Komik cinsel anılar

Biz de evliliğimizin ilk zamanları değişik heyecanlar peşindeyiz dedi ki arkanı dön doggy pozisyonunda dur önce popona masaj yapacam sonra devam ederiz iyi tamam dedim döndüm ben. Bu bildiğin masaj yapıyor falan o ara resmen içime bir hava kabarcığı girdiğini hissettim ama sesimi çıkarmadım. Neyse masaj faslımız bitti ben önümü döndüm tam birleşme olacak , o giren hava değişik seslerle çıktı içimden. Ben kıpkırmızı , kocam şook ne oluyor diyor adam. Ben bir yandan vallahi osurmadım demin hava girdi içime o çıktı diye açıklama yapmaya çalışıyorum. Baya rezil olmuştum 🙈🤦🏼‍♀️
Üniversitedeyiz, ev arkadaşım süper aşık, bunlar sürekli odada ekşında. Bir gece , gecenin bir yarısı ben pc başındayım. Bir gürültü bir kavga harala hürüle. Eleman hışımla çıktı odadan, bağırış çağırış , küfürün bini bir para. Herif koridorda giyinerek defoldu gitti. Ben şok. Kız kapıdan geldi ,baktı bana, nasıl ağlıyor ama anlatamam. Noldu be dedim, hiç unutmuyorum dedi ki mumum osurdu 🤣🤣🤣 yaşadığınızın aynısını yaşamış, çocuk neden osuruyorsun diye kızmış, bu yapmıyorum demiş, sen bana böyle hakeret ediyorsun falan derken olay büyümüş. Biz saatlerce internette mumu osurması araştırdık 🤣🤣 sabahlara kadar 🤭

O da bi şey mi bi yerde alakasız esprisi bile yapılmıştı ben olayı bilmeme rağmen gülmedim o kadar yanii.
"Salata kasesi hediye et" dediler o mu? Sonra yanında vicks olsun dendi ama sonra kediler olmazsa hiçbir anlamı olmaz kediler önemli dendi.

X