Komik cinsel anılar

Genelde bayanlar alttan dikişli olduğu için korkuyorlarmış ben duyduklarımdan esinlenerek söylüyorum benim sezeryandı bilemicem neden duyduklarım bu
aa bilmiyordum onu.Köyde ya da evde falan doğuruyorlar ya kim dikişi atıyor ki.Geçen bi film izledim kadını yoldan geçen 2 erkek doğurttu :KK70:

Nasıl yani vajinal doğum yapan evde ya da köyde mi yapıyor anlayamadım
yok yani evde ve köyde doğuranlara kim dikiş atıyor? demek istiyor. Haşat oluyordur ya :KK43:
Ay bir de şunu duydum, bazı doktorlar kocalar için fazladan bir dikiş daha atıveriyormuş, ondan sonra giriş fazla dar olduğu için zor oluyormuş kadın için.

yok yani evde ve köyde doğuranlara kim dikiş atıyor? demek istiyor. Haşat oluyordur ya :KK43:
Ay bir de şunu duydum, bazı doktorlar kocalar için fazladan bir dikiş daha atıveriyormuş, ondan sonra giriş fazla dar olduğu için zor oluyormuş kadın için.
Ben attırdım fazladan dikiş ama ağrı acı yapmadı. Normal doğumdan sonra vajinanım eski haline dönmesi için çok çaba gerekiyor. Kegel egzersizleri falan, belki ilk hali gibi olmadığı için cazip gelmiyordur erkeklere, benim kocamı etkilemedi.

Ben attırdım fazladan dikiş ama ağrı acı yapmadı. Normal doğumdan sonra vajinanım eski haline dönmesi için çok çaba gerekiyor. Kegel egzersizleri falan, belki ilk hali gibi olmadığı için cazip gelmiyordur erkeklere, benim kocamı etkilemedi.
Çok üzüldüm şuan ya .Çocuk baya zor bir karar o zaman .

erkeklerin uyurken bazen erekte olma durumları oluyor. Bunun biyolojik bir açıklaması da var ama tam bilmiyorum, hani sabah ereksiyonu da böyle bir şey, sabaha karşı oluyor.
Benim uyuyakalma olayım tam ilişki esnasında değildi. Kadın uyurken ilişkiye girilmesi ve kadının uyanmaması ilginç, çok mu ağır bir uyku bilemedim. Islanma belki mekanik olarak oluyordur ama insan yine uyanır gibime geliyor. Bilmiyorum hiç yaşamadım böyle bir şey.

erkeklerin gece tuvalet geliyor. penisde idrar dışarı çıkmasın diye sertleşiyor. ilk zamanlar eşime kızıyordum "sen rüyanda ne düşünüyorsun " diye. ama olayı anlatınca normal bir şey olduğunu anladım. ayruca sağlıklı olduklarının göstergelerinden birisiymiş.

Ya şu emoji var ya :KK57:beni gülmekten öldürüyor tam yerine koymuşsunuz bir de karnıma kramp girdi gülücem diye 😂😂😂
Ben cok seviyorum o emojiyi😂, şey gibi boyle hem saskın hem kal gelmiş ve gözü atıyor 😂😂 ama gercekten osuruk sesinden sonra yüz ifademiz tam olarak buydu

Ben cok seviyorum o emojiyi😂, şey gibi boyle hem saskın hem kal gelmiş ve gözü atıyor 😂😂 ama gercekten osuruk sesinden sonra yüz ifademiz tam olarak buydu
Değil mi ben de şaşkın ve sinirli hallerinde bu emojiye dönüyorum. Hani gözümde canlandı resmen haykırdım gülerken 😂

Galiba herkeste dikiş olmuyor. Benim annemin 3 çocuk normal doğum. Ama dikiş atılmamış. Kendi de küçücük bir kadındır.

Galiba herkeste dikiş olmuyor. Benim annemin 3 çocuk normal doğum. Ama dikiş atılmamış. Kendi de küçücük bir kadındır.
Bedenden bedene değişiyor, annenizin vücudu çok esnektir gerek kalmamıştır belki. Bir de sağlık personeline bağlı, iş çabuk bitsin diye kesi atabiliyorlar. Korkunç bir şey değil aslında, bebek çabucak çıkıyor 3 dikişlik bir şey. Ama içeride yırtık olunca farklı tabi, benim içeride yırtıklarım vardı o yüzden iç dikişim çoktu.

Çok üzüldüm şuan ya .Çocuk baya zor bir karar o zaman .

Her haliyle zor bir karar ama normal doğum daha zor bir karar. Ben çocuklarıma yapabileceğim en büyük iyilik olduğunu düşündüğüm için normal doğum yaptım, hiç de pişman değilim. Kegel egzersizleri bir kaç yıla mükemmele yaklaşmanızı sağlıyor, tabi ilk hali gibi olmuyor ama çocuğun sağlığıyla kıyaslanamaz

Bedenden bedene değişiyor, annenizin vücudu çok esnektir gerek kalmamıştır belki. Bir de sağlık personeline bağlı, iş çabuk bitsin diye kesi atabiliyorlar. Korkunç bir şey değil aslında, bebek çabucak çıkıyor 3 dikişlik bir şey. Ama içeride yırtık olunca farklı tabi, benim içeride yırtıklarım vardı o yüzden iç dikişim çoktu.

Her haliyle zor bir karar ama normal doğum daha zor bir karar. Ben çocuklarıma yapabileceğim en büyük iyilik olduğunu düşündüğüm için normal doğum yaptım, hiç de pişman değilim. Kegel egzersizleri bir kaç yıla mükemmele yaklaşmanızı sağlıyor, tabi ilk hali gibi olmuyor ama çocuğun sağlığıyla kıyaslanamaz
ben de aksine normal doğumun daha kolay olduğunu biliyordum.Kolay derken hani olması gereken ve en çabuk toparlayan

Doggy pozisyonu istemsizce can yakabilir gibi hissettiriyor nedense 🥴🥴🥴
Ama anlaşılan foşurdatan da bi pozisyon 🤣🤣
Denemeye değer :KK70:
Iliskinin sonlarına dogru dene onu vucut tam gevsemeyince agri oluyo valla pek sevmiyorm onu ben :KK70: en güzeli ustte olmak komuta sende :KK8:

Nasil yaaa vajina o kadan kotu kaliyo mu bak irkildim su an o_O

X