- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
Aa sezeryan ise neden kaçtın canım gerçi insan bebeğe bakarken çok uykusuz kalıp canı istemiyorduYok vajinal değil sezaryen doğum canım.
Zayıfsin demekkiBen de kızdım eşime salata kasesini görünce ama o anda bir şey diyecek durumda değildim, insan leğen vb bir şey kapar. Neyse salata kasesi annemden kalmaydı atamadım ama çok iyi yıkandı.
Aynen o sebeplerden sanırım. Ağrılar lohusalık vs. :)Aa sezeryan ise neden kaçtın canım gerçi insan bebeğe bakarken çok uykusuz kalıp canı istemiyordu
Kaç ay kaçtınAynen o sebeplerden sanırım. Ağrılar lohusalık vs. :)
eh biraz öyle olcak, gibiBebekten sonra baya özlersiniz o günleri
ya günü gününü tutmuyo bi bakıyon ergen oğlanlar gibiyim düz duwara tırmanıyorum bi bakıypsun adamın yüzünü ü göresim gelmiyoHamileyim deyince acayip istekli olmuştum ben. Keşke hep böyle olsan diyordu:)) 36+4te aldılar 2 hafta kalana kadar devam ettik. O da dr. Yasakladı
Istah artirici ver o zamanNe mutlu sizlereki hard diye ısıran iştahlı kocalariniz varbizimkinin varlığı yokluğu belli degil
Bak öyle ballandıra ballandıra yazdın ki benimde canım çekti heEvet foşurdatan pozisyonacıtmıyor yahu sen de tövbe tövbe canım çektim he
Bende sabah ona kadar istahli oluyorum diger zamanlar duraganya günü gününü tutmuyo bi bakıyon ergen oğlanlar gibiyim düz duwara tırmanıyorum bi bakıypsun adamın yüzünü ü göresim gelmiyo
Dün akşam yaptık accuk ara verelim daBak öyle ballandıra ballandıra yazdın ki benimde canım çekti
Halen devam çok istikrarlı değilizKaç ay kaçtın
Kuzu 7 aylık oldu daha o kadar eski değil canııımm. :))Kaç ay kaçtın
Kaç aylık bebiş valla benim burda konum bile var adam benden uzak duruyor diye aldatmadığını da biliyordum ama adamın ç.. sönmüştüHalen devam çok istikrarlı değiliz
Diğer konunu tesadüf gördüm. O sebeplerden uzak kalmış olabilir. Şaşırt onuKaç aylık bebiş valla benim burda konum bile var adam benden uzak duruyor diye aldatmadığını da biliyordum ama adamın ç.. sönmüştü
evet ya çok tatlılar, en komik kısmı oydu zaten, bir de uykulu uykulu bakıyorlar böyle esniyorlarKedilerin gelmesi
Oooooo o kendini ispatlayalı çok oldusen erkeksin ayyy iğrençsinciler gelmeden kaçççççç
Yok kız iyiydim ben bu adam benden niye uzak duruyor diye hasta oldum taktım kafaya yuvam bozulacak diye çok istedik çocuğumuz olsun diye adam çocuk olduktan sonra istekli adam 180 derece döndü değişti yuvam bozulacak diye ağladım durdum sonuç hastaDiğer konunu tesadüf gördüm. O sebeplerden uzak kalmış olabilir. Şaşırt onu
Aynen en tatlı kısım o yaevet ya çok tatlılar, en komik kısmı oydu zaten, bir de uykulu uykulu bakıyorlar böyle esniyorlar
Hatırası olan şeyler kolay atilmiyorYani salata kasesi hala duruyor