- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Aynen bende gulü corona sayfasından bildiğim için yazıyorum.Penisin ucu temiz mi
Konu sahibi bayan olmasa katiyen yazmazdım ben burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende gulü corona sayfasından bildiğim için yazıyorum.Penisin ucu temiz mi
Konu sahibi bayan olmasa katiyen yazmazdım ben burda
Anket yapalımEvet 10 sayfadir temizlenmis ilk gunku halini almis belkide ilk gunku halinden daha temiz bi salata kasesinin derdine dustuk cikamiyoruZ
Hergün güzel fotoğraflar atıyor ben okuyunca dedim kocası aldı galiba tlfnuAynen bende gulü corona sayfasından bildiğim için yazıyorum.
Bendeeİyide o mecburiyet sizin yaptığınız değil. Çok zor durumda kalıp kullanmışsınız, hatırası var diye atmamışsınız bari mutfağa geri götürüp kullanmayın. Eğer evine gittiğim insanlar bana penis girmiş tabakta bir şey ikram ediyorsa buradan söylemiş olayım hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.
Sen kase de kase deyince aklıma başka bişey geldi ben pazara gidiyorumAynen yaa bırakın artık dicektim ben de kase de kase tövbe est..
Zaten kendi de tereddütle açmış belli uygunsuz kaçmaz umarım demiş. Benim aklıma gelmedi hiç kocasının açmış olabileceği:)Hergün güzel fotoğraflar atıyor ben okuyunca dedim kocası aldı galiba tlfnu
Dağıt kafanı bari aman kurallara dikkatt et canımcım:)Sen kase de kase deyince aklıma başka bişey geldi ben pazara gidiyorum
Limon sıkanlar derken onu anlayamadım canımZaten kendi de tereddütle açmış belli uygunsuz kaçmaz umarım demiş. Benim aklıma gelmedi hiç kocasının açmış olabileceği:)
De limon sıkanlar can sıkıcı.. gerçekten dün ölü gibi yatıyordum kahkahayla kalktım yerimden makineyi doldurdum. Şimdi de boşaltmaya kalkıyorum:) bence cevap verilmesin artık o tarz yazana. Kendi aramızda eğlenelim.
Geçen hafta gitmedim erteleyin burdan alırım dedim ama bu hafta gitmeden olmucak maske mesafe ama mesafeye uyan yok ki tezgahta dibime dibime giriyorlar sarımsak yiyip gitmek lazımDağıt kafanı bari aman kurallara dikkatt et canımcım:)
Yok kase pis diyen yok konuyu erkek açmış diyen yok tu kaka diyenler canım:)Limon sıkanlar derken onu anlayamadım canım
İyi de bu çok normal,biz hâlâ yapıyoruz Gece uyanırsın,AA bu eşimdi benim dimi dersin öpersin koklarsın tekrar uyursunO dediginizi benim esimde evlendigimizin ilk zamanlari yapiyordu ama oyle ileriye gitmiyordu siki siki sariliyor öpüyordu bildiğiniz sevisme gibi ama ilerisi olmuyordu sabah anlatinca bana sen ruya gormussun diyodu
Konu sahibi için demiştim oral yapıyor dediği için demiştim ama anlaşılan herkes alıyormuşHerkes kocasının cinsel organını ağzına mı alıyormuş? Ben de anlamadım
Üffff yine bir konu amacından sapmış.
Başlık belli, konu belli ama 10 sayfa kase konuşulmuş. Niye sabote ediyorsunuz konuyu. Size pis geliyorsa evinizde kullanmaz atarsınız kaseyi bu kadar ya, bu ne ya bu kadar uzuyor her konu kk'da
Bu tarif müthişti ben de yalan değil o kabı mutfağa koymam görüş meselesi Gülcüm mutfağa koyma o tası banyoda sefer tası yap onu
Benim eşim hallediyor market pazarı da. Aman sarımsak sucuk mucuk ya da duş almadan mı gitsenGeçen hafta gitmedim erteleyin burdan alırım dedim ama bu hafta gitmeden olmucak maske mesafe ama mesafeye uyan yok ki tezgahta dibime dibime giriyorlar sarımsak yiyip gitmek lazım
Bu yazdığım fıkranın videosu var adam çok komik anlatıyor izliyor izliyor gülüyorum yaBende komik anı yok ama durun komik bir fıkra anlatayım size
Kadının birinin 3 kızı varmış ikisini evlendirmiş . En son küçük kızı kalmış neyse onu da evlendirmiş .
Aradan zaman geçmiş evde kendi başına sıkılmış.
En büyük kızının evine gitmiş
-Ne yapıyon kızım nasılsın demiş
Kız :
-iyim anne ev işi yaptım şimdi çay demleyeceğim demiş
Anne :
-iyi olmuş kızım Bi bardakta bana koy demiş.
Çaylarını içerken Anne
- Kocanla aran nasıl kızım ? diye sormuş
Kız :
- İyi anne çok şükür geçiniyoruz demiş
Anne :
- Diğer iş nasıl peki ? diye sormuş
Kız:
- İyi anne haftada 3/4 oluyor işte demiş :)
Anne :
- iyi iyi çok güzel demiş .
Anne Kalkmış bu sefer Ortanca kızının evine gitmiş
- Ne yapıyorsun kızım nasılsın? diye sormuş
Kız :
- İyiyim anne pasta yaptım onu yiyecektim . demiş
Anne :
- Bir dilimde bana koy beraber yiyelim demiş
Neyse pastalarını yerken Anne sormuş bu kızınada
- Kızım kocanla aran nasıl? diye
Kız:
- İyiyiz anne şükür . demiş
Anne :
- O iş nasıl peki ? diye sormuş
Kız:
-Haftada 4/5 oluyor işte demiş :)
Anne :
- ooooo güzeeel güzelll çok güzel demiş.
Sonra ordanda yeni evlendirdiği en küçük kızının evine gitmiş
-Ne yapıyorsun kızım nasılsın? diye sormuş
Kız:
-iyiyim anne ekmek yapacağım un eliyorum demiş.
Anne eleği bana ver kızım sen dök ben Eleyim demiş . Neyse Unu elerken Anne sormuş bunada
-Kızım kocanla aran nasıl diye
Kız:
- iyi anne geçinip gidiyoruz işte demiş
Anne :
- diğer iş nasıl peki demiş
Kız:
- iyi anne işte haftada bir defa oluyor demiş
Anne şaşırmış üzülmüş
-Ayyyy Kızııııımmm niye öyle dedin siz daha yeni evlisiniz demiş .
Kız da
-E Ne olacak anne bi vurduğunda iki dudağı bir araya bir haftada anca geliyor zaten demiş :)
Anne deee sevinip omuzlarını sallayarak kızımmmmm bu üçtende güzelll beştende güzel üçgende güzel beştende güzel demiş :)))))
kasedeki salataya limon sıkanlarLimon sıkanlar derken onu anlayamadım canım
Emin misin bak uyku durumun ne alemdeahahahah bende bir keresinde alkolü fazla kaçırınca sevgilimin kucağında sızmıştım XD yavrum beni öylece bırakıp gitmiş üzerimede çarşafı örtmüş