Komik cinsel anılar

Bacımsuuuu bak aşkımsuuu burada yasak böyle şeyler 🚫 isteyen anal yapsın isteyen oral boşveeerrr.. kim ne yapıyorsa yapıyor zaten kâse mevzuundan yeni yeni sıyrılabildik konu dağılmasın bence ❤
Allah Allah sanki konuyu uzatan benım. İsteyen yapsın zaaten ben yapmayın mi diyorum. Ben yapmiyorum diyorum beni eleştıren sizsiniz. Haliyle cevap yaziyorum

Allah Allah sanki konuyu uzatan benım. İsteyen yapsın zaaten ben yapmayın mi diyorum. Ben yapmiyorum diyorum beni eleştıren sizsiniz. Haliyle cevap yaziyorum
Konuyu uzattığın için değil Ban yememen için uyarıyorum
Vallahiiiiii bende bıktımmmmm yanlış anlaşılmaktan kimi uyarsam değneğin ucu bana dokunuyor yaaaa

Hayır bir de eleştiren sizsiniz demişsin :/ sana yazdığım ilk ve tek mesaj bu konular yasak dediğim mesajdı .. içini rahatlatacaksa bende ağzıma almıyorum 😂😂😂 tövbe yarabbiiii N Niginadmr
Sinirlerim bozuldu sjsjsjsjsjsadj
Evet kusura bakmayın. 😔siz değılsınız eleştiren. Ama herkes hem tartışıyo benımle hem konuyu kapat diyo.

Yalniz bisey solicem uyurken ilişkiye girip bunu farketmemek için veya ilişki esnasinda uyumak için penisin kucuk olmasi lazim.

İstedigi kadar uykusuz olsun insan o ordayken ve ilişki temposundayken uyunmaz ya da uyuyorken hiç ıslanmadan hazirliksiz ilişkiye filan da girilmez irice bisey olsa mümkün değil. 😵😵😵

cinnabon cinnabon canim kamasutura mi neyse iste hangisinden almamizi oneririn ikili zar mi yoksa 12 pozisyonlu olani mi :oops: :oops: :oops: :oops:

valla canım 12 Li pozisyon olan da garip şeyler var bence bu demin bahsettiğim amuda kalkma olayı ondaydı biz onları pek beceremedik , ikili olan yanikonum ve pozisyon olan daha yapılabilir şeyler bana göre , ama tabi sen bilirsin:KK49:

Yalniz bisey solicem uyurken ilişkiye girip bunu farketmemek için veya ilişki esnasinda uyumak için penisin kucuk olmasi lazim.

İstedigi kadar uykusuz olsun insan o ordayken ve ilişki temposundayken uyunmaz ya da uyuyorken hiç ıslanmadan hazirliksiz ilişkiye filan da girilmez irice bisey olsa mümkün değil. 😵😵😵
Ya penis küçük ya d.lik büyük herhalde hafsalam diğer türlüsünü almıyor çünkü 🤣🤣🤣
Ben kegellerle nefes egzersizleyle zor alıyom 😂😂 vay anam millet uykusunda şey ediyor farkında olmuyor bu cinselliğin kaçıncı evresi

Geç olmasa çekirdek alıp bir köşede beklerdim buna gelecek cevapları. Yooovv benim gişininki zopa gibi , 18+1 , hissettirmeden yapıp cikiyo çok profosyonel 🤭Ama gerçekten hiç hissettirmeden hallediveriyorlarsa ayakta alkışlamak düşer 🤭

Geç olmasa çekirdek alıp bir köşede beklerdim buna gelecek cevapları. Yooovv benim gişininki zopa gibi , 18+1 , hissettirmeden yapıp cikiyo çok profosyonel 🤭Ama gerçekten hiç hissettirmeden hallediveriyorlarsa ayakta alkışlamak düşer 🤭

Normal bir ilişkide zorlanma ve acı olmaz penis boyundan bagimsiz olarak buna okey ama uyuya da kalmazsin ya da uyurken farketmemek imkansiz yani. 😂😂😂😂

erkeklerin uyurken bazen erekte olma durumları oluyor. Bunun biyolojik bir açıklaması da var ama tam bilmiyorum, hani sabah ereksiyonu da böyle bir şey, sabaha karşı oluyor.
Benim uyuyakalma olayım tam ilişki esnasında değildi. Kadın uyurken ilişkiye girilmesi ve kadının uyanmaması ilginç, çok mu ağır bir uyku bilemedim. Islanma belki mekanik olarak oluyordur ama insan yine uyanır gibime geliyor. Bilmiyorum hiç yaşamadım böyle bir şey.

erkeklerin uyurken bazen erekte olma durumları oluyor. Bunun biyolojik bir açıklaması da var ama tam bilmiyorum, hani sabah ereksiyonu da böyle bir şey, sabaha karşı oluyor.
Benim uyuyakalma olayım tam ilişki esnasında değildi. Kadın uyurken ilişkiye girilmesi ve kadının uyanmaması ilginç, çok mu ağır bir uyku bilemedim. Islanma belki mekanik olarak oluyordur ama insan yine uyanır gibime geliyor. Bilmiyorum hiç yaşamadım böyle bir şey.

