Komik cinsel anılar

Ayyyy oral seks neymış diye okudum merakla şimdi anladım ne olduğunu. Ben 4 senelik evliyimm asla yapmayız oyle bişey. Biz muslumanız yahu. Bu dinimizde buyuk günah haberiniz varmı?

Siz düz yatmaya devam edin ama at gözlüklerinizi bir ara cıkarın ve bahsettıgınız haramı sevabı tekrar okuyup dusunmenızı tavsıye ederım

Siz düz yatmaya devam edin ama at gözlüklerinizi bir ara cıkarın ve bahsettıgınız haramı sevabı tekrar okuyup dusunmenızı tavsıye ederım
Hanefi mezhebine caiz olmayan şeyleri yapmam. Düz yatarım daha iyi. Haram diye yanlış söylemiş olabilirim ama caiz değılmış doğru biliyomuşum

Hanefi mezhebine caiz olmayan şeyleri yapmam. Düz yatarım daha iyi. Haram diye yanlış söylemiş olabilirim ama caiz değılmış doğru biliyomuşum
Bacımsuuuu bak aşkımsuuu burada yasak böyle şeyler isteyen anal yapsın isteyen oral boşveeerrr.. kim ne yapıyorsa yapıyor zaten kâse mevzuundan yeni yeni sıyrılabildik konu dağılmasın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…