Komik cinsel anılar

bir şey merak ediyorum.siz oral yaparke no da size yaptı mı

Şu vajinadan çıkan ses bizim de başımıza geldi, o rezillikle yok ben araştıracağım osurmadım sonuçta dedim ekşide konusu var başlıkta a. foşurdaması
O bana da oldu geçen gün ilk defa. Daha önce başıma gelmemişti. Eşimle sohbet ediyorduk uzanmış. Bir anda olunca "ayyyy" diye tepki gösterdim. İrkildi "Noldu?" dedi. Sonra yine olunca fark etti gülmeye başladı kırıla kırıla. "Sen daha çıplak ayak taşlara basmaya devam et yakında burun deliğinden pırtlayacaksın" dedi

Ay şu sitede ne kadar sıkıcı kalıplara takılı kadın var ya hiç mi bu kafa yapınızdan sıkılmıyorsunuz? Şu kendi çapında eğlenceli konuyu linçleyip bir de erkek üye diye diretmeniz iğrenç diyerek öğürmeleriniz, ayıplayıp yuhalamalarınız.. cidden bu kadar mı sıkıcı hayatınız var.. bir de öyle bir şey ki sitede kanka olup bir konuda kötü yorumunu bile artılayıp Arka çıkan yalaka topluluk var onlarda ayrı saçmalık.
Konuya istinaden ; eşimle ilk zamanlarımızda benim fevri bir hareketim yüzünden en güzel anda Onun sol kaş kemiğiyle benim sağ kaş kemiğim Çok hızlı bir şekilde tokuştu o anda şimşek çakmasıyla yere yığılıp bayılmamız benim rezil bi olayımdı hatırladıkça güleriz

Biyolojik olarak vajina genişliyor penis de küçük kalıyor gidip gelmesiyle içeriye hava da kaçırıyor bundan kaynaklı foşurdama meydana geliyor. Tekrarı yaşandığı takdirde penisin de küçük kalıyor hava kaçırma vajinama denebilir

Belki adamlar birseyler kullaniyordur onuda bi düşünmekte fayda var

Benim eşim de geçenlerde sordu "o ses neyin nesi oradan da mı yelleniliyor" diye. "Yok" dedim "o pozisyonun hararetinden"

teşekkür ederim yorumunuz için, geçmiş olsun bu arada; oluyor böyle kazalar, güleceğiniz bir anı olmuş.

Bence 12 li alayim esim zaten sabit seyler yapalim diyor kendisi azicik gobekli de bende 15 kilo verdim
Yada yumusatiyordur
Ben cevap veriyormusum ama hatirlamiyorum
Onemli olan uzunluk deil kalinlik capi ne kadarr capi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…