Komik cinsel anılar

Yok bizimki ilişki olmadan olmuştu

Nerden başlanır bilmiyorum ama bir gün yemek siparişi verdik acıyıda kendi ekledi sevgilim. Pul bibere daldırdı parmaklarını döktü yemeğin üzerine. Neyse bir kaç saat sonra başladık sevişmeye. Tabi oral yapıyor bir yandan da eliyle gidip geliyor içimde. Beni aldı bir yanma. Vajinam nasıl yanıyor ama.. Bir yandan zevk almaya çalışıyorum bir yandan yana yana bir hal olmuşum. Sonradan anladık durumuda güldük geçtik.

Yemek yedikten sonra WC yolunu es geçip direkt yatak odasına geçtiyseniz demek ki

Ay kız iki dakkada yazdın vallaha

Uyur gezerliğin bir başka versiyonu gibi, bir arkadaşımdan daha duymuştum bunu. Ama olmaz ki ya bensiz de götürmesin beni
Evet uyurgezerliğin hafif bir versiyonu sanırım. Eşimde de var bu durum. mesela gece yataktan inip yere oturur uyumaya devam eder vb, çok komik şeyler. Bir anı daha geldi aklıma. Bir gece yine uyuyoruz, eşim sokuldu bana yüzünü yüzüme yaklaştırdı ben de öpecek sandım birden hart diye yanağımı ısırdı. Canım da yandı bağırarak uyandırdım onu. Tabi ne yaptığının da farkında değil, "Yanağımı ısırdın" dedim inanmadı bana. 3-4 gün yanağımda kızarıklıkla dolaşmıştım.

Ayyyy ilahi güll.. yarıldım yeminle..
Hart diye ısırdı he.

Korku fılmı gibi

Ne mutlu sizlereki hard diye ısıran iştahlı kocalariniz var bizimkinin varlığı yokluğu belli degil

onun adı foşurdama değil ki .m fortlaması
Ben literatürü bilmiyordum, bir gün iliski sırasında o hava dolup bosalmasini yaşayınca adını "vırtlama" koydum, "bırtlama"dan degistirip:)) Burda bununla ilgili bi konu vardi, yazmaya yetisememistim, kilitlenmisti, bem de profilime yazmistim, bir üye yazarsam cok güleceğini söylemişti, sonra da gulmeyip dalga geçmişti. Burda ne güzel muhabbeti dönüyor, gülüşüyorsunuz, gülüşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…