O da bi şey mi bi yerde alakasız esprisi bile yapılmıştı ben olayı bilmeme rağmen gülmedim o kadar yanii.Çok iyi yaBir de BDV'de. Kasem meşhur oldu. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Neşem yerine geldi şimdi.
Bilmem belki ben yanlış biliyorum. Ama merak ettimBenim için önemli olduğu için evlenmeden önce cinsellik ile ilgili bir kitap okumuştum dini sorular da vardı ve caiz olduğu yazıyordu eminim bundan sizin dediğiniz anal seks
Kitap çok yakınımda kitaplığımda şimdi açıp fotoğraf çekip atayım mıBilmem belki ben yanlış biliyorum. Ama merak ettimkesinlikle araştıracam
Canım adet donemi ve anal sex haricinde ilişkide kısıtlama yokturBilmem belki ben yanlış biliyorum. Ama merak ettimkesinlikle araştıracam
Aa ne yazmışlarO da bi şey mi bi yerde alakasız esprisi bile yapılmıştı ben olayı bilmeme rağmen gülmedim o kadar yanii.
Yok sağolun kendım bakarım.Kitap çok yakınımda kitaplığımda şimdi açıp fotoğraf çekip atayım mı
Üniversitedeyiz, ev arkadaşım süper aşık, bunlar sürekli odada ekşında. Bir gece , gecenin bir yarısı ben pc başındayım. Bir gürültü bir kavga harala hürüle. Eleman hışımla çıktı odadan, bağırış çağırış , küfürün bini bir para. Herif koridorda giyinerek defoldu gitti. Ben şok. Kız kapıdan geldi ,baktı bana, nasıl ağlıyor ama anlatamam. Noldu be dedim, hiç unutmuyorum dedi ki mumum osurduBiz de evliliğimizin ilk zamanları değişik heyecanlar peşindeyiz dedi ki arkanı dön doggy pozisyonunda dur önce popona masaj yapacam sonra devam ederiz iyi tamam dedim döndüm ben. Bu bildiğin masaj yapıyor falan o ara resmen içime bir hava kabarcığı girdiğini hissettim ama sesimi çıkarmadım. Neyse masaj faslımız bitti ben önümü döndüm tam birleşme olacak , o giren hava değişik seslerle çıktı içimden. Ben kıpkırmızı , kocam şook ne oluyor diyor adam. Ben bir yandan vallahi osurmadım demin hava girdi içime o çıktı diye açıklama yapmaya çalışıyorum. Baya rezil olmuştum
Canım adet donemi ve anal sex haricinde ilişkide kısıtlama yoktur
Ben Boyle bilmiyordum
Belki de aynı yerdir gül de görmüştür. Salata kasesi hediye et demişti biri.Aa ne yazmışlar
Bu kadar takılmaya gerek yok. Haram olmadığını biliyosanız devam edinAllah'ın haram etmediği şeye çok kolay haram diyosunuz.Anal sex çok açık bir şekilde yasaklanmış Kuran'da.Ama oralla ilgili asla böyle bir haram yok.
"Salata kasesi hediye et" dediler o mu? Sonra yanında vicks olsun dendi ama sonra kediler olmazsa hiçbir anlamı olmaz kediler önemli dendi.O da bi şey mi bi yerde alakasız esprisi bile yapılmıştı ben olayı bilmeme rağmen gülmedim o kadar yanii.
Ben şeyi gördüm eşim değişik şeyler istiyor işyerinde onu gördüm çay vardı ağzımda az kalsın püskürtcektimBelki de aynı yerdir gül de görmüştür. Salata kasesi hediye et demişti biri.
Evet o. Sen güldün mü?"Salata kasesi hediye et" dediler o mu? Sonra yanında vicks olsun dendi ama sonra kediler olmazsa hiçbir anlamı olmaz kediler önemli dendi.
Yaaaaaaaa haniiiii konuuuuu yuuuhhhhh kim açmışşşşş konuyuuuuÇok iyi yaBir de BDV'de. Kasem meşhur oldu. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Neşem yerine geldi şimdi.
Okuyordum farklı birşey beklerken birden kaseyi görünce güldüm şaşkınlık olarakEvet o. Sen güldün mü?
Kaseye değil yani değişik şeyler istiyora mı güldün anlamadım:)Ben şeyi gördüm eşim değişik şeyler istiyor işyerinde onu gördüm çay vardı ağzımda az kalsın püskürtcektim
Alllahhhhh AlllaaahhhhhhhhhhAyyyy oral seks neymış diye okudum merakla şimdi anladım ne olduğunu. Ben 4 senelik evliyimm asla yapmayız oyle bişey. Biz muslumanız yahu. Bu dinimizde buyuk günah haberiniz varmı?
Gırtlağına kadar almaya çalıştıysan demek ki
Yorumları okuyordum hani eşine değişik bişeyler yapması için fikirlere bakarken kaseyi görünce kase nereye gelmiş dedimKaseye değil yani değişik şeyler istiyora mı güldün anlamadım:)