Vırtlama da iyi olmuş:) vajinadan :)Ben literatürü bilmiyordum, bir gün iliski sırasında o hava dolup bosalmasini yaşayınca adını "vırtlama" koydum, "bırtlama"dan degistirip:)) Burda bununla ilgili bi konu vardi, yazmaya yetisememistim, kilitlenmisti, bem de profilime yazmistim, bir üye yazarsam cok güleceğini söylemişti, sonra da gulmeyip dalga geçmişti. Burda ne güzel muhabbeti dönüyor, gülüşüyorsunuz, gülüşüyoruz
Evet :)Vırtlama da iyi olmuş:) vajinadan :)
ooofff o acıyı hissettim resmen,Ay şu sitede ne kadar sıkıcı kalıplara takılı kadın var ya hiç mi bu kafa yapınızdan sıkılmıyorsunuz? Şu kendi çapında eğlenceli konuyu linçleyip bir de erkek üye diye diretmeniz iğrenç diyerek öğürmeleriniz, ayıplayıp yuhalamalarınız.. cidden bu kadar mı sıkıcı hayatınız var.. bir de öyle bir şey ki sitede kanka olup bir konuda kötü yorumunu bile artılayıp Arka çıkan yalaka topluluk var onlarda ayrı saçmalık.
Konuya istinaden ; eşimle ilk zamanlarımızda benim fevri bir hareketim yüzünden en güzel anda Onun sol kaş kemiğiyle benim sağ kaş kemiğim Çok hızlı bir şekilde tokuştu o anda şimşek çakmasıyla yere yığılıp bayılmamız benim rezil bi olayımdıhatırladıkça güleriz
Küçük mü büzüşük müYalniz bisey solicem uyurken ilişkiye girip bunu farketmemek için veya ilişki esnasinda uyumak için penisin kucuk olmasi lazim.
İstedigi kadar uykusuz olsun insan o ordayken ve ilişki temposundayken uyunmaz ya da uyuyorken hiç ıslanmadan hazirliksiz ilişkiye filan da girilmez irice bisey olsa mümkün değil.
Evet foşurdatan pozisyonDoggy pozisyonu istemsizce can yakabilir gibi hissettiriyor nedense
Ama anlaşılan foşurdatan da bi pozisyon
Denemeye değer
geçmiş olsun, iyi ki mikrop kapmamış. E var mı başka enteresan yerler?bende anlatıyım ya rezil olcaksam oluyum napim
2.ewliliğimde daha ilk haftalarımızdı tabi, ilk zamanlar yerde gökte nerde olsa o işi bitiriyoduk bigün dağ basına gittik bizden baska hiç kimse yok piknik yaptık koca dag basında tabi bizimki durmadı ordada bişeler yaşandı ben donumu çekerken totoma otlar geldi elimle attım ama hiç rahat degildim bişeler batıyodu günlerce tuwaletede gitsem canım acıyodu aradan 4 5 gün gecti elimi attım totoya siwri bişe degiyo aynayı aldım altıma bi baktım ya kıymık batmıs tam afedersiniz totonun girişine hem cnaım, acıyo hem gülerek eşime anlatıyorum ama nası şişmiş benim alt takımbi elimde cımbız bi elimde ayna uğrasıp durdum milimlik kıymıgı çıkarttım ordan dahada töbe otlukta. o işi yapmadık
O ısırmıyorsa sen ısırNe mutlu sizlereki hard diye ısıran iştahlı kocalariniz varbizimkinin varlığı yokluğu belli degil
dükkan, araba içi, anamın ewi, klişeden uzak bizimkisigeçmiş olsun, iyi ki mikrop kapmamış. E var mı başka enteresan yerler?
bakma şimdi hamileyim bacagımı zor kaldırıyorum aah ahh nerde o eski günlergeçmiş olsun, iyi ki mikrop kapmamış. E var mı başka enteresan yerler?
