Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağdayla azalıyor mu?Ne kadar sıklıkla almak gerekiyor? Evde kendim ağdayla alsam olur mu?Aldır, ben ağdayla alıyorum. Doğum sonrası kol için de lazere gideceğim inş.
Kuaförlerde sarartıyorlar da sanırım,o da bir çözüm olabilir.
memnunmusun? kol alti bacaklarda hatta özel bölgede kullandinmi?benim kol kıllarımda erkeklerin ki gibiydi hatta bazı erkeklerin bakıyordum benden daha az :)))
bu sene philips lumea aldım şimdi misss gibi hiç kıl yok :)
Lumea lazer epilasyon değil mi?Lazerden önce kılları jiletle almak lazımmış.Ama bazıları kolay kullanmıyor.Bu jilet işin içine girince nasıl oluyor?benim kol kıllarımda erkeklerin ki gibiydi hatta bazı erkeklerin bakıyordum benden daha az :)))
Herkesin aynı olmaz canım, mesela benim kardeşimle kıl ve ten yapım aynı ama ben ayda 1 kere alıyorum hatta 2 ayda bir aldığım oluyor göze batmıyor çünkü,kardeşimse 20 günde bir almak zorunda. Azalma olmadı malesef. Şuan senin için en temizi ya sarartmak ya da lazer.Ağdayla azalıyor mu?Ne kadar sıklıkla almak gerekiyor? Evde kendim ağdayla alsam olur mu?
Ben ayda bir alıyorum. O kadar azaldı ki Ağdayla. Çıkmıyor bazı yerlerde Hatta. Aldırmasam da olur ama tek tük çıkınca yinede sinir oluyorum :) ağda azaltıyor 4-5 yıldır aldırıyorun benAğdayla azalıyor mu?Ne kadar sıklıkla almak gerekiyor? Evde kendim ağdayla alsam olur mu?
Maddi durumunuz uygunsa hiçbir şey yapmadan direkt lazere gidin.tertemiz kökünden halledersiniz,eğer yoğun bi yapıdaysa kıllarınız ağda ile almaya başladığınızda aldığınızın ikinci haftası çıkar ki kol yaz kış görünürde olan bir yer.Kolumdaki kılların erkeklerinkinin bir alt seviyesi olduğunu düşünüyorum.Bu sene bu durumdan daha çok rahatsız oluyorum.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.Yani bu konuda muallaktayım.Sizce napayım?
Ben kendim için yapacağım.Neyle alırsanız alın ama mutlaka alın.erkeklerin en tiksindiği şeylerden biri.ki önce kendiniz için yapın tabii
Ben kendim için yapacağım.
Ağdayla daha kötü olur mu?Ben ağdayla alayım diyorum.Kuförlere güvenmiyorum çünkü.hiç canınızı sıkmayın
ağdayla aldırın ya da epilasyon aletiyle kendiniz alın
alınca çok güzel oluyor
benim kol kıllarımda erkeklerin ki gibiydi hatta bazı erkeklerin bakıyordum benden daha az :)))