde idrar dışarı çıkmasın diye sertleşiyor. ilk zamanlar eşime kızıyordum "sen rüyanda ne düşünüyorsun " diye. ama olayı anlatınca normal bir şey olduğunu anladım. ayruca sağlıklı olduklarının göstergelerinden birisiymiş.
Çoookkk iyiymiş ya gecede 2 defa yaptığımız halde şeyini öyle görünce içerliyodum bende bu adama yetmiyorum heralde nasıl bir libidodur bu diye 🤣🤣🤣 meğer olay farklıymış 🤣🤣

ben de aksine normal doğumun daha kolay olduğunu biliyordum.Kolay derken hani olması gereken ve en çabuk toparlayan
Evet en çabuk toparlayan o ama balon gibi düşün bir defa şişirip esnettin mi eski haline dönmüyor. Ama kegelle çok hızlı toparlayabiliyorsun. Hepsinin artısı eksisi var. Ben 2 normal doğum yaptım ama kegel sayesinde doğum öncesi halime çok yakınım.

Bi tane de ben anlatayım eksik kalmasın :dondurma:
Yeni evliydik evi taşımak zorunda kaldık bazı sebeplerden kv kp Görümcem falan ev eşyalarını taşımaya gitti bende eşim hastaydı diye kvnin evin de onun yanında kaldim neyse baktık ev boş e bide yeniyiz :rapci:oldu iste biseyler :21:sonra ikimiz bir duşa ve biz tam duştayken bütün ev ahalisi eve geldi :KK52:ben o dustan nasil ciktim evdekilerin suratina nasil baktim hatirlamiyorum ama kv nin ikimize bakip ohoo bizde bunu hasta sandiydik amacı farklıymış:süslü: demesi kulaklarımda çınlıyor

Yeni evliydik evi taşımak zorunda kaldık bazı sebeplerden kv kp Görümcem falan ev eşyalarını taşımaya gitti bende eşim hastaydı diye kvnin evin de onun yanında kaldim neyse baktık ev boş e bide yeniyiz :rapci:oldu iste biseyler :21:sonra ikimiz bir duşa ve biz tam duştayken bütün ev ahalisi eve geldi :KK52:ben o dustan nasil ciktim evdekilerin suratina nasil baktim hatirlamiyorum ama kv nin ikimize bakip ohoo bizde bunu hasta sandiydik amacı farklıymış:süslü: demesi kulaklarımda çınlıyor
Abov kvden de ne fenaymış kız :deli:(

Eşyalarınızı Kv Kp görümceye taşıttırıp sizin seks yapmanızda kaçıncı seviye bilmem 🤣🤣
Kasap et derdinde koyun can derdinde 🤣🤣

Evet en çabuk toparlayan o ama balon gibi düşün bir defa şişirip esnettin mi eski haline dönmüyor. Ama kegelle çok hızlı toparlayabiliyorsun. Hepsinin artısı eksisi var. Ben 2 normal doğum yaptım ama kegel sayesinde doğum öncesi halime çok yakınım.
iyi çok sevindim o zaman .Kegeli doktoru mu anlattı

iyi çok sevindim o zaman .Kegeli doktoru mu anlattı
Ben araştırmıştım zaten, daha doğrusu burada 2010 mart anneleri topiğindeydim ben uzun zaman oradan öğrendim. Kegel egzersizi kadınlar için çok önemli, ileride idrar kaçırma, rahim sarkması gibi problemlerin oluşmasını da engelliyor. Bekarken de yapılmadı lazım.

Ben araştırmıştım zaten, daha doğrusu burada 2010 mart anneleri topiğindeydim ben uzun zaman oradan öğrendim. Kegel egzersizi kadınlar için çok önemli, ileride idrar kaçırma, rahim sarkması gibi problemlerin oluşmasını da engelliyor. Bekarken de yapılmadı lazım.
o zaman internetten öğrenip yapalım

Arkadaşlar, yazıp yazmamakta tereddüt ettim ama iç dökmek için yazacağım. Şu anda bu hiç komik değil ama ileride inşallah komik bir anı olur. Biz covid korkusuna 6 aydır çok izole yaşıyoruz, yazlıktayız ve bende coronofobi var, dışarıdan gelen herşeyi günlerce bekletip yıkıyorum vb. markete bile gitmiyoruz ve bugün şehire gidip zatürre aşısı olacağız, bir sürü riskli yere girip çıkacağız. Eşim KOAH o yüzden yüksek risk grubunda olduğu için korkuyorum. Dün gece eşimle çok duygusal bir şekilde "son defa" seviştik. Hiç komik değil ama inşallah sağ salım gidip geliriz ve 14 gün geçer, ben de ileride bu coronafobi hastalığından kurtulurum bu da komik bir anı olur.

X