Bebekten sonra baya özlersiniz o günleribakma şimdi hamileyim bacagımı zor kaldırıyorum aah ahh nerde o eski günler
Hamileyim deyince acayip istekli olmuştum ben. Keşke hep böyle olsan diyordu:)) 36+4te aldılar 2 hafta kalana kadar devam ettik. O da dr. Yasakladıbakma şimdi hamileyim bacagımı zor kaldırıyorum aah ahh nerde o eski günler
Kız hamile iken benim de artmıştı hormonlar sanırım ama adam 6 aydan sonra bi uzaklaşmıştı tam uzaklaşmıştıHamileyim deyince acayip istekli olmuştum ben. Keşke hep böyle olsan diyordu:)) 36+4te aldılar 2 hafta kalana kadar devam ettik. O da dr. Yasakladı
Evet evet hormonlar bide rahme baskıdan galiba.Kız hamile iken benim de artmıştı hormonlar sanırım ama adam 6 aydan sonra bi uzaklaşmıştı tam uzaklaşmıştı
O da bişey mi doğumdan sonra da kaç ay uzaklaştı ne çekti bu hatun ne şimdi çocuk uyusa da yapsak diye fırsat kolluyor kaç ay bekledi bu hatun adamın sendromunun geçmesiniEvet evet hormonlar bide rahme baskıdan galiba.
Aa neden uzaklaştı acaba korktu mu??
Gerçi bizimki de bişiy olur mu diyip dururdu:)
Doğumdan sonra da ben kaçtım zatenO da bişey mi doğumdan sonra da kaç ay uzaklaştı ne çekti bu hatun ne şimdi çocuk uyusa da yapsak diye fırsat kolluyor kaç ay bekledi bu hatun adamın sendromunun geçmesini
Normal doğum muydu normalse geneli kaçıyorDoğumdan sonra da ben kaçtım zaten
Yok vajinal değil sezaryen doğum canım.Normal doğum muydu normalse geneli kaçıyor
Kedilerin gelmesiMerhabalar, umarım uygunsuz kaçmaz ama biraz sohbet biraz da gülmek amacıyla böyle bir konu açmak istedim. Cinsellikle ilgili olduğu için bu başlıkta açtım. Konu: Yatakta rezil olduğunuz ya da çok güldüğünüz komik anılarınız var mı?
Başlatmak için ben iki tane anlatayım:
Bir gece eşimle sevişiyorduk ve bir kaç gün önce burnum tıkalı olduğu için vicks kullanmıştım. Eşim kayganlaştırıcı jele uzanayım derken karanlıkta yanlışlıkla baş ucumda duran vick kutusuna uzanmış. Ben AMAN YANDIM diye bağıra bağıra eşimi iteleyip banyoya koştum. Eşim önce ne olduğunu anlayamadı, sonra o da yanmaya başladı. Ben doğrudan suyu açıp küvetin içine oturdum. Eşim de mutfaktan çükür bir salata kasesi kaptı ve içine su doldurdu. Bu arada üç tane kedimiz var, hepsi uyuyordu ve bizim sesimize uyanıp onlar da banyoya geldiler. Gecenin bir yarısı küçücük banyomuzda ben küvetin içine, eşim kucağında salata kasesi ile klozetin üstüne, kedilerimiz de yere oturmuş uykulu gözlerle bizi izliyorlardı. O salata kasesini her gördüğümüzde güleriz hala.
Bir tane daha var ama bu biraz iğrenç. Eşimle daha yeni birlikte oluyorduk, biraz da acemilik var. Oral yapanlarınız varsa bilir, biraz fazla geriye alınca bir öğürme hissi olur. Bu kadınlar için çok sorun olur aslında. Ben de bu öğürme hissi ile baş etmek için dahiyane bir teori üretmiştim. O da eğer o öğürme hissini yok sayıp dikkate almazsam kendiliğinden geçeceği idi, ve bu teorimi pratiğe geçirmeye karar verdim. Bir öğürdüm, iki öğürdüm sonra bir baktım olduğu gibi eşimin üstüne kusuyorum. Ben rezil oldum ama eşim fazla önemsemedi.
Düzenleme: Lütfen kase ile ilgili yorum yapmayın artık. Kaseyi kullanmıyoruz.