• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolumdaki kıllar

Mutlaka aldır koldaki kıllar cidden facia duruyor bazı kadınlar niyeyse kol kılını almaz hiç anlamam bacaktan farkı yok resmen kötü duruyor. Bence ağda da sorun yaşamazsın. Benim canım kıymetlidir ondan lazer epilasyona hiç cesaret edemedim ne yazık ki. Ama komple epilasyona başlayan tüm arkadaşlarım tüysüz kaldılar büyük rahatlık, cesaretliysen yaptır bence. Benim gibiysen de kuaförde komple ağda yaptırabilirsin ben gayet memnunum ağdadan hiç sorun olmuyor.

Recineli agdalar nasil oluyor? Veetin agdalari hep şekerli oluyor. O da çabuk çıkmasını sağlıyormus.Onun gibi bir sey mi
Ağaçlarda olan şekerler yok mu onlardan yapılıyor. Sir ağda da deniliyor fakat her sir yazan maalesef reçineli olmuyor :s içinde reçine bulunan ağda
Kolay ve ince sürülür.
Ciltte hemen donmaz.
Cilde değil tüye yapışır.
Kılı kırmaz,batık yapmaz.
Sürdüğümüz yere hiç boşluk bırakmadan bir tabaka halinde sürülür.
Ağda bezini çektikten sonra cildi tahriş etmez.

Ağaçlarda olan şekerler yok mu onlardan yapılıyor. Sir ağda da deniliyor fakat her sir yazan maalesef reçineli olmuyor :s içinde reçine bulunan ağda
Kolay ve ince sürülür.
Ciltte hemen donmaz.
Cilde değil tüye yapışır.
Kılı kırmaz,batık yapmaz.
Sürdüğümüz yere hiç boşluk bırakmadan bir tabaka halinde sürülür.
Ağda bezini çektikten sonra cildi tahriş etmez.

Reklam gibi anlattın :27:

Ağdayla azalıyor mu?Ne kadar sıklıkla almak gerekiyor? Evde kendim ağdayla alsam olur mu?
Azalıyor canım. Her ay adet bitiminden 2 gun sonra al kıllarını. Hormonlar düşmüş oluyor o zaman. Her ay adet bitiminde alman yeterli. Sakın adetten önce alma çoğalır. Ayda bir alsan yeterli. Ciddi azalma olduğunu göreceksin. Sesu ağda makinesi al gratisten kullan.

ben kollarimi kendim aliyorum sesunun agdasiyla,ve tum vucudumdaki belam gibi onun da artacagindan korkuyordum ve bir gun ay dedim igrenc yaptiricam ne olursa olsun.ve kesinlikle azaldi an azindan beter olmadi

Bende cok kararsizdim kollarima agda yaptirmak icin.Sonra bi cesaret aldirdim.Rolon sir ağda ile şimdi kendim aliyorum.Çogalma,sert çıkma falan hicbiri olmuyor merak etme.1 ay sonra falan uzamaya başliyor benimki.sadece yazlari aliyorum.yazı atlatmam icin 2 kez almam yetiyor.

Kızlar tavsiye ediyorum: ağdadan sonra aldıgım bölgeye hemen yarım limonun suyu ve bi çay kaşıgı tuzu karıstirip sürüyorum.Hem daha geç çıkıyor,hemde tuz ve limon kıl köklerine etki ettigi için zayiflatiyor.Kıllarım cok azaldi bu sayede

Bende cok kararsizdim kollarima agda yaptirmak icin.Sonra bi cesaret aldirdim.Rolon sir ağda ile şimdi kendim aliyorum.Çogalma,sert çıkma falan hicbiri olmuyor merak etme.1 ay sonra falan uzamaya başliyor benimki.sadece yazlari aliyorum.yazı atlatmam icin 2 kez almam yetiyor.

Kızlar tavsiye ediyorum: ağdadan sonra aldıgım bölgeye hemen yarım limonun suyu ve bi çay kaşıgı tuzu karıstirip sürüyorum.Hem daha geç çıkıyor,hemde tuz ve limon kıl köklerine etki ettigi için zayiflatiyor.Kıllarım cok azaldi bu sayede

Cilde zararı olmuyor mu?

Ben birkaç yıldır ağda ile alıyorum ama azalma falan yok bende .Bırakırsam yine eski haline dönüyor off:KK43::KK43::KK42:.En etkili çözümün lazer olduğunu düşünüyorum

Lazerden de kesin sonuç beklemeyin, benim kıl yapım ince olduğundan pürüzsüz bir sonuç alamadım...

Kızlar bana yardım edin.!!!!!

Kollarımda öyle göze batacak çok kıl yoktu. Ama yine de arkadaşlara özenip kartuş ağdayla (ağdayı ilk defa kullanıyorum) aldım. Benim derim çok hassas hemen morardı kırmızı damarlar oluştu.

Annem görünce çok kızdı daha çok çıkar dedi. Ben öyle her ay her ay tekrar kolumu alabilecek biri değilim. Çok pişmanım. Bundan sonra hiç almasam eski haline döner mi, yoksa alındığı çok belli olur mu?

Back