6 yillik evliyim erkeklerin sabah ereksiyonundan haberim var da kadinin uyuyorken ilişkiye girip hiç haberinin olmamasini hayal edemedim. 😬 İnce bisey olmasi lazim onun için ki icerideki islaklikla idare edebilsin. Yoksa öteki türlü cok zor.
Neyse bize ne canim milletin seyinin inceliginden. 😂😂😂

Normal bir ilişkide zorlanma ve acı olmaz penis boyundan bagimsiz olarak buna okey ama uyuya da kalmazsin ya da uyurken farketmemek imkansiz yani. 😂😂😂😂
Yani yılan gibi yandan süzülüp girmiyorsa , bacakları aralama , üste abanma , kaygan olmayan zeminde ilerleme aşamaları var bilemedim ben de Allah öyle bir uykudan korusun 😅😅 Ama kocamın hoşuna gidecekse uyuyor numarası da yapabilirim yani oscarlık oyunculuk sergileriz gerekirse 😅🤣

Bu arada kendi veya eşi sevişirken uyuyakalan var mı hiç aranızda? Eşimle benim uyku ritimlerimiz hiç uyuşmaz. Ben kendimi bildim bileli işim olsun olmasın 6,30 gibi uyanırım her sabah, haliyle gece de erken yatarım. Eşim ise gece oturur, neredeyse sabaha karşı yatar, işi var ama öğleden sonra ve akşamları çalışır. Evliliğimizin başlarında ben bu duruma uyum sağlamakta epey zorlandım. Eşimle aynı saate yatmam lazımmış gibi, ona ayak uydurmaya çalışıyor, onunla beraber oturuyordum, ama yine sabahın köründe uyanıyordum. Ev işi, yemek, iş derken epey yoruluyordum, bir de uykusuzdum. Bir gece eşimle sevişiyoruz ama ben haftalardır öyle uykusuzdum ki, benim bir içim geçmiş, bir an için uyuyakalmışım. Eşim bayıldım zannedip, paniklemiş “iyi misin? Ne oldu” diye telaşlı haldeki sesine uyandım. “Yok iyiyim” falan dedim. Ancak epey sonra ona itiraf ettim “o gece bayılmadım, uyuyakaldım” diye :KK70:
Benim kocam uyumuştu 🤣 bende uyudum gerçi bı ara. Uykuyu bölüp seks yapmaya ugrasirsan olacağı o .garezjn mi var uyanınca yap

Salata kasasesi müze olarak vitrine konulmuştur anılar iyidir 😂👍
Müzeye koyalım ama daha sonra çünkü ben kaseyi çalıştırmaya karar verdim, kiraya vereceğim. Şöyle ki bir arkadaşımın işyerinde aynı odada çalıştığı iş arkadaşı maske takmıyormuş. Göndereyim diyorum patron o kişinin masasına koysun o zaman maske takar mecburen. Var mı başka yakınlarında maske takmayan? Benim şu salata kasesinden 1 milyon tane olsa maske takmayan kalmaz, sosyal mesafe kuralları sağlanır Covid'e çözüm nasıl fikir? Eşime söyleyim hemen seri imalata başlasın. Voliyi vurduk.

Ilk cinsel zamanlarimizda vajinama hava girmesi ve iliski sirasinda pozisyon degistirirken osuruk bombasi gibi ses cikması :KK57: , eşimle ben birbirimize bir 10 sn bakmamız:KK57: ardindan eşim yuhh osurdun mu cidden mi? demesi ben yo yoo osurmadim nasil oldu anlamadim diyip utanmam :olamaz:sonra arastirdigimda canım vajinama hava girip cikabiliyormus ogrenmis olmustum.:işsiz:
Ya şu emoji var ya :KK57:beni gülmekten öldürüyor tam yerine koymuşsunuz bir de karnıma kramp girdi gülücem diye 😂😂😂

X