• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umre için kılınan zorunlu aşılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşıyı annenizin sağlığı iyi veya kötü etkllensin diye istemiyorlar bu son secenek bile değildir. Toplum sağlığı ve dünyaya karşı sorumlulukları için zorunlu. Umreye gitmeyi istemek ve kul hakkı düşünmemek tam bir çelişki

Çok şükür bulasmadi da.ama hastanedeyim bilirsin belki.beyne kalbe pıhtı atma olaylari çok fazla arttı.yogun bakım hocasından bile insanlari mahvettiler yorumu duydum.hangintaraf akıllılik etti bilemem l.ama kendi dogrumun arkasında durdum ve pişman değilim

o zaman o hekimlere birazmakale okumalarını söyleyin. siz de kendi doğrularınızı bilime göre hizalayın.

Neurological Consequences of Pulmonary Emboli in COVID-19 Patients
Neurological complications after COVID-19
Post-infectious neurological complications of COVID-19

Sorsam yarısından fazlası sigara içiyor halkın :KK53: Böyle de komik bir toplumuz. Şimdi başlarlar onla bunun ne alakası var diye. Beni alıntılamadan önce gidin okuyun bakalım sigara hangi kanserleri artırıyor,pıhtılaşmaya nasıl etkili ondan sonra gelin aşı kötüleyin.
Bir şeyleri kendi hatalarına değil komplo teorilerine bağlamak daha kolaylarına geliyor. Sokağa bir çıkıyorum sigara dumanından yürüyemiyorum. Astım hastasıyım günde 50 kere inhaler çeksem anca yeter istanbulda 😵‍💫 cafelere sigara dumanından dolayı oturmayı bıraktım. ülkemiz en çok sigara tüketen ülkelerden biri (en fazlası diyenler de var). Ama hiçkimse yaşadığı solunum ve kalp hastalıklarını sigaraya bağlamıyor, onun yerine komplo teorilerine bağlıyor. Günde 30 dal sigara içen adam merdiven çıkarken nefes nefese kalmasının suçlusunun sigara değil, yıllar önce yaptırdığı aşı olduğunu söylüyor. Hiçbir şey kendi suçları değil hepsi dış güçlerin suçu 😀

Bir şeyleri kendi hatalarına değil komplo teorilerine bağlamak daha kolaylarına geliyor. Sokağa bir çıkıyorum sigara dumanından yürüyemiyorum. Astım hastasıyım günde 50 kere inhaler çeksem anca yeter istanbulda 😵‍💫 cafelere sigara dumanından dolayı oturmayı bıraktım. ülkemiz en çok sigara tüketen ülkelerden biri (en fazlası diyenler de var). Ama hiçkimse yaşadığı solunum ve kalp hastalıklarını sigaraya bağlamıyor, onun yerine komplo teorilerine bağlıyor. Hiçbir şey kendi suçları değil hepsi dış güçlerin suçu 😀
Türkiye koskocaman bir kül tablası zaten. Biz toplum olarak küçüklükten spora alistirilmis değiliz, gıdalarımızın da kalitesi son yıllarda malum çok kötü, bir de her şey tamammış gibi bi sigara aşkı var ki sorma. Her şeyi kendilerine hak görüyorlar bu sigara içenler. Her şey bu haldeyken içtiği sigaranın, yapmadığı sporun etkilerini hiç düşünmeden bi aşı türküsü tutturmuşlar. Hepimiz de aşı olduk ama bu kitle oturduğu her ortamda covid aşısı şunu yaptı bunu yaptı ah hep o aşılar diye diye yediler bizi.

Aşıyı annenizin sağlığı iyi veya kötü etkllensin diye istemiyorlar bu son secenek bile değildir. Toplum sağlığı ve dünyaya karşı sorumlulukları için zorunlu. Umreye gitmeyi istemek ve kul hakkı düşünmemek tam bir çelişki
teşekkürler ahlak ve iman gurusu, tatmin olduysan işine bak konuyu sildim

Makul görüşler için teşekkür ederim, yine toplumuza mikrofon tutmamak gerektiğini gördük, mübarek herkes mi farmalog kimyager ya da islam alimi olur. Yok o parayla hayır işleyin bilmem ne. Annem gidiyor, kadnın kendi inancı arzusu, ben de gitmeyi inancıma göre mantıklı bulmuyorum ama akıl vermek anneme haddim değil. Konuyu kapatıyorum, mantıklı ve seviyeli yorumlara teşekkür ederim

keşke üye olurken size atılan ilk mesajı okusanız kocaman bunu asla yapamayacağınız yazıyor.

Lütfen geldikten sonra da çoluk çocuk içine karışmasın anneniz. Bunun üstten konuşmak veya küçümsemek ile bir alakasi yok. Çocukluk çağından itibaren ve son yıllarda artan bu aşı karşıtları yüzünden adını bile duymadığımız saçma sapan hastalıklar peydah oldu!

ayy tüh ban gelecek bu zımbırtı siteye giremeyeceğim :D İlk sorumdu ,cevaplarda gelen seviyeyi görünce hesabı nasıl kaldırırım diye baktım ama göremedim umarım kapatılır isabet olur :D
İşinize gelmediği zaman hem karşıt gorusteki birine üstten bakıyorsun demeyi biliyorsun hem de haklı yanlariyla asi karşıtlığı ile ilgili belge sununca zimbirti site diye laf atiyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahaha turşusu. Telegramda yer alan asi karşıtları aile dayanışması gruplarına benzemez burasi

ayy tüh ban gelecek bu zımbırtı siteye giremeyeceğim :D İlk sorumdu ,cevaplarda gelen seviyeyi görünce hesabı nasıl kaldırırım diye baktım ama göremedim umarım kapatılır isabet olur :D
Merhaba,
konunuzu Herşeyin başı sağlık ! açmalıydınız, içerik silmek yasaktır.
Üyelik iptali https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences bu linkten yapılıyor, üyelik iptal seçeneğini işaretleyip Kaydet butonuna basıyorsunuz, sistem yaklaşık 30 dakika içinde üyeliği iptal ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back