Kolumdaki kıllar

Makineyle aliyorum yumusacik yapiyor
Peki çıkarken nasıl çıkıyor?Sert mi,az mı çok mu?Tek parça makineler var (50 lira),bir de çok aparatlı olanları var (200 lira).Hangisiyle alındığı önemli mi?Farkeder mi?

Agda icat edildi;) mis gibi de oluyor
Azaliyor da zamanla

Valla benim de cok ilgimi ceken bi konu oldu bu ben de yeni almaya basladim ilk once tuy dokucu krem kullandim sonra hep epilasyon aleti ama bu alet diger yerlerimden daha cok acitti kollarimi yine dondum kreme napsam bilemedim

Ben epilasyon aleti kullanıyorum ekseriyetle. İlk başlarda can acıtabilir ama zamanla alışıyor insan. Tertemiz bir şey. Ne yapış yapış ediyor insanı, ne de aldıktan sonra yağ sürmenizi gerektiriyor.

Valla benim de cok ilgimi ceken bi konu oldu bu ben de yeni almaya basladim ilk once tuy dokucu krem kullandim sonra hep epilasyon aleti ama bu alet diger yerlerimden daha cok acitti kollarimi yine dondum kreme napsam bilemedim
Bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum.Dönmüş kıllarım biraz fazlalaştı.O yüzden epilasyon iyi olmaz diye düşünüyorum.Tüy dökücü krem azaltıyor mu?Kimyasal ürün olduğu için kullanmayı düşünmüyorum.

Sir ile aldır . Ben 6-7 senedir alıyorum . Çok güzel oluyor . Çıkarken de sorun olmuyor yumuşak çıkıyor ve azaldı

Ne kadar ayrinticisiniz isin ehli kuafor falan agda alt tarafi en iyisi yada kotusu yok bu konuda 10 dakikada bitirecek isinizi suan kendimi dusundumde ortaokul cagindaydim kollarimi aldirdigimda cokta yoktur kolumda birsey siz erkek kolu diyorsunuz kac yasindasiniz merak ettim.

Kolumdaki kılların erkeklerinkinin bir alt seviyesi olduğunu düşünüyorum.Bu sene bu durumdan daha çok rahatsız oluyorum.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.Yani bu konuda muallaktayım.Sizce napayım?
lazer epilasyon dene bence

Krem sertlestirip siyahlatir makina kil donmesi yapar belirtmek istedim

Ne kadar ayrinticisiniz isin ehli kuafor falan agda alt tarafi en iyisi yada kotusu yok bu konuda 10 dakikada bitirecek isinizi suan kendimi dusundumde ortaokul cagindaydim kollarimi aldirdigimda cokta yoktur kolumda birsey siz erkek kolu diyorsunuz kac yasindasiniz merak ettim.
Sonradan pişman olmak istemiyorum.Evet ayrıntıcıyımdır.

Benim çok yoğun değil normal ama alıyorum. Daha önce ağdayla aldırıyordum kuaföre. Şimdi evde epilatörle alıyorum. Kışın almam pek.
Bence aldır daha iyi görünür.

Kolumdaki kılların erkeklerinkinin bir alt seviyesi olduğunu düşünüyorum.Bu sene bu durumdan daha çok rahatsız oluyorum.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.Yani bu konuda muallaktayım.Sizce napayım?

Tabii ki de almalısınız rahatsız oluyorsanız, sorunuzu anlayamadım, çok yoğun kıl sorunum olmamasına rağmen tahammül edemem hiçbir yerde.. Direk çözümüne bakarım, size de kolay gelsin...

Lumea kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.. Acıtıyor mu?
Ve açık renk tüyleri, kökü de sarı olanları bitiriyor mu? Zira ben yıllardır ağdaya gittiğim güzellik salonunda epilasyonun benim tüy yapıma uygun olmadığı bilgisini almıştım. Açık kumralım, tüylerim de açık renk, etkili olmazmış makinalar..

Kol killarim erkek gibi diyorsunuz ama alamam artar diyorsunuz. Yani bir kadinin daha ne kadar artabilir ki? Duzenli alin boylece artmasini da gormezsiniz.
Epilasyon aleti, lazer, agda vs yani bir sürü çözüm var..

bu kıl tüy işinden baya sorunlu biriyimdir. senin dedğin gibi erkeklerden 1 tık az var işte. bazılarından çok gerçi.. babam da benden az tüy vardır.. ben kime çekmişsem artık. bi de beyaz tenli olunca çok belli oluyor..

