Komik cinsel anılar

Vırtlama da iyi olmuş:) vajinadan :)

bende anlatıyım ya rezil olcaksam oluyum napim

2.ewliliğimde daha ilk haftalarımızdı tabi, ilk zamanlar yerde gökte nerde olsa o işi bitiriyoduk bigün dağ basına gittik bizden baska hiç kimse yok piknik yaptık koca dag basında tabi bizimki durmadı ordada bişeler yaşandı ben donumu çekerken totoma otlar geldi elimle attım ama hiç rahat degildim bişeler batıyodu günlerce tuwaletede gitsem canım acıyodu aradan 4 5 gün gecti elimi attım totoya siwri bişe degiyo aynayı aldım altıma bi baktım ya kıymık batmıs tam afedersiniz totonun girişine hem cnaım, acıyo hem gülerek eşime anlatıyorum ama nası şişmiş benim alt takım bi elimde cımbız bi elimde ayna uğrasıp durdum milimlik kıymıgı çıkarttım ordan dahada töbe otlukta. o işi yapmadık

ooofff o acıyı hissettim resmen, wala allahın bana nasip ettipi kocayla ewire çewire duwardan duwara istedigimş yasayamayacaksam batsın bu dünya linçleyenlerde neler yasıyodur ne war şurda bi iki anlatıp gülüyosak

Küçük mü büzüşük mü

geçmiş olsun, iyi ki mikrop kapmamış. E var mı başka enteresan yerler?

Evet evet hormonlar bide rahme baskıdan galiba.
Aa neden uzaklaştı acaba korktu mu??
Gerçi bizimki de bişiy olur mu diyip dururdu:)
O da bişey mi doğumdan sonra da kaç ay uzaklaştı ne çekti bu hatun ne şimdi çocuk uyusa da yapsak diye fırsat kolluyor kaç ay bekledi bu hatun adamın sendromunun geçmesini

Kedilerin gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…