- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
Yok bizimki ilişki olmadan olmuştuBiyolojik olarak vajina genişliyor penis de küçük kalıyor gidip gelmesiyle içeriye hava da kaçırıyor bundan kaynaklı foşurdamameydana geliyor. Tekrarı yaşandığı takdirde penisin de küçük kalıyor hava kaçırma vajinama denebilir
Doggy pozisyonundayken o girmeye çalışırken de olabiliyor az hava alması yeterliYok bizimki ilişki olmadan olmuştu
Doggy sevdiğin pozisyon olmayabilir meselaBenim şeyim foşurdamıyooooooosanki bunu yaşamayan bi ben kalmışım gibi hissettim şu an heeeeyyyyyyyy aranızda şey Foşurdaması yaşamayan var mığğğğğğğğ
Aynen ben şimdilik üstte ya da altta devam ediyorumDoggy sevdiğin pozisyon olmayabilir mesela
Doggy pozisyonu istemsizce can yakabilir gibi hissettiriyor nedenseDoggy sevdiğin pozisyon olmayabilir mesela
Bak nasıl bildim foşurdamıyom diyince.Aynen ben şimdilik üstte ya da altta devam ediyorumklasik
BenBenim şeyim foşurdamıyooooooosanki bunu yaşamayan bi ben kalmışım gibi hissettim şu an heeeeyyyyyyyy aranızda şey Foşurdaması yaşamayan var mığğğğğğğğ
Yemek yedikten sonra WC yolunu es geçip direkt yatak odasına geçtiyseniz demek kiNerden başlanır bilmiyorum ama bir gün yemek siparişi verdik acıyıda kendi ekledi sevgilim. Pul bibere daldırdı parmaklarını döktü yemeğin üzerine. Neyse bir kaç saat sonra başladık sevişmeye. Tabi oral yapıyor bir yandan da eliyle gidip geliyor içimde. Beni aldı bir yanma. Vajinam nasıl yanıyor ama.. Bir yandan zevk almaya çalışıyorum bir yandan yana yana bir hal olmuşum.Sonradan anladık durumuda güldük geçtik.
Ay kız iki dakkada yazdın vallahaMüzeye koyalım ama daha sonra çünkü ben kaseyi çalıştırmaya karar verdim, kiraya vereceğim. Şöyle ki bir arkadaşımın işyerinde aynı odada çalıştığı iş arkadaşı maske takmıyormuş. Göndereyim diyorum patron o kişinin masasına koysun o zaman maske takar mecburen. Var mı başka yakınlarında maske takmayan? Benim şu salata kasesinden 1 milyon tane olsa maske takmayan kalmaz, sosyal mesafe kuralları sağlanır Covid'e çözüm nasıl fikir? Eşime söyleyim hemen seri imalata başlasın. Voliyi vurduk.
Hiç hatırlamıyorum nasıl geliştiğini olaylarınYemek yedikten sonra WC yolunu es geçip direkt yatak odasına geçtiyseniz demek ki
Eeeee doğru Aç Ayı oynamaz derler yaHiç hatırlamıyorum nasıl geliştiğini olaylarıninsan tokken kudururmuş
Evet uyurgezerliğin hafif bir versiyonu sanırım. Eşimde de var bu durum. mesela gece yataktan inip yere oturur uyumaya devam eder vb, çok komik şeyler. Bir anı daha geldi aklıma. Bir gece yine uyuyoruz, eşim sokuldu bana yüzünü yüzüme yaklaştırdı ben de öpecek sandım birden hart diye yanağımı ısırdı. Canım da yandı bağırarak uyandırdım onu. Tabi ne yaptığının da farkında değil, "Yanağımı ısırdın" dedim inanmadı bana. 3-4 gün yanağımda kızarıklıkla dolaşmıştım.Uyur gezerliğin bir başka versiyonu gibi, bir arkadaşımdan daha duymuştum bunu. Ama olmaz ki ya bensiz de götürmesin beni
Ayyyy ilahi güll..Evet uyurgezerliğin hafif bir versiyonu sanırım. Eşimde de var bu durum. mesela gece yataktan inip yere oturur uyumaya devam eder vb, çok komik şeyler. Bir anı daha geldi aklıma. Bir gece yine uyuyoruz, eşim sokuldu bana yüzünü yüzüme yaklaştırdı ben de öpecek sandım birden hart diye yanağımı ısırdı. Canım da yandı bağırarak uyandırdım onu. Tabi ne yaptığının da farkında değil, "Yanağımı ısırdın" dedim inanmadı bana. 3-4 gün yanağımda kızarıklıkla dolaşmıştım.
Korku fılmı gibiEvet uyurgezerliğin hafif bir versiyonu sanırım. Eşimde de var bu durum. mesela gece yataktan inip yere oturur uyumaya devam eder vb, çok komik şeyler. Bir anı daha geldi aklıma. Bir gece yine uyuyoruz, eşim sokuldu bana yüzünü yüzüme yaklaştırdı ben de öpecek sandım birden hart diye yanağımı ısırdı. Canım da yandı bağırarak uyandırdım onu. Tabi ne yaptığının da farkında değil, "Yanağımı ısırdın" dedim inanmadı bana. 3-4 gün yanağımda kızarıklıkla dolaşmıştım.
Evet uyurgezerliğin hafif bir versiyonu sanırım. Eşimde de var bu durum. mesela gece yataktan inip yere oturur uyumaya devam eder vb, çok komik şeyler. Bir anı daha geldi aklıma. Bir gece yine uyuyoruz, eşim sokuldu bana yüzünü yüzüme yaklaştırdı ben de öpecek sandım birden hart diye yanağımı ısırdı. Canım da yandı bağırarak uyandırdım onu. Tabi ne yaptığının da farkında değil, "Yanağımı ısırdın" dedim inanmadı bana. 3-4 gün yanağımda kızarıklıkla dolaşmıştım.
Aynen sonradan aklıma geldi benim de ekşide öyle yazıyodu demionun adı foşurdama değil ki .m fortlaması
Ben literatürü bilmiyordum, bir gün iliski sırasında o hava dolup bosalmasini yaşayınca adını "vırtlama" koydum, "bırtlama"dan degistirip:)) Burda bununla ilgili bi konu vardi, yazmaya yetisememistim, kilitlenmisti, bem de profilime yazmistim, bir üye yazarsam cok güleceğini söylemişti, sonra da gulmeyip dalga geçmişti. Burda ne güzel muhabbeti dönüyor, gülüşüyorsunuz, gülüşüyoruzonun adı foşurdama değil ki .m fortlaması