öncelikle senin tüy yapın da önemli. sert midir. koyu renkli midir?
uzun zaman sarartıcı kullandım, ağdayla aldım. ağdayla bende azalma olmadı..
en son lazere gittim. biraz azaldı yüzde 30-40 oranında diyebilirim..devam edemedim lazere, şu an ağdayla alıyorum.
kışın yine uzun süre dayanıyor da. yazın 15-20 günde tüyler belli olmaya başlıyor.

bi yerden başla bence. benim tenim çok hassasdır. dokunsan hemen kızarır, vursan morarır. ama ağdayı kendim yapıyorum bi sorun yaşamadım.kartuşlu ağda makinalarını kullanırsan kolay halledersin..

Lumea kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.. Acıtıyor mu?
Ve açık renk tüyleri, kökü de sarı olanları bitiriyor mu? Zira ben yıllardır ağdaya gittiğim güzellik salonunda epilasyonun benim tüy yapıma uygun olmadığı bilgisini almıştım. Açık kumralım, tüylerim de açık renk, etkili olmazmış makinalar..
Bildiğim kadarıyla bu lazer epilasyonun önce tüyler ve kalın tüyler için ayarı oluyor.

bu kıl tüy işinden baya sorunlu biriyimdir. senin dedğin gibi erkeklerden 1 tık az var işte. bazılarından çok gerçi.. babam da benden az tüy vardır.. ben kime çekmişsem artık. bi de beyaz tenli olunca çok belli oluyor..

öncelikle senin tüy yapın da önemli. sert midir. koyu renkli midir?
uzun zaman sarartıcı kullandım, ağdayla aldım. ağdayla bende azalma olmadı..
en son lazere gittim. biraz azaldı yüzde 30-40 oranında diyebilirim..devam edemedim lazere, şu an ağdayla alıyorum.
kışın yine uzun süre dayanıyor da. yazın 15-20 günde tüyler belli olmaya başlıyor.

bi yerden başla bence. benim tenim çok hassasdır. dokunsan hemen kızarır, vursan morarır. ama ağdayı kendim yapıyorum bi sorun yaşamadım.kartuşlu ağda makinalarını kullanırsan kolay halledersin..
Tüylerim sert değil.Beyaz tenliyim,tüyler siyah,uzun ve biraz fazla.Ben de ağda denemeye karar verdim.Yorumunuz için teşekkürler.

Bende alıyorum makinyle cogalmio aynısı gibi cikio agda dha temiz yapıo tabi

Canım ben ağdayı tavsiye etmiyorum nedeni ağda vücudunda tüyleri az olan kişiyi rahat ettiriyo tüyleriniz çok ve alındığında hemen çıkıyosa bu kolda daha çirkin oluyor bende braun epilatör var kollarımı onla alıyorum 2 haftada bir çok kısa uzuyo zaten ayrıcada toplamda en fazla 10 dk işin bitiyo oda en fazla ben çok rahat ettim nedeni ağdada denedim üstte yazdığım şeyler oldu bide sıcakta kollarım hep tahriş oldu bnm dediğimi yap çok rahat ediceksin

Ben bekarken 15 te bir ağdayla uğraşıyordum. Allahtan şu lazer işi çıktı da gittik bitti valla. Mis gibi oluyor. Tavsiye ederim lazeri.

Canım ben ağdayı tavsiye etmiyorum nedeni ağda vücudunda tüyleri az olan kişiyi rahat ettiriyo tüyleriniz çok ve alındığında hemen çıkıyosa bu kolda daha çirkin oluyor bende braun epilatör var kollarımı onla alıyorum 2 haftada bir çok kısa uzuyo zaten ayrıcada toplamda en fazla 10 dk işin bitiyo oda en fazla ben çok rahat ettim nedeni ağdada denedim üstte yazdığım şeyler oldu bide sıcakta kollarım hep tahriş oldu bnm dediğimi yap çok rahat ediceksin
Bacaklarimı alırken ağda epilasyona göre çok daha iyi oluyor.Epilasyonun tek iyi tarafı işin kısa sürmesi.Hem bu yüzden hem de buradaki yorumları goz önüne alarak ağdayla bir deneyeyim diye düşünmüştüm.